МОЛЯ ВИ, КАЖЕТЕ

Абсолютно! Още преди 11 септември хората които пътуваха от България за Канада със смяна в САЩ без американска виза си имаха големи разправии, а сега (особенно след събитията от последните 2-3 дена) не ми се мисли какво ще е ... :smhair:!corsar написа:Току що си купих билет в интернет от София до Канада, но прави връзка в Бостън, САЩ. Аз съм български гражданин, имам учебна виза за Канада, и чак сега ме светна--нужна ли ми е виза за смяната на полета в САЩ? ...
perahperah написа:Ако се нуждаете от информация за визов режим с дадена държава ползвайте сайта на Министерство на външните работи :
http://www.mfa.government.bg/index.php? ... =10249#top
просто избирате държава от списъка и ще получите нужната информация.
Досега винаги е била актуална , но за всеки случай звъннете ако сте в БГ на посочените телефони за връзка с чуждото посолство.
Според мен не трябва да се разчита 100 % на написаното във форума нещата се променят .
Накратко казано да трябва ти. Е опции има винаги, свиркаш на пилота над Ню брунзуик за свали до 5-600 метра като си носиш парашутче и флакон сгъстен въдух за чистене на клавиатури със сламката и джъмп.corsar написа:Току що си купих билет в интернет от София до Канада, но прави връзка в Бостън, САЩ. Аз съм български гражданин, имам учебна виза за Канада, и чак сега ме светна--нужна ли ми е виза за смяната на полета в САЩ? В Европа знам, че нямам проблем, но САЩ?????
МОЛЯ ВИ, КАЖЕТЕ