И ние пратихме паспортите по Спиди, и макар ,че като проверих на уеб сайта, се оказа, че 3 дена стоят в Русе, звъннах с намерението да се "лее кръв"

понеже ми обещаха 2 дена и са там, но се оказа, че сайта просто не е бил ъпдейтнат от София. Паспортите са стигнали дори за ден и половина

(пратихме ги в сряда 18.30 и са били там в петък 12.00)
Само и на мен ми беше чудно, дали трябва да платя и обратните им разходи, или онези ще ги пратят за наша сметка и попитах момчето, но то ми отговори ние да си преценим. Цената беше около 23.50 което по сравнение с останалите найстина е в пъти по-малко.
Опитах да си платя обратните разходи от Румъния до България отделно, но се оказа, че за съжаление куриерите няма как да го прикрепят това, така че единствения вариант който ми се струва удачен ще е да им напиша на румънците едно либовно писъмце (ние с тях мноооооого се обичаме) и да им дам пълните координати на Спиди и да кажа, че си искам паспортите за наша сметка. Бях уверен, че посолството връща документите през куриера по който са били пратени, но за всеки случай..
Очаквайте продължението...