Агенция за експертна оценка в Пловдив

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Jean

Агенция за експертна оценка в Пловдив

Мнение от Jean »

Здравейте на всички. Налага ми се да си направя експертна оценка на притежаван от мен имот, тъй като данъчната е драстично занижена. Молбата ми е ако някой е ползвал услуги на агенция за недвижими имоти в Пловдив и има впечатления да сподели и ме ориентира към кой да се насоча. Благодаря предварително.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

не разбирам защо ти е експертна оценка? ако става въпрос да доказваш пари то тогава и данъчната ти е достатъцна , колкото и да е занижена. една гарсониера е поне 15000лева, двустаен 20000лева, а това напълно покрива изискванията.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
aseto

Мнение от aseto »

Пазарна оценка за целите на процедурата е подпечатан от някаква фирма лист, на който пише, че цената е .................... Аз минах така.
aseto

Мнение от aseto »

Jean,
извади си списък с няколко агенции за недвижими имоти в Пловдив. Срещаш се с брокер и му обясняваш за какво ти трябва тази оценка. Всичко е въпрос на пазарлък. Ще е грехота ако платиш повече от 20 лв.Нивото на работа на повечето агенции и много ниско и повечето брокери ще ти направят тази услуга ,без дори да видят имота. Особено ако ги поласкаеш малко. Той или тя ще ти каже: "Разбира се , аз много добре познавам Пловдив.Само ми кажи района и аз знам как се движат цените." Аз си писах в оценката, че цената на апартамента ми е не по-малко от................... Можеш да си изготвиш проектооценката сам в електронен вариант като посочиш някаква приблизителна оценка/ по-добре към долната граница/ и да искаш от брокер само да я принтира на бланка с логото и координатите на агенцията.Задължително посочи адрес и телефон за връзка с агенцията. Обърни внимание на твое име ли е имотът и има ли учредено някаво вещно право на ползване.
Успех!
nikito

Мнение от nikito »

aseto написа:Пазарна оценка за целите на процедурата е подпечатан от някаква фирма лист, на който пише, че цената е .................... Аз минах така.
i az taka naprawih i stana, datata e ot mart tazi godina. taka 4e naprawete i wie podobnoto kakto aseto e obiasnila po-gore i platih samo 15 kinta. a pak edni v burgas sa pravili dva pati ekspertna ocenka i sa platili 100 i posle 70=170 leva, za toz deto klati darvetata. na intervuto ne sa im posiksli novata ocenka makar te da sa pravili naro4no taka za 70 kinta.
Заключено