Дали с опит в международна фирма ще успея да намеря работа?
-
Re: Дали с опит в международна фирма ще успея да намеря работа?
Aaaaa мух , това е запазена територия за тримата...танкисти , твоя милост , Филип и двуполовия 

Спокойно на сок съм ,кажи си какво ти на сърцето..

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Аман от тъпи писания.
Не можете ли поне един път да спорите като зрели хора ?
Не можете ли поне един път да спорите като зрели хора ?
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Ами то твоят спор, filipne, е все едно да се спори дали е проблем, че водата е мокра след като това е неопровержим факт, признат от всички. 
Ти как мислиш, проблем ли е това, а?

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Препоръчвам ти съвсем сериозно да се върнеш назад и да прочетеш моите и на иванко13 мнения. Надявам се ще ти бъде полезно да се фокусираш.Linko написа:Ами то твоят спор, filipne, е все едно да се спори дали е проблем, че водата е мокра след като това е неопровержим факт, признат от всички.
Съвсем сериозно - в мненията ти до тук няма нито едно смислено изказване.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Точно това е и моето мнение.ivanko13 написа:Кофти момент е когато човек се настрои ,че все едно идва в рая и после още от летището като му кажат "Добре дошъл на Пиърсън/Трюдо, и патладжаните го погнат да му носят куфара и следва резкия завой... От там пък идва и разочарованието и обвиненията към други българи ,които са им спестили това или онова и следват обвиненията "Ама това никой не ни го е казвал" , "Ама какви са тези грозни и ниски сгради", "Абе голяма цигания" ,"Ушите ми измръзнаха" и други. Всъщност Канада си е готино място, става за живот и си има и предимства и недостатъци но НЕ Е РАЙ... И понякога теорията се разминава с практиката...

-
Mи на сок ще си мух , на какво да си , нали довечера си на пиците
, а какво ми е на мен на сърцето си го казвам , нали знаеш, в механата, в уютна атмосфера , на приятели
, не като теб да се гърча в самота и да рева в един форум! :idea:

Кажи си Странджа,кажи си 

Стефан Цанев
Стефан Цанев
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
filipne, и сто пъти да се връщам назад в темата пак нищо смислено няма да открия и то не само в сбствените ми постинги.
Ти наясно ли си какво искаш да докажеш изобщо - че водата е мокра, това ли?

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- ablood
- Обратна връзка:
Стъписващо е колко са лековерни някои хора. Винаги четете дребния шрифт отдолу!filipne написа:Точно това е и моето мнение.ivanko13 написа:Кофти момент е когато човек се настрои ,че все едно идва в рая и после още от летището като му кажат "Добре дошъл на Пиърсън/Трюдо, и патладжаните го погнат да му носят куфара и следва резкия завой... От там пък идва и разочарованието и обвиненията към други българи ,които са им спестили това или онова и следват обвиненията "Ама това никой не ни го е казвал" , "Ама какви са тези грозни и ниски сгради", "Абе голяма цигания" ,"Ушите ми измръзнаха" и други.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Нали? Точно за тези лековерни хора, които пишат вдъхновени славословия от БГ и изчезват сконфузено след пристигането си ми е думата.ablood написа:Стъписващо е колко са лековерни някои хора. Винаги четете дребния шрифт отдолу!filipne написа:Точно това е и моето мнение.ivanko13 написа:Кофти момент е когато човек се настрои ,че все едно идва в рая и после още от летището като му кажат "Добре дошъл на Пиърсън/Трюдо, и патладжаните го погнат да му носят куфара и следва резкия завой... От там пък идва и разочарованието и обвиненията към други българи ,които са им спестили това или онова и следват обвиненията "Ама това никой не ни го е казвал" , "Ама какви са тези грозни и ниски сгради", "Абе голяма цигания" ,"Ушите ми измръзнаха" и други.
Без да се обръщам конкретно към някого, ще ви кажа, че почти всяка тема в този форум прилича на нискобюджетен филм с участието на "добрите" и "лошите"
. Спор няма, че има доста полезна информация за новопристигащите, но е трудно да се отсее сред толкова много празни приказки и безсмислени заяждания 

- kikolilokiko

emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
-
Уважаемо сем. Тодорови и на мен не ми е удоволствие да се дърля с разни комплексирани неудачници , но колкото и да звучи високопарно , наивно , го правя точно заради такива като вас - бъдещи и нови имигранти , защото тези индивиди тровят с писанията си близки , и роднини на такива като вас ! Какви теми само пускат погледнете ! Канада определено не е Рая , но какво си мислят нечии баби и родители четейки в какъв ,,ад,, са се набутали децата им!
Странджа ,никой не трови хората с нищо ,просто е много тежко отначало,а и да ти кажа,аз преди да дойда тук Канада си я представях по друга,докато не дойде човек тук и не се увери лично каква и що е ,нищо не може да каже,а че ние и включително ти си спорим за нещо си,не може да бъде мерило за хората които ще идват тук ,За и Против Канада е имало винаги и ще си има ,всичко е въпрос на виждане !!

Стефан Цанев
Стефан Цанев