За цените на компютърните джаджи: разходете се по College между Spadina и Bathurst. Там е пълно с китайски магазини и могат да се намерят и камери и слушалки на свестни цени.
За тавите: мдаааа... тавите в общия случай са пълна скръб. Изхвърлихме 2-3 "нязалепващи" преди да се усетим и да минем на стъклена. Или стъклена или за еднократна употреба - това е моят съвет.
За цените на компютърните джаджи: разходете се по College между Spadina и Bathurst. Там е пълно с китайски магазини и могат да се намерят и камери и слушалки на свестни цени.
За тавите: мдаааа... тавите в общия случай са пълна скръб. Изхвърлихме 2-3 "нязалепващи" преди да се усетим и да минем на стъклена. Или стъклена или за еднократна употреба - това е моят съвет.
Успех!
И от мен поздравления и все в същия дух да продължавате!
по въпроса за тавите, препоръчвам на Кичен стаф, точно в центъра има такъв магазин. Нямам спомен за цената, но мисля не повече от 20$, но купуваш и забравяш затова... Внимавайте със стъклените, защото познати са ми казвали, че се е случвало тавата просто да стане на сол..без майтап.. А това на Кичен стаф няма мърдане
Аз обичам керамични . Пълно е с такива тави. Дебели, тежки, но със сюпърб хийт дистрибюшън. Няма загорени манджи ....
От китчън стаф имам страхотен тиган, също доста тежък ...