crusader написа:
Песимистът и оптимистът виждат едно и също нещо по-различен начин.
За оптимиста то е изцяло позитивно и няма никаква негативна страна. За песимиста то е изцяло негативно и няма никаква позитивна страна.
Няма абсолютно никакъв начин обаче хем да е негативно, хем да има и позитивна страна за всеки един от тях.
Защото самото наличие на позитивна страна го дисквалифицира като негативно за съответния индивид.
Ако не си го разбрал не отговаряй ... няма смисъл.
Разбрах, разбрах:
"Whole lotta crap"
Това, което го уча има много приложения, а науката е на почит в тези страни. Виж, ако бях останала в България, щях да се надявам да ме вземат за даскал. За това, че нямам пари е виновна държавата ни, която не плащаше достатъчно на самотната ми майка да ме изхранва, а какво остава да плаща образование и затова я принуди и тя да се изсели в Англия (още преди аз да дойда да уча тук), за да може сега да ме издържа с една минимална заплата на чистач. Аз съм само на 20 и съм фул-тайм студент с по над 20 лекции на седмица - малко ми е трудно в момента да изкарвам пари. Но затова уча и ще успея, за да мога да издържам и мен и майка ми след това. А за съветите по форумите си прав. Вече съжалих, че се регистрирах и пуснах тази безсмислена тема, с която отчаяно се опитах да блесна пред анонимната ми публика.
Fair play!
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков