Dokymenti i interview na EN

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Bendji

Dokymenti i interview na EN

Мнение от Bendji »

Zdraveite,
Molia vi za informacia otnosno tova dali niakoi niakoga se e probval da izprati applications i documents na English kogatoe e kandidatstval za viza za imigrant, kakto i kakvo shte stane ako sled eventualno odobrenie izbera EN ezik za provejdane na interview? Pri yslovie che davat takava vazmojnost na kandidatite niakoi ima li ideia za tova kak biha reagirali na takav opit?
Predvaritelno vi blagodaria
Аватар
digit

Мнение от digit »

Ами според мен по скоро няма да реагират добре - все пак са си отявлени франкофони и без това сума ти хора кандидатстват за Квебек, а после отиват във Федералната част. Ако чак толкова те мързи да учиш френски - кандидатствай си направо за федералната част - там са съкратили процедурата до 2 години. :roll:
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

moite dokumenti bjaha na angl a i znam ce i dr hora sa prastali dok na angl, no interwuto si e na frenski
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Ако искаш да те извикат на интервю,то трябва да следваш определени правила.Направи си всичко на френски!Пусната е такава възможност,но определено не прави добро впечатление,ако е на английски!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
AnnaR

Re: Dokymenti i interview na EN

Мнение от AnnaR »

Bendji написа:Zdraveite,
Molia vi za informacia otnosno tova dali niakoi niakoga se e probval da izprati applications i documents na English kogatoe e kandidatstval za viza za imigrant, kakto i kakvo shte stane ako sled eventualno odobrenie izbera EN ezik za provejdane na interview? Pri yslovie che davat takava vazmojnost na kandidatite niakoi ima li ideia za tova kak biha reagirali na takav opit?
Predvaritelno vi blagodaria
Виж тази тема от преди няколко месеца

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... highlight=

и тази, за да не се повтарям.

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... highlight=

Познатата ми беше на интервю миналата сесия при Мме Орнер, мисля че се казваше, но засъжеление не можа да продължи тази година. Догодина ще пробва пак.
Не казвам, че при всички е било или ще стане така.
Успех
Bendji

Мнение от Bendji »

Blagodaria na vsichki vi. Mislia che dobih dobra predstava za tova kakvi sa shansovete pri tozi variant.
P.P. otnosno komentara na Digit - v momenta imam zavarsheno 4-to nivo i oshte ne sme pysnali dokymentite kam Viena. Do eventyalno naznachavane na interview shte stignem pone 6-to a moje i po-nagore. V nikakav slychai ne moje i da stava vapros za marzel. Pribarzanite izvodi/komentari ne sa na miasto. Vse pak ti blagodaria che izrazi svoeto mnenie :)
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

Bendji написа:P.P. otnosno komentara na Digit....

...Pribarzanite izvodi/komentari ne sa na miasto.
не са на място, когато е зададен добре въпроса..
аз също си направих подобен извод, когато прочетох първия постинг..

вината не е в Digit..:wink:

успех в начинанията..
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

на мен на интервютпо ми дадоха ниво на френски франкофон
документите ги попълних на англ защото имах преведени и легализирани дори по др повод дипломи и др и не ми се щеше да
1. плашам за нови преводи
2.пиша френски вариянт на анг преводи в апликацията
освен това
хората са си го дали кат опция
Канада вкл Монтреал са си официялно двуезични
така че неправете изводи и заключения от името на Виена
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Заключено