Братко Алене, не ми чети постинга като дяволът евангелиетоalen vid написа: Ani, zdrasti be momi4e - ne se biahme 4uvali ot davna a ?![]()
![]()
, ti pone go poznavash tozi unak Jef - znaesh za koi govoria !
Ako e istina tova deto kazva , spored men e dosta nepriatno - i pre4istvatelnite saoragenia edva li biha pre4istili himikalite koito se praskat po-ulizite kogato zavali sniag,
- ti si spezialist i imash opit v tezi neshta /ako gresha popravi me/ .
S edna duma , ....ako Jef kazva istinata , ne e li dobre prosto da se ima EDNO NAUM , kogato tam polzvate vodata ot 4eshmata - osobenno kam kraia na zimata , kogato po4va da se topi znega !!!!!?
Марги, не ме карай да си правя други изводи за теб, ако не е поради френския ти ...Marginal39 написа:А, сигурно не съм разбрал поради френския си ...anito написа:Еееее, Марги, с това вече изби рибата !Marginal39 написа:Ше забравиш, знаеш ли от каде идва водтаа която тече от чешмата?
От мивките и от кенефа, после се филтрира, дезинфекцира и не знам си кво за да стане накрая добра за поркане.
& аз бях много учуден след като ми каза тва един колега ма той доведе колеги от друг отдел и те потвърдиха.
В смисъл че мръсната вода не се изхвърля ( или ако се, то е щото някой нарушава някакъв регламент ).
Та снега във водата която после поркаме не е кой-знай кво в сравнение с урината и оная другата далавера която идва от кенефите.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само се чудя при този разговор с колегата ти: поради френския си ли ти толкова си разбрал или оня е толкова тъп?![]()
Работила съм в станцията по пречистване на отпадните води тук (Монреалската е на подобен принцип) и ти казвам, че от това ПО-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕ СЪМ ЧУВАЛА!
Не казвам, че питейната вода е със супер качество, защото не е, но чак пък това, което ти пишеш... майко мила, това е направо за световните здравни организации или там каквито има!
Не'ам думи :tk:
А ти от каде си измисли че съм казал че е лошо качеството на питейната вода?
![]()
![]()
Абсолютно вярно , поне аз винаги съм го твърдял че, е така и сега а и в по-предни мои постинги .peter_pan написа:az wodata nqma da komentiram shtoto trqbwa da se kazwat mnogo strashni raboti; no opredeleno, nikoga prez jiwota si ne sam podoziral 4e podobna maloumna strana moje da sashtestwuwa; ako v BG problema e sas zaplatite, toj e edin; tuk imat hilqdi i to wse nereshimi;
Да , такива са ми впечатленията и на мен , за едно обаче не съм съвсем съгласен (това в курсива което съм сложил ) , а именно:peter_pan написа:iskam da kaja 4e wsi4ki tezi neshta deto izumqwat naroda w taq darjawa spored men idwat ot fakta che kanada e razwiwashta se darjawa koqto teparwa ima da se u4i mnogo; tuk za evropejski standarti waobshte ne moje da se gowori kakto i za kakwito i da bilo drugi shtoto az dosega nqkakwi severnoamerikanski ne sam widql; nqkade po-gore pro4etoh 4e po lesno se wlizalo v EU ot Ca; towa e meko kazano stranno zashtoto Ca nqma nishto obshto s EU i nikoga nqma da ima;evropejcite koito jiweqt tuk priznawat che shte im e trudno da se warnat sled powe4e prestoi zashtoto ne znaqt dali mogat da swiknat s razli4niq na4in na jiwot w sobstwenite im strani; kolkoto do minimalnoto chakane koeto e bilo regisrirano mislq 4e za Montreal towa e po4ti newazmojno da se sluchi; az li4no shte se radwam nqkade da sa izmislili neshto po-razli4noto ot slednoto tuk - az kato hodih da mi prawqt snimka na rakata deto si q bqh schupil imah chas w 8.30; kato otidoh tam widqh 50 choweka; wsi4ki bqha tam w 8.30 i na wseki mu beshe zapisan chas w 8.30; nali razbirate kak pri nali4ie na 1 doktor samo nqma kak da se pregledat 50 choweka w 8.30 to4no; ne znam zashto nikoj tuk ne moje da razbere che edin interval ot 15 min za pregled na pacient shte reshi waprosa i spokojno mogat da razpredelqt tezi 50 choweka ako trqbwa w 2 dni, no da se znae koga ima chas i koga nqma kakto pri zabolekarite, a ne az da otida w 8.30 zaedno s 50-te choweka i da chakam do 2 sledobeda za X-Ray;
Ми аз точно за тва говорих бе душа, тиняка се събира и прераработва.anito написа:Marginal39 написа:anito написа:Marginal39 написа:Ше забравиш, знаеш ли от каде идва водтаа която тече от чешмата?
От мивките и от кенефа, после се филтрира, дезинфекцира и не знам си кво за да стане накрая добра за поркане.
& аз бях много учуден след като ми каза тва един колега ма той доведе колеги от друг отдел и те потвърдиха.
В смисъл че мръсната вода не се изхвърля ( или ако се, то е щото някой нарушава някакъв регламент ).
Та снега във водата която после поркаме не е кой-знай кво в сравнение с урината и оная другата далавера която идва от кенефите.
![]()
![]()
Еееее, Марги, с това вече изби рибата !![]()
![]()
![]()
Само се чудя при този разговор с колегата ти: поради френския си ли ти толкова си разбрал или оня е толкова тъп?![]()
Работила съм в станцията по пречистване на отпадните води тук (Монреалската е на подобен принцип) и ти казвам, че от това ПО-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕ СЪМ ЧУВАЛА!
Не казвам, че питейната вода е със супер качество, защото не е, но чак пък това, което ти пишеш... майко мила, това е направо за световните здравни организации или там каквито има!
Не'ам думи :tk:
А, сигурно не съм разбрал поради френския си ...
А ти от каде си измисли че съм казал че е лошо качеството на питейната вода?
![]()
![]()
Марги, не ме карай да си правя други изводи за теб, ако не е поради френския ти ...Да ти кажа тогава като мнооого сведуща: ония са те излъгали! Възползвали са се от наивността ти, горкия. Защото не им е било удобно да ти кажат цялата истина. А тя е, че водата от мивката и кенефа изобщо не се филтрира, разчита се на естественото й филтриране, докато минава през канализацията и после, като се смеси с другата, замърсяването от нея става пренебрежимо малък процент, който се счита тук за приемлив! Кво да говорим, невежи са тука
И не се сещат поне да попитат нас, знаещите
И ей така си мрат от чума и холера, ама го крият гадовете.
![]()
Това вече хваща декиш, нали?
Eh ako mozeshe i mojata baba i tja taka da pravi, rozovi kanki da kara i po sveta da patuva.i twoqta baba li iskash taka da prawi a?