Как се кандидатства за социал в Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

niki_70 написа:
Apropo PhD po medizina ili dentistry niama :D :D Master mai syshto. :lol: Prosto zashtoto oshte v purvi zikul vzimat doctorat MD a ne PhD. :D
бъркаш се, има. само в Торонто Университи- така че след като завършиш имаш хем M.D. otzad, хем PhD отпред :lol: преподавателите в университета са точно такива, хем са доктори, хем с научна работа се занимават :idea:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
niki_70
Експерт по жените
Обратна връзка:

Мнение от niki_70 »

sasho71 написа:
niki_70 написа:
Apropo PhD po medizina ili dentistry niama :D :D Master mai syshto. :lol: Prosto zashtoto oshte v purvi zikul vzimat doctorat MD a ne PhD. :D
бъркаш се, има. само в Торонто Университи- така че след като завършиш имаш хем M.D. otzad, хем PhD отпред :lol: преподавателите в университета са точно такива, хем са доктори, хем с научна работа се занимават :idea:
Az po prinzip znam che ima , razni PhD-ta svyrzani kostveno s medizinata(no ne sa po medizina, dai link ako tvurdish obratnoto,no ne za "Sante publique"), no vsluchaia ne stavashe vypros za profesori a za masovia sluchai lekar. :lol: :lol: A inache e iasno che profesorite shte triabva da se otlichavat s neshitchko otpred :D , niama da se meliat s niakakvi lekari s "niakakav si tam BAC" puk narichash se toi doctorat :lol: :lol:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

George Carlin
survivor

Мнение от survivor »

Radvam se che nakraya stignahme do edinomislie s teb :D
Аватар
niki_70
Експерт по жените
Обратна връзка:

Мнение от niki_70 »

survivor написа:Radvam se che nakraya stignahme do edinomislie s teb :D
Mda, v niakoi drug jivot...... :lol: :lol:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

George Carlin
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

niki_70 написа: Az po prinzip znam che ima , razni PhD-ta svyrzani kostveno s medizinata(no ne sa po medizina, dai link ako tvurdish obratnoto,no ne za "Sante publique"), no vsluchaia ne stavashe vypros za profesori a za masovia sluchai lekar. :lol: :lol: A inache e iasno che profesorite shte triabva da se otlichavat s neshitchko otpred :D , niama da se meliat s niakakvi lekari s "niakakav si tam BAC" puk narichash se toi doctorat :lol: :lol:
не са косвено а съвсем пряко са си свързани. ето и линка с програма МD-PhD по медицина http://www.library.utoronto.ca/medicine ... bined.html
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

сашка, сашка и PhD i MD са ОТЗАД!
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

sasho71 написа:... само в Торонто Университи- така че след като завършиш имаш хем M.D. otzad, хем PhD отпред :lol:
Леле Саше така ли ви обработват в UoT - един M.D. отзад и един PhD отпред - само се надявам M.D.-то отзад да не е негър :P :P :P
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

bgmontreal написа:сашка, сашка и PhD i MD са ОТЗАД!
Айдеее, и двамата били отзад - много страшно ставааа ! Саше, яко ти дупе :lol: :lol: :lol:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

miteto написа:
bgmontreal написа:сашка, сашка и PhD i MD са ОТЗАД!
Айдеее, и двамата били отзад - много страшно ставааа ! Саше, яко ти дупе :lol: :lol: :lol:
мани, мани, прав е бгмонреал, че и двете са отзад :lol:
Аватар
bijou

Мнение от bijou »

ZA KAKVO SI HORTUVATE BE HORA?! :roll: [/b]
pumpy

Мнение от pumpy »

и да не вярваш за социал в торонто :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

ta kvo stanalo s socialnite pomoshti?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Joy

Мнение от Joy »

poumpy написа:
JOY написа:
когато такива като тебе се научат да уважават такива като мен няма да сме в БГ реалност вече.
Пумпи,винаги съм го казвала и пак ще го повторя,че уважението не се получава автоматично с дипломата-то трябва да се заслужи!
Никога не съм казвал "тъпи сестри",
многознаещи и самонадеяни са определено, почти както и всеки пациент, който изобщо си няма представа от медицина.....
Второто ти изказване отрича първото! Смятам,че една сестра има много повече понятие от медицина,отколкото един "зъбар" (както сам се окачестви)!

но е смешно да се надценяваш по този начин....
:D С какво се надцених? Квалификацията и знанията си съм получила с 7 години обучение в областта,което продължава,и за което време съм придобила доста повече знания и умения по медицина от теб например! Социалния статус на мед.сестра доста куца в България (абсолютно незаслужено),което за щастие тук е много,много по-различно...На теб това ли ти бърка в здравето? Аз нямам никакъв проблем със социален статус. Може би ти? Ако не ти харесва статуса на "племето",може да се прибереш в България и да продължиш да експлоатираш някоя нещастна сестра,която също храни семейство(или поне се опитва)!
не ми ги разправяй историите, че си следвала и доброволно си се отказала :shock: :shock: :shock:
:D За да проумееш това,трябва да мислиш малко по-различно от сивата маса! За какво ми е "статус" без покритие? Да си сложа "Др" пред фамилията и да броя стотинките? В противен случай да си прося рушвети? И да съм доживотно заробена в България,защото "Др" няма да бъда никъде другаде? Не ме привличаше ни най-малко подобна перспектива. Да ти припомня ли,че и продавачите на мед.литература на пл. Славейков имат дипломи с "Др" отпред?
да той е бил такъв и винаги ще е ако и да няма право да практикува в Канада
Непрактикуващ лекар не е лекар! :roll: Моите извинения,Пумпи,но си лекар само ако бъдеш официално признат в дадената страна за такъв и практикуваш! В противен случай,можеш да си закачиш дипломата в рамка на стената за да ти чеше самолюбието от време на време!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

eйййй, опасна жена си Жой :D хапеш, хапеш! ей за това съм ти фен :wink: такива жени обичам аз, експлозивни... а бе ти няма ли да идваш към Торонто...за обмяна на опит де, да обсъдим здравеопазването в Канада... :wink:
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Абе в тоя чат само доктори и сестри ли се подвизават?!? :nenam:
Много ми е кеф да Ви чета заяжданиците, но нищо полезно за себе си не мога да извлеча. Я моля в играта да се включат и малко инженери, че да разберем и тяхния статус :giavol: .
Иначе Жой - и аз ти се кефя! Не им се давай на докторите :thumbsup: !
Хайде моля!!Няма ли някой колега от машинния бранш?!? За предпочитане авиоинж. Предстои ми присъединяване към групата на кебекарите, така че пуснете информация преди да е късно. Не страдам от излишни илюзии, но и не искам да им служа за килимче на канадците. Поздрави за всички колеги от ТУ-Пловдив !!! :beer2:
Изображение
Заключено