Имам намерение да си подам документите за имиграция, става въпрос само за мен, а аз сум студентка и завършвам бакалавър.Имам ли шанс ?И ако е така ще ми трябва ли помощ или можеш всичко сам.Определено имам опит с документи и визи.Но ми се вижда малко несигурно без да имаш опит да си популниш поне първите документи.
Много ми е приятно да открия колкото и да отричаме че винаги българите успяваме да си помогнем! Предполагам, че на повечето наясно вече с процедурата моите въпроси ще им се сторят тъпи, но пък полезни на други!!!
Мерси на всички знам че се иска време да отговаряш на всички!!!
Можеш да се справиш сама. Ако знаеш френски нямаш проблеми. Няма нужда да плащаш на някой огромни суми само за да ти попълни и да ти подаде документите, на интервюто се явяваш сама, адвокати не се допускат.
Чети внимателно и ако имаш въпроси питай смело.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Няма да е лошо да понатрупаш малко трудов стаж - минимума за кандидатстване беше 6 месеца.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
swetyya написа:Имам намерение да си подам документите за имиграция, става въпрос само за мен, а аз сум студентка и завършвам бакалавър.Имам ли шанс ?И ако е така ще ми трябва ли помощ или можеш всичко сам.Определено имам опит с документи и визи.Но ми се вижда малко несигурно без да имаш опит да си популниш поне първите документи.
Много ми е приятно да открия колкото и да отричаме че винаги българите успяваме да си помогнем! Предполагам, че на повечето наясно вече с процедурата моите въпроси ще им се сторят тъпи, но пък полезни на други!!!
Мерси на всички знам че се иска време да отговаряш на всички!!!
От консултант/адвокат няма нужда, но наистина не е лошо първо добре да прецениш колко добре покриваш изискванията - обърни внимание на това което е написала Индипендънт - освен образование има и изискване за поне някакъв мининимален трудов стаж.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Също е много важно какъв бакалавър ще станеш!!! Какво учиш? Преди да започна процедурата бях като теб - нищо не знаех, даже и френски. Моето мнение е, че няма нужда от посредници(адвокати, консултанти). Който ни играй, ни пичели(Хр.Стоичков)