здравна застраховка
здравна застраховка
Здравейте, моля някой да сподели къде си е направил застраховка за първите 3 месеца престой в Канада. Но изпробвана компания, с която не е имал проблеми когато му се е наложило да ползва здравна помощ . Благодаря.
Ние се застраховахме тук във Ванкувър, в мисля това - Vancity Insurance, сайтът, на който си проверявахме статуса на клейма, е http://www.oneworldassist.com/. Ходих два пъти на преглед и си купих лекарство по рецепта. Възстановиха ми парите, дадени за прегледи, не ми признаха касовата бележка за лекарството (искали да им пратя и бележката, която беше лепната на опаковката, а аз не знаех и я хвърлих:) Такива работи. Сумата не беше голяма и не очаквах да се дърпат. Не знам дали да ги препоръчам или не, но е факт, че ми изпратиха чек за по-голямата част от разходите.
В моя случай не си заслужаваше много, защото стойността на застраховката беше по-голяма от разходите по лечението
Но човек не знае колко сериозно може да стане, та затова предпочетохме да сме застраховани.
В моя случай не си заслужаваше много, защото стойността на застраховката беше по-голяма от разходите по лечението