Pyrelight написа: ↑Пон Апр 06, 2020 8:08 pmТц. Няма да се стигне до там. По-скоро превантивна мярка срещу изнервени идиоти, на които не им се чака по опашки.agent Ozo написа: ↑Пон Апр 06, 2020 7:55 pmАбе не знам какво си представя този твой "КаЛинко/ КаЛитко", Бистре и не ме интересува. По-интересното е какво ли си представят местните власти по канадско та вече разполагат полиция пред моловете. Сигурно и те си представят озверели от глад тълпи, знам ли...?Pyrelight написа: ↑Пон Апр 06, 2020 2:59 pm Той КаЛинко/ КаЛитко си представя озверели от глад тълпи по Луканово време, които с гордост мъкнат по 3 спаружени хляба и 1 бутилка гранясала Калиакра купени срещу 4 купона и му става топло, топло ( щото по друг начин не може да се стопли в Канада, от която не мърда за да не изпусне авантата), гледайки опашката пред Костко. Да, ама не! Щото в Костко всичко има и не го купуваш срещу билетчета/купончета.![]()
![]()
La police contrôlera désormais les allées et venues des commerces à grande surface comme Costco et Walmart sur son territoire, a annoncé le maire de Terrebonne Marc-André Plante.
Един такъв беше газил охраната на някакво Костко, щото го карали да чака.![]()
Айде, да не ви карам тук във форума да се преброявате, че ако съдя по писаниците, малей, малей!...
На всеки трети трябва да се прикачи по един полицай-модератор, ама истински не корумпиран като Мр. Фридж!
П.П. Не си ли харесваш партизанските имена? А аз си мислех, че много ти подхождат.![]()

кой е корумпирания Мр…….
че не вдявм