Ако беше послушал някой съвет дори нямаше да се налага да правиш видео. ЛАМПА или каквото и да е друго няма да светне там с тия фалшиви 50В. По-горе обясних от къде идват.
Няма да светне, ама той що да пробва като "може да му изгори ретината"...
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Ако беше послушал някой съвет дори нямаше да се налага да правиш видео. ЛАМПА или каквото и да е друго няма да светне там с тия фалшиви 50В. По-горе обясних от къде идват.
Няма да светне, ама той що да пробва като "може да му изгори ретината"...
Аз не мога да разбера как в държава като Канада, се допуска хора, нямащи нужното образование и ценз(електричарско), да барат контактите на хората. Тая държава, определено има проблем с количеството имигранти, пристигащи ежедневно. Вместо тя да ги асимилира, се получава обратното.
Аз не мога да разбера как в държава като Канада, се допуска хора, нямащи нужното образование и ценз(електричарско), да барат контактите на хората. Тая държава, определено има проблем с количеството имигранти, пристигащи ежедневно. Вместо тя да ги асимилира, се получава обратното.
Ами те и французите навремето са искали да католизират индианците... ама на, не станало . По-скоро те станали индианци...
А относно ценза, не знам дали ще намериш някой с ценз да ти свърши работа като хората... може би 1 на 10
Ами те и французите навремето са искали да католизират индианците... ама на, не станало . По-скоро те станали индианци...
А относно ценза, не знам дали ще намериш някой с ценз да ти свърши работа като хората... може би 1 на 10
А може би ако имаха ценз, нямаше да се чудят що тока тука е толкоз волта, пък там не не е.
driver написа:Единия контакт да се включва от ключ е нещо ново в Канада. Ако беше послушал някой съвет дори нямаше да се налага да правиш видео. ЛАМПА или каквото и да е друго няма да светне там с тия фалшиви 50В.
Не само лампа свети, ами две години сме вклю4вали кафема6ини, тостери миксери и кво ли не преди да ре6а да сменям контактите. Пък и не съм виждал контакт на кухненски плот да минава през клю4.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Блъде, сега изгледах онова клипче и ми стана интересно, абе къде е забучен черния пробник на кадъра долу, части от секундата преди камерата да покаже измереното напрежение?
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Сега идва ред да посочиш сянката на евентуален съучастник, който в тази част от секундата да държи масата към загадъчен уред, докато аз с едната ръка снимам, а с другата държа фазата.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
ablood написа:Сега идва ред да посочиш сянката на евентуален съучастник, който в тази част от секундата да държи масата към загадъчен уред, докато аз с едната ръка снимам, а с другата държа фазата.
Въпросът ми е съвсем сериозен. На снимката, която е кадър буквално четвърт секунда преди камерата да покаже измереното напрежение от уреда, съвсем ясно се вижда, че черния пробник е забучен някъде на много странно място, меко казано. Затова е интересно просто да обясниш по някакъв начин видяното в клипа.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
driver написа:Единия контакт да се включва от ключ е нещо ново в Канада. Ако беше послушал някой съвет дори нямаше да се налага да правиш видео. ЛАМПА или каквото и да е друго няма да светне там с тия фалшиви 50В.
Не само лампа свети, ами две години сме вклю4вали кафема6ини, тостери миксери и кво ли не преди да ре6а да сменям контактите. Пък и не съм виждал контакт на кухненски плот да минава през клю4.
Нали се сещаш че с 50В няма начин да си го ползвал въпросния контакт.
И аз много работи не съм виждал но ги видях тук. Така че ако имаш конкретни въпроси се обади, мисля не си много далеч да го видя на живо въпросния контакт. И това има го, няма го е голяма загадка, но няма как да се реши ако там има вече 120В
Не ми се чете темата назад, ама ти пробвал ли си да проверяваш с аналогов апарат? На едно място четох, че в много сходно положение, се е оказало, че в долния контакт е нямало никакво напрежение и тези 40-50 волта са били "фантом".
Иначе за контакти знам само да не бъркам с тях с тел (научих го още 5-6 годишен )
Ами написах за фантома ама той каза че ползвал тостери и кафе машини.
И нещо се сетих. Има ли кухнята garbage disposal това дето ти чопва боклуците в мивката.
Бях в един апартамент и там имаше ключ който беше за това. Като вкючиш disposal горния контакт се реже понеже да не товари брейкьра.
Трябва някьде да има ключ.
Това че 50 волта и караш тостер на 120 на куково лято ще стане.
Такива контакти се поставят точно на кухненски плотове за да може да се включват коnсуматори с по голяма мощност.
Белият проводник е неутралата, черният е едната фаза, а червеният е другата фаза. Между белия проводник и черния трябва да има 120 волта, както и между белия и червения. Между черния и червения трябва да имаш 240 волта.
В таблото контакта трябва да е защитен с един двуполюсен предпазител или с два еднополюсни, но механически свързани така, че като изключи единия да изключи и другия.
Тези 50 волта не са това което изглежда че са.
Вече ти казаха да включиш някакъв товар. Ще допълня само, че ако включиш товар и тогава премериш напрежението ще видиш, че няма да имаш никакво напрежение (50 те волта няма да ги има).
Причината… не мога да знам от разстояние.
Може евентуално ако са два отделни предпазителя да не са свързани механически и единия да е изключил и така ще имаш един път 120 волта на единия контакт и един път някакво измислено напрежение, в случая 50 волта на другия и …т.н.
"Пали като трактор на северния полюс, в ръцете на бяла мечка"
За всички любознателни, ето по-долу и една крива на осветеността която измерих за крушка (в случая 15 вата) в зависимост от напрежението.
Измерих и още една крива -- за 60 ватова крушка с рефлектор - почти същата тенденция се наблюдава, ако се нормира към 15-ватовата
по максимум, само с маалко по-голям корем надолу.
Сравнявайки 60 волта и 120 волта, осветеността в първия случай е 9.2 пъти по-малка.