myhata II написа:верно хората ми казваха че в изявленията ти няма никаква логика и всичко е напук....
Aми нека преценят хората сами. Не им слагай ти думите в устата! Спрямо теб съм била винаги "самата добронамереност". Не ми е ясно само защо ти и прия(телката)телчето ти "аз(-к)о" ми вървите по стъпките и то адски недобронамерено.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
myhata II написа:верно хората ми казваха че в изявленията ти няма никаква логика и всичко е напук....
Aми нека преценят хората сами. Не им слагай ти думите в устата! Спрямо теб съм била винаги "самата добронамереност". Не ми е ясно само защо ти и прия(телката)телчето ти "аз(-к)о" ми вървите по стъпките и то адски недобронамерено.
Няма такова нещо,нищо лично !!!!!!!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
myhata II написа:Браво на момчето,показвай им какво се случва там,защото точно тези отгоре не знаеш в какви чудеса живеят и няма да повярваш че е 2012година
В какви чудеса живеем през 2012 г ?
И пречат ли нашите коментари на мизерните парици, които изкарва? ББ е казал: "Слагайте снимки и не коментирайте!"
Изводите си остават наше право обаче.
Ти познаваш ли ме за да го твърдиш? Или някой от списващите, доволни от живота си в Канада? Идвал ли си у нас на гости? Ако, не, нямаш право да го твърдиш?!....Докато за другото, всички се връщаме поне на по няколко години в България, имаме близки и познати, които живеят там и черпим информацията си "направо от извора".
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Ти познаваш ли ме за да го твърдиш? Или някой от списващите, доволни от живота си в Канада? Идвал ли си у нас на гости? Ако, не, нямаш право да го твърдиш?!....Докато за другото, всички се връщаме поне на по няколко години в България, имаме близки и познати, които живеят там и черпим информацията си "направо от извора".
Не съм казал,че ти лично живееш в такова красиво канадско блокче или някой друг от пишещите тук,а сложих снимка от която е видно в какви красиви сгради живеят канадците и тяхните южни съседи американците.Просто да онагледя красивата северно американска архитектура.В тоя форум пишат и хора които никога не са били в Северна Америка и си мислят,че всичко там е прекрасно,а всичко в България е скапано.Е не е.
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
myhata II написа:Браво на момчето,показвай им какво се случва там,защото точно тези отгоре не знаеш в какви чудеса живеят и няма да повярваш че е 2012година
И пречат ли нашите коментари на мизерните парици, които изкарва? ББ е казал: "Слагайте снимки и не коментирайте!"
Този блок, колкото и стар да ти изглежда е в един от най-скъпите квартали в Канада. От другата страна на улицата живее целият едър канадски бизнес. Много лош пример и доказателство, че или не знаеш къде отиваш или си трол
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
Този блок, колкото и стар да ти изглежда е в един от най-скъпите квартали в Канада. От другата страна на улицата живее целият едър канадски бизнес. Много лош пример и доказателство, че или не знаеш къде отиваш или си трол
Щом този грозен блок е в един от най скъпите кеартали на Кънада населен предимно с представители на едрия канадски бизнес представям си тогава в какви коптори живее работническата класа.Мани,мани и аз за къде съм затръгвал.
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
newcomer написа:
Щом този грозен блок е в един от най скъпите кеартали на Кънада населен предимно с представители на едрия канадски бизнес представям си тогава в какви коптори живее работническата класа.Мани,мани и аз за къде съм затръгвал.
Има голяма разлика между гугъл мапс и реалния живот, както и между Инфинити, което гледаш на снимка и реално такова
Ето ориентирай се в цените на имотите в този район:
newcomer написа:
Има голяма разлика между гугъл мапс и реалния живот, както и между Инфинити, което гледаш на снимка и реално такова
Ето ориентирай се в цените на имотите в този район:
newcomer написа:Щом този грозен блок е в един от най скъпите кеартали на Кънада населен предимно с представители на едрия канадски бизнес представям си тогава в какви коптори живее работническата класа.Мани,мани и аз за къде съм затръгвал.
Да, закъде сте затръгвал уважаеми newcomer a.k.a. Хали Бали, a.k.a. Доцент Дочев, a.k.a. Alisa75, a.k.a. bateto? На всички ще ни бъде много интересно накъде сте затръгвал този път? По всичко личи към поредния бан, но да видим
Ми какво му е на блокчето? Доста по добре излегдащо е от панелките и от голяма част от новите сгради в София.
E не го бан-вайте човека.За сега се държи прилично.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
В събота пускат новото кръстовище на бул. „Иван Гешов" и ул. „Георги Софийски"
17.12.2012
24 часа онлайн
Проектът на кръстовището на две нива при бул. "И. Гешов" и ул. "Г. Софийски".
Снимка: Столична община
Очаквам от събота да пуснем движението по новото кръстовище на бул. „Иван Гешов" и ул. „Георги Софийски", съобщи кметът на Столична община Йорданка Фандъкова на семинар за обсъждането на проектобюджета за София за 2013 г., цитирана от Фокус.