Нови многоетажни кръстовища и булеварди в София

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Нови многоетажни кръстовища и булеварди в София

Мнение от Bistra »

myhata II написа:И какво сега ти тръгна да се връщаш заради едни снимки и проекти,толкова ли сте елементарни бе :D
Връщам се заради майка ми. Дреме ми за проектите! Ти показваш елементарност с горното си изявление. :x
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа:Само едно ще те питам
за какво да го прави ББ, ама искам пълен с логика отговор 8)
Заради бизнессса, на който е лобиссст. Няма хора - няма бизнес! Иначе той си е преизбран поради липса на избъ(о)ррр. :lol:
За какво Буш нападна Ирак, м? ;)
Кое, това отгоре ли?
верно хората ми казваха че в изявленията ти няма никаква логика и всичко е напук.... 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:верно хората ми казваха че в изявленията ти няма никаква логика и всичко е напук.... 8)
Aми нека преценят хората сами. Не им слагай ти думите в устата! Спрямо теб съм била винаги "самата добронамереност". Не ми е ясно само защо ти и прия(телката)телчето ти "аз(-к)о" ми вървите по стъпките и то адски недобронамерено. :x
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Bistra написа:
myhata II написа:верно хората ми казваха че в изявленията ти няма никаква логика и всичко е напук.... 8)
Aми нека преценят хората сами. Не им слагай ти думите в устата! Спрямо теб съм била винаги "самата добронамереност". Не ми е ясно само защо ти и прия(телката)телчето ти "аз(-к)о" ми вървите по стъпките и то адски недобронамерено. :x
Няма такова нещо,нищо лично !!!!!!!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
myhata II написа:Браво на момчето,показвай им какво се случва там,защото точно тези отгоре не знаеш в какви чудеса живеят и няма да повярваш че е 2012година :lol:
В какви чудеса живеем през 2012 г ? :^)
И пречат ли нашите коментари на мизерните парици, които изкарва? ББ е казал: "Слагайте снимки и не коментирайте!" :lol:
Изводите си остават наше право обаче. ;)

в такива http://maps.google.com/maps?saddr=43.65 ... 2,,0,-3.56"
красиви блокчета на по 120-130 години
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа: в такива http://maps.google.com/maps?saddr=43.65 ... 2,,0,-3.56"
Ти познаваш ли ме за да го твърдиш? Или някой от списващите, доволни от живота си в Канада? Идвал ли си у нас на гости? Ако, не, нямаш право да го твърдиш?!....Докато за другото, всички се връщаме поне на по няколко години в България, имаме близки и познати, които живеят там и черпим информацията си "направо от извора". :)
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
newcomer написа: в такива http://maps.google.com/maps?saddr=43.65 ... 2,,0,-3.56"
Ти познаваш ли ме за да го твърдиш? Или някой от списващите, доволни от живота си в Канада? Идвал ли си у нас на гости? Ако, не, нямаш право да го твърдиш?!....Докато за другото, всички се връщаме поне на по няколко години в България, имаме близки и познати, които живеят там и черпим информацията си "направо от извора". :)

Не съм казал,че ти лично живееш в такова красиво канадско блокче или някой друг от пишещите тук,а сложих снимка от която е видно в какви красиви сгради живеят канадците и тяхните южни съседи американците.Просто да онагледя красивата северно американска архитектура.В тоя форум пишат и хора които никога не са били в Северна Америка и си мислят,че всичко там е прекрасно,а всичко в България е скапано.Е не е.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

becks

Мнение от becks »

newcomer написа:
Bistra написа:
myhata II написа:Браво на момчето,показвай им какво се случва там,защото точно тези отгоре не знаеш в какви чудеса живеят и няма да повярваш че е 2012година :lol:
И пречат ли нашите коментари на мизерните парици, които изкарва? ББ е казал: "Слагайте снимки и не коментирайте!" :lol:

Този блок, колкото и стар да ти изглежда е в един от най-скъпите квартали в Канада. От другата страна на улицата живее целият едър канадски бизнес. Много лош пример и доказателство, че или не знаеш къде отиваш или си трол ;)
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
newcomer

Мнение от newcomer »

becks написа:
newcomer написа:
Bistra написа:

Този блок, колкото и стар да ти изглежда е в един от най-скъпите квартали в Канада. От другата страна на улицата живее целият едър канадски бизнес. Много лош пример и доказателство, че или не знаеш къде отиваш или си трол ;)

Щом този грозен блок е в един от най скъпите кеартали на Кънада населен предимно с представители на едрия канадски бизнес представям си тогава в какви коптори живее работническата класа.Мани,мани и аз за къде съм затръгвал.

becks

Мнение от becks »

newcomer написа:
Щом този грозен блок е в един от най скъпите кеартали на Кънада населен предимно с представители на едрия канадски бизнес представям си тогава в какви коптори живее работническата класа.Мани,мани и аз за къде съм затръгвал.
Има голяма разлика между гугъл мапс и реалния живот, както и между Инфинити, което гледаш на снимка и реално такова ;)

Ето ориентирай се в цените на имотите в този район:

http://goo.gl/giFQE"
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
newcomer

Мнение от newcomer »

becks написа:
newcomer написа:
Има голяма разлика между гугъл мапс и реалния живот, както и между Инфинити, което гледаш на снимка и реално такова ;)

Ето ориентирай се в цените на имотите в този район:

http://goo.gl/giFQE"

Ориентиран съм добре аз,нали съм живял 5 години в НЙС,та чак да не съм ориентиран в хавата.

miteto
Модератор

Мнение от miteto »

newcomer написа:Щом този грозен блок е в един от най скъпите кеартали на Кънада населен предимно с представители на едрия канадски бизнес представям си тогава в какви коптори живее работническата класа.Мани,мани и аз за къде съм затръгвал.
Да, закъде сте затръгвал уважаеми newcomer a.k.a. Хали Бали, a.k.a. Доцент Дочев, a.k.a. Alisa75, a.k.a. bateto? На всички ще ни бъде много интересно накъде сте затръгвал този път? По всичко личи към поредния бан, но да видим :D
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Тази сутрин затвориха бул. Гешов от бул. България до бул. Цар Борис III.
Вече озеленяват. Откриването очевидно ще е преди новата година.

Снимки: boykopk

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ми какво му е на блокчето? Доста по добре излегдащо е от панелките и от голяма част от новите сгради в София.
E не го бан-вайте човека.За сега се държи прилично.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

В събота пускат новото кръстовище на бул. „Иван Гешов" и ул. „Георги Софийски"

17.12.2012

24 часа онлайн

Изображение

Проектът на кръстовището на две нива при бул. "И. Гешов" и ул. "Г. Софийски".

Снимка: Столична община

Очаквам от събота да пуснем движението по новото кръстовище на бул. „Иван Гешов" и ул. „Георги Софийски", съобщи кметът на Столична община Йорданка Фандъкова на семинар за обсъждането на проектобюджета за София за 2013 г., цитирана от Фокус.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1679293"
Публикувай отговор