Колко пътува едно писмо
Колко пътува едно писмо
....от Букурущ да България?Имаме пуснато писмо на 17.05.2006 и още не е пристигнало,според вас има ли място за притеснение,че може да изгубено?Мерси
-
- Обратна връзка:
-
Здравейте,
Аз пуснах писмо до Букурещ на 19.04 с Български пощи - препоръчано, бърза услуга с обратна разписка на цена 9.70лв.
Получих обратната разписка миналата седмица на 10.05.2006г.
Правете си изводите .
Аз пуснах писмо до Букурещ на 19.04 с Български пощи - препоръчано, бърза услуга с обратна разписка на цена 9.70лв.
Получих обратната разписка миналата седмица на 10.05.2006г.
Правете си изводите .
Je vous souhaiter tout le bonheur du monde !!!
DCS Vienna - 25.10.2005
Accuse de .. - 30.11.2005
Entrevue - 14.04.2006 - OK
Médecine - xx.xx.2006
DCS Vienna - 25.10.2005
Accuse de .. - 30.11.2005
Entrevue - 14.04.2006 - OK
Médecine - xx.xx.2006
ГОЛЯМОТО ПЪТУВАНЕ
Ние пуснахме писмо от Русе до Букуреш (има няма 72 км.)
Обратната разписка се получи на 20-я ден. От която е видно че хабера е пристигнал на десетия ден.
п.п. До колкото ми е известно всеки ден пътува микробус на БП до Букурещ. Да не говорим за международните влакове.
Обратната разписка се получи на 20-я ден. От която е видно че хабера е пристигнал на десетия ден.
п.п. До колкото ми е известно всеки ден пътува микробус на БП до Букурещ. Да не говорим за международните влакове.
Всички международни писма тръгват от Международната Разменна Стан=ия в София. Така че и да сте пратили писмо от Русе то пак ще мине през София. Микробуса който пътува всеки ден отнася вече готовите чували приготвени в Международната. Относно срока от един месе=, не мисля че българските пощи го намират за нормален, просто това е срока след който можете да направите международна реклама=ия. Само за EMS пратките срока е по кратък. Също така проверявайте клеймата, защото е възможно посолството да казва една изходяща дата, но дали физически са предали писмата на пощата това е една друга история.
- dart vador