Документи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
orberov
Обратна връзка:

Документи

Мнение от orberov »

Добър ден! От скоро се заех с идеята си да емигрирам в Канада (Квебек). Искам да Ви помоля да ми посочите точно кои са документите придружаващи молбата за селекция, които трябва да бъдат изпратени до Виена. Благодаря Ви, много!
Искам също да попитам по лесно ли се одобряват молбите на семейства отколкото, ако човек иска да отиде да живее в Квебек сам! И ако е така, и има някоя дама която да е сама и да иска да емигрира също в Квебек и няма нищо против да ми пише на ICQ 316166015.
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

Не се притеснявай,не е от значение дали си семеен или сам,важното е да успееш да събереш съответния брой точки.Направи си онлайн теста и ще видиш резултата.Успех :thumbsup:
Аватар
dog

Мнение от dog »

"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Аватар
ivanko13
Модератор

Re: Документи

Мнение от ivanko13 »

orberov написа:Добър ден! От скоро се заех с идеята си да емигрирам в Канада (Квебек). Искам да Ви помоля да ми посочите точно кои са документите придружаващи молбата за селекция, които трябва да бъдат изпратени до Виена. Благодаря Ви, много!
Искам също да попитам по лесно ли се одобряват молбите на семейства отколкото, ако човек иска да отиде да живее в Квебек сам! И ако е така, и има някоя дама която да е сама и да иска да емигрира също в Квебек и няма нищо против да ми пише на ICQ 316166015.
Документи до Виена

Ако имаш половинка с високо образование(или такова попадащо в списъка с привилегированите), втора специалност, добри познания по езика и на подходяща възраст(18-35г.), определено ще ти бъде по-лесно. Децата също дават доста точки и за някои са от основните пера в кандидатурата им. Например ако имаш две дечица под 12 години, получаваш цели 8 точки за тях.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Заключено