SOCIA PRI APRTAMENT V BULGARIA
IvHaydu ot vsichko koeto si napisal ne vijdam nikakva razlika v nachina ti na mislene ot tozi na taka narechenite tarikati.Ne te poznavam, moje i da ne si takav chovek, no s prikazkite za zavista i za onia budalite deto vachkat i pr ostaviash tochno tova vpechatlenie.Niama nishto losho v tova da izkash da uchish,no arogantnostta s koiato zashtitavash tezata si naistina ne ti pravi nikakva chest.Izbral si gubeshta strategia za tova obshtestvo.
- St.Anger
- Some Kind of Monster
Само не мога да разбера защо човек трябва да се опитва да докаже правотата си на всяка цена! Казваш си мнението, изтъкваш аргументи, спориш малко и това е! Обаче не се ли спре дотук, обикновено се стига до тоя такъв, пък оня онакъв и т.н. А на който не му харесва социала да не го взема или пък ако сте със ситизъншип се обърнете към вашия депутат. И толкова ли не се разбра, че всеки си има собствен път и всеки да гледа в собствената си чиния! Въпрос на вкус казал петелът и слязъл от патката!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Не виждаш разлика между това - да седиш цял живот на социал и да си бачкаш на черно, и между това - да взимаш социал, докато започнеш да учиш??? Ами тогава не мога да ти помогна...Lemony написа:IvHaydu ot vsichko koeto si napisal ne vijdam nikakva razlika v nachina ti na mislene ot tozi na taka narechenite tarikati.Ne te poznavam, moje i da ne si takav chovek, no s prikazkite za zavista i za onia budalite deto vachkat i pr ostaviash tochno tova vpechatlenie.Niama nishto losho v tova da izkash da uchish,no arogantnostta s koiato zashtitavash tezata si naistina ne ti pravi nikakva chest.Izbral si gubeshta strategia za tova obshtestvo.
А приказките за завистта и за онези будалите, дето бачкат - не са мои, прочети внимателно! Не всяка дума, изписана от мен, е моя!
Дали стратегията ми е грешна или не - това не засяга другите участници, т.е. не те засяга. Пък и ти едва ли си мярка за правилната стратегия в обществото, поне не моя мярка.
Защитавам тезата, че социала е даденост, която е полезна, когато се ползва по предназначение. Ако и с това не си съгласен, може би твоята визия за това общество е объркана.
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
eh Iv, i az ne moga da ti pomogna,ne zashtoto primerno ne iskam, ami zashtoto ti si zael takava otbranitelna pozizia i si gotov da napadnesh vseki s razlizhno mnenie.Niamam pretenziite da ti bada miarka,ne se pritesniavai.To s tova si izkazvane prosto pokazvash oshte vednaj , che ne si po-razlizhen ot tarikatite."Guzen negonen biaga".IvHaydu написа:
Не виждаш разлика между това - да седиш цял живот на социал и да си бачкаш на черно, и между това - да взимаш социал, докато започнеш да учиш??? Ами тогава не мога да ти помогна...
А приказките за завистта и за онези будалите, дето бачкат - не са мои, прочети внимателно! Не всяка дума, изписана от мен, е моя!
Дали стратегията ми е грешна или не - това не засяга другите участници, т.е. не те засяга. Пък и ти едва ли си мярка за правилната стратегия в обществото, поне не моя мярка.
Защитавам тезата, че социала е даденост, която е полезна, когато се ползва по предназначение. Ако и с това не си съгласен, може би твоята визия за това общество е объркана.
PS.Ako az ne znam ezika na edna strana v koiato otivam shte obarna sveta da naucha maksimalno predi da otida, a sled kato veche sam tam niama da chakam plateno Cofi ili kakvoto se kazva tam a che napravia vsichko vazmojno prez tia 6 mesetza da sam si stapila na krakata, za da moga da ustoia na jestokata konkurencia.Inache sam out ot igrata!I drugo sled 4-5 godini v uchene tolkova che si potanal v dalgove s toia nachin na mislene(i to ne samo studentski dalgove) , che dori i da predpolojim che si namerish rabota po spetzialnostta sled kato zapochnesh da vrashtash zaemite shte vzimash malko poveche ot edin takav "budala" deto e zapochnal vednaga d raboti bez koi znai kakvi pretenzii.I az kato drugite spiram dotuk.
Ми, аз пак не сам сагласна с теб! Твоята истина си е за теб!!!Има примери разни на стари емигранти- едни не са у4или и са успели, НО ДРУГИ ПАК СА УСПЕЛИ С У4ЕНЕ-но добре обмислено какво да е....! Така,4е истината е индивидуална и много разли4на! Резепти няма! И не моге да се каже, 4е ти си великата или пак еди кои си е великият!Айде 4ао! 

Леле,Lemony,как с лека ръка окачествяваш хората!
"Арогантност,тарикатлък,будали и губеща позиция в обществото"....
И в същото време ще ни учиш на негубеща:който не си е стъпил за 6 мес. на краката е вън от играта!
А за тези,които учат пък да не говорим!
Внимавай,че такива които във форума с лека ръка окачествяват и нападат хората, после много често в жива среща ги е срам и името си да кажат. Да ти дам ли конкретни примери?
Това за завистта аз го казах и мога да го повторя пак!
Достатъчно е само да се погледне на всяка тема за социала как наскачват сума ти народ да оклеймяват питащия (как не го е срам!) и повече доказателства не са нужни!
Ние губещите,дет сме вън от играта сме на това мнение!
А вие печелещите продължавайте да оклеймявате социала,ама гледайте в същото време никой да не разбере кой реален човек стои зад никовете ви!

"Арогантност,тарикатлък,будали и губеща позиция в обществото"....

И в същото време ще ни учиш на негубеща:който не си е стъпил за 6 мес. на краката е вън от играта!

Внимавай,че такива които във форума с лека ръка окачествяват и нападат хората, после много често в жива среща ги е срам и името си да кажат. Да ти дам ли конкретни примери?
Достатъчно е само да се погледне на всяка тема за социала как наскачват сума ти народ да оклеймяват питащия (как не го е срам!) и повече доказателства не са нужни!
Ние губещите,дет сме вън от играта сме на това мнение!

А вие печелещите продължавайте да оклеймявате социала,ама гледайте в същото време никой да не разбере кой реален човек стои зад никовете ви!

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Хахахаха, много филми гледаш за "жестоката конкуренция", "аут от играта" и т.н.Lemony написа:eh Iv, i az ne moga da ti pomogna,ne zashtoto primerno ne iskam, ami zashtoto ti si zael takava otbranitelna pozizia i si gotov da napadnesh vseki s razlizhno mnenie.Niamam pretenziite da ti bada miarka,ne se pritesniavai.To s tova si izkazvane prosto pokazvash oshte vednaj , che ne si po-razlizhen ot tarikatite."Guzen negonen biaga".IvHaydu написа:
Не виждаш разлика между това - да седиш цял живот на социал и да си бачкаш на черно, и между това - да взимаш социал, докато започнеш да учиш??? Ами тогава не мога да ти помогна...
PS.Ako az ne znam ezika na edna strana v koiato otivam shte obarna sveta da naucha maksimalno predi da otida, a sled kato veche sam tam niama da chakam plateno Cofi ili kakvoto se kazva tam a che napravia vsichko vazmojno prez tia 6 mesetza da sam si stapila na krakata, za da moga da ustoia na jestokata konkurencia.Inache sam out ot igrata!I drugo sled 4-5 godini v uchene tolkova che si potanal v dalgove s toia nachin na mislene(i to ne samo studentski dalgove) , che dori i da predpolojim che si namerish rabota po spetzialnostta sled kato zapochnesh da vrashtash zaemite shte vzimash malko poveche ot edin takav "budala" deto e zapochnal vednaga d raboti bez koi znai kakvi pretenzii.I az kato drugite spiram dotuk.
Ами бедните студенти - след 4-5 години учене, затънали в заеми...ужас!
Научи се да четеш и да разбираш какво казват хората, пък после прави анализи!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
Joy, oshte 4 dni sam v Montreal.Ela da se sreshtnem,da pogovorim za da vidish koi stoi zad nika.Kaji kade i koga.JOY написа:Леле,Lemony,как с лека ръка окачествяваш хората!![]()
"Арогантност,тарикатлък,будали и губеща позиция в обществото"....![]()
И в същото време ще ни учиш на негубеща:който не си е стъпил за 6 мес. на краката е вън от играта!А за тези,които учат пък да не говорим!
![]()
![]()
Ние губещите,дет сме вън от играта сме на това мнение!![]()
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Аз познавам.dakel1 написа:И пак повтарям:СТАР БГ. ЕМИГРАНТ НА СОЗИАЛ НЕ ПОЗНАВАМ!!!!!!! АКО НЯКОЙ ПОЗНАВА ДА КАЖЕ !
Но това не е от значение.
Просто повечето ги е срам или страх от това, че са на социал, и гледат да не обелват дума, сякаш крадат, а не получават законно суми от правителството на Квебек.
А че рецепти няма, пътища има много и че за всеки всичко е различно - 100% е така.
Евала и на хората, които работят, и на хората, които учат!
Аз лично нито съм тарикат, нито завиждам на някой. Колкото са по-добре хората около мен - толкова по-добре и за мен, мога да гледам и да се уча от успели хора.
Едва ли има някой за какво да завижда на мен.
Така че аз лично съм вън от играта (поздрав за Lemony

Само че явно това им разваля мирогледа и те не го чуват...
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Ами да дойда и аз, та като не ме четеш правилно, поне да ме чуеш, преди да ме наричаш тарикат, без да ме познаваш!Lemony написа:Joy, oshte 4 dni sam v Montreal.Ela da se sreshtnem,da pogovorim za da vidish koi stoi zad nika.Kaji kade i koga.JOY написа:Леле,Lemony,как с лека ръка окачествяваш хората!![]()
"Арогантност,тарикатлък,будали и губеща позиция в обществото"....![]()
И в същото време ще ни учиш на негубеща:който не си е стъпил за 6 мес. на краката е вън от играта!А за тези,които учат пък да не говорим!
![]()
![]()
Ние губещите,дет сме вън от играта сме на това мнение!![]()
Това не е заяждане, предлагам сериозно.
Ооо,чудесно! Някой тук говореше за "водолази"...Те не били водолази. Умниците просто си сменяват никовете както им изнася...
За 4 дни ти е много рано още да даваш оценки кой вън и кой вътре в играта! Такива като теб напускат Канада прекалено рано за да им видим сеира!
Не се притеснявай,ще се видим и на живо! Аз не се крия зад измислени никове! Ако си признаеш кой си,ще се срещнем-Монреал е прекалено малък!
За 4 дни ти е много рано още да даваш оценки кой вън и кой вътре в играта! Такива като теб напускат Канада прекалено рано за да им видим сеира!
Не се притеснявай,ще се видим и на живо! Аз не се крия зад измислени никове! Ако си признаеш кой си,ще се срещнем-Монреал е прекалено малък!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
А защо да слага?survivor написа:Zashto nyakoy ot ljubimite moderatorine slozhi edno kljuche na temata, a?
Нека се разберем един път завинаги за тоя социал, защото ми писна от едната страна да го нападат като глутница вълци бедно агънце, а от другата да мълчат като биени гъ*ове, с малки изключения.
Joy, neshto ne me razbra.Az ne jiveia v Montreal ,no sam tuk za praznitzite, kakto vsiaka godina.Chakam brat mi da se pribere v sabota s decata mi ot Bulgaria.Poneje niamam nishto spetcialno za pravene, zatova ti predlojih da se sreshtnem.Sashtoto predlojih i na bgmontreal da obsadim niakoi drug finansov vapros.JOY написа:Ооо,чудесно! Някой тук говореше за "водолази"...Те не били водолази. Умниците просто си сменяват никовете както им изнася...

Tona ti i napisanoto za vodolazi i seir ne moga da razbera i ne moga da vzema otnoshenie.Ako vse pak reshish che mojesh da govorish normalno i priemesh predlojenieto mi, napishi LS.