roumensp написа:Стига с тия простотии бе, тате !

Маргинали, лумпени и всеки друг си ги обсъждайте на лични, не тук. Отнася се и за останалите теми.
2. Не използвайте форумите за разрешаване или още по-малко за създаване на личностни конфликти. Забранява се разкриването на лична информация за друг потребител. Спазвайте личното пространство. Съсредоточете се върху темата/мнението, а не върху този, който го е писал.
Не е баш така, Румба!
Конкретни данни няма, така че това не е лична информация.
А за лични конфликти, не е Озо, който трябва да бъде обвинен, а този който лъже. Озо просто възстановява истината.
Помня много добре, от близкото минало как като аргумент "Колко е добре в Канада" Бистра тръбеше как я взимали още от вратата на летището за някакъв си инженер-гуру, на супер висока заплата, примерно 70к.
Което напълно противоречеше с информацията, която мои много близки българи бяха споделили, които имат същото образование и професия. Нито можеш да започнеш за нещо по-различно от чертожник (без доучване), нито пък заплатата ти е нещо по-различно от 15$ на час.
На което добре познатата ни любезна персона се разпени, че щяла да предостави Пей Чек за доказателство ...
Сори, ама това е доста сериозно нарушение, и установяването на истината в никакъв случай не може да се разглежда като "разчистване на сметки".
Ако си си "сложил на масата" нещото, си длъжен да го отстояваш. Ако не, сам не се обаждай.
Мисля, това е етичното.
Иначе аз утре мога и да напиша, че съм Наполеон, и после да обвиня в "разчистване на сметки" всеки, който доказва или казва обратното.