Много ще съм благодарна ако някои може да ми предложи инструктор в Мисисога.Аз нямам голяма шофиорска практика от Бг,но пак два пъти вече ме късат на G2 и имам намерение като се явя следващия пат наи-после да мина изпита.И още нещо-вярно ли е че като си собствена кола на изпита е по-трудно,отколкото ако си с инструктор?Благодаря ви предварително за отговорите..
Branko Simikich
DJ Driving School
tel. 905-897-9595
I spored men ima znacenie glavno kogato si za G2 dali si s tvoia kola ili ucebna, no glavnoto si ostavat umeniata, razbira se.
mariodoi написа:Много ще съм благодарна ако някои може да ми предложи инструктор в Мисисога.Аз нямам голяма шофиорска практика от Бг,но пак два пъти вече ме късат на G2 и имам намерение като се явя следващия пат наи-после да мина изпита.И още нещо-вярно ли е че като си собствена кола на изпита е по-трудно,отколкото ако си с инструктор?Благодаря ви предварително за отговорите..
ako tolkova pati te skasat i za G dobre si minal .kato niamash goliama shofiorska praktika bi triabvalo po lesno da minesh .a za tova che po trudno se minava s sobstvena kola iiima neshto viarno .po vreme na samia izpit tvoiata kola ne e signalizirana .i drugite shofiori ne znaiat che v tvoiata kola se provejda izpit .v ucheb. koli ima vtora spirachka ,a v tvoiata niama .proveriavashtia ne moje da reagira po nikakav nachin ,a toi sashto e chovek i e normalno da se strahuva .a kachi se ti da izpitvash niakoi taliban driver na magistrala