Относно стандарта в Канада!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

сценарий за свободно закупуване на оръжията:
започваме с тази сцена, 11ти Септември, 2001:
Изображение

след това бял баща защитава детето си от черни изнасилвачи....
малко дете плаче защото баща му е убит от генгове защото си е бил забравил пистолета у дома си

Колумбайн...лелката в кафетерията вади машин гън изпод тезгяха и прави онея лудите марилин-мансъновци на хамбургери...

и така, майкъл мур пътува из джеорджия и го напада избягал питон от градината....."старец" приличащ на ЧАрлтън Хестън убива змията тъкмо дкотао се облизва над червения дебелак :-)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
survivor

Мнение от survivor »

Тиха вечер. Едно 4-членно семейство от WASP си седи кротко около масата и вечеря. Момиченцето, едно такова мило, с руси косици и розови бузки, разказва на родителите си и на братчето си какво му се е случило в училище. Всички се усмихват. Изведнъж една банда грозни гангстери нахлува вероломно в този уютен дом, въоръжена до зъби. Тук вече са възможни два варианта. Или избиват цялото семейство, или хайде да е само момиченцето, че е по-"маркетъбъл". После ще дадем един кадър на погребението му, на което посторът прави вълнуваща реч. Ще пуснем няколко кадъра от домашното видео, на което момиченцето духа свещички на тортата на рождения си ден, а после тича с кученцето (пуделче) и с балонче в ръка по зелена ливада. Накрая някой ще интервюира Майк Мур в къщата му и ще го пита дали се чувства виновен за загиналото момиченце. Най-накрая - естествено, интервюиращият си тръгва бавно и оставя снимката на момиченцето пред къщата на Майк.
Другият възможен сценарий за любителите на хепи енд-а, че таткото разбива бандата със законно притежаваното си лично оръжие и гнусните гангстери отиват в панделата.
Отделно ще намерим факти за броя на загиналите невинни американци от нападения на хора въоръжени с огнестрелно оръжие (с акцент на това че жертвите не са имали оръжие да се (защитят), можем да интервюираме един психиатър за психическите травми от убийството на близък човек, можем да погажем определено количество гробове, разплакани роднини и сирачета, и един дълбок глас ще каже зад кадър: "Имаха ли право тези хора да живеят?"

:D
Аватар
gazara

ако целия свят се нагъзи да им го начукат и ти ли би се наве

Мнение от gazara »

Abe,hora M. Moor e edin gazar a tova 4e izkarva pari e hubavo,po dobre toi ot kolkoto tapi ko..leta koito na vsi4koto otgore sa i prezidenti,az sam rasisi i to ot nai iziavenite(ne poskoro realist),a znaete li kakva e razlikata m/u turist i rasist?.....dva dena v Ujna Afrika,az biah tam 9 mesetca!!!!!kakto i da e vajnoto e ne kakvo kazva Moor a kakvo pokazva,ok?Taka 4e gledaite filmite mu i ne zabraviate 4e tova e edna malka 4astitca ot tcialata istina za Velikata Amerikanska Zemia,nare4ena Cowboystan!Slava bogu az jiveia v Quebecarska Canada,ha ha ha!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

survivor написа: и един дълбок глас ще каже зад кадър: "Имаха ли право тези хора да живеят?"

:D
с всичко съм съгласен освен с дълбокия глас, трябва да е по писклив и да има "лисп" за да се нрави на таргет аудиенцията :-)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Ta във връзка с Америка намерих този циттат и ми хареса
America is the only country that went from barbarism to decadence without civilization in between.
Oscar Wilde
:lol:
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Сериозно, колко от тези кротки хора в самолета или седящи на вечеря около масата мислите, че биха използвали оръжието ако го имат? Дебелия татко с розови бузи (момиченцето от него ги е наследило) най-вероятно ще изпадне в паника и резултата ще е един и същ не зависимо има ли или няма пушка в скрина.

Това със председателя на оръжейната асоцияция и на мен не ми допадна кой знае колко, ама чак пък да беше за съжаление дядото. Те за това са предсетаделите, да се справят с медиите :)
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

drifter написа:Сериозно, колко от тези кротки хора в самолета или седящи на вечеря около масата мислите, че биха използвали оръжието ако го имат? Дебелия татко с розови бузи (момиченцето от него ги е наследило) най-вероятно ще изпадне в паника и резултата ще е един и същ не зависимо има ли или няма пушка в скрина.

Това със председателя на оръжейната асоцияция и на мен не ми допадна кой знае колко, ама чак пък да беше за съжаление дядото. Те за това са предсетаделите, да се справят с медиите :)
ами виж какво стана в самолета дето се блъсна в Пенсилвания и ще разбереш кротки ли са не са ли...
dgovani

Здравей!

Мнение от dgovani »

Редактирано от джовани,

Поздрави
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Koy ti kaza, che ne mojesh da rabotish? Ako si sas study permit imash pravo da kandidatsvash za work permit, spored promenite v imigracionniya zakon, koito obyaviha predi nyakolko meseca. Osven tova te savetvam da namerish neshto on campus ako mojesh, ne za drugo, ami e po-dobro zaplashtaneto- teaching assistant ili neshto v bibliotekite, kompyutarnite laboratorii... Ako idesh v Saskatoon, nepremeno poseti provinciite Alberta i British Columbia, za da pridobiesh po-dobra predstava za Canada. Saskatchewan granichi s tyah taka che ne sa mnogo daleche. Uspeh! :beer:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Canuck написа:Koy ti kaza, che ne mojesh da rabotish? Ako si sas study permit imash pravo da kandidatsvash za work permit, spored promenite v imigracionniya zakon, koito obyaviha predi nyakolko meseca. Osven tova te savetvam da namerish neshto on campus ako mojesh, ne za drugo, ami e po-dobro zaplashtaneto- teaching assistant ili neshto v bibliotekite, kompyutarnite laboratorii... Ako idesh v Saskatoon, nepremeno poseti provinciite Alberta i British Columbia, za da pridobiesh po-dobra predstava za Canada. Saskatchewan granichi s tyah taka che ne sa mnogo daleche. Uspeh! :beer:
Извинявай, кога са приели промени в имиграционния закон?
През миналата пролет наистина имаше предложение за промени, но тези предложения бяха ли приети?
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Ami, Koko, toy minister Volpe kaza pri rechta si, che promenite vlizat nezabavno v sila. Az se obajdah na toll free nomera na CIC prez yuni da gi pitam za tezi promeni i te mi kazaha, che sa validni, no ima razni gadni ulovki, kato naprimer, che imash pravo na dvegodishen work permit sled zavrshvaneto veche, a ne na edna godina samo no pri uslovie, che ne uchish v Montreal, Toronto ili Vancouver i vtoro-tryabva da si uchil pone dve godini v Canada. Az primerno ne se klasirah za udaljavane na work permita, zashtoto sam uchil 3 semestera, a ne 4. Dobre, che stanah permanent resident brzo. :lol:
Per aspera ad astra!
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Canuck написа:Ami, Koko, toy minister Volpe kaza pri rechta si, che promenite vlizat nezabavno v sila. Az se obajdah na toll free nomera na CIC prez yuni da gi pitam za tezi promeni i te mi kazaha, che sa validni, no ima razni gadni ulovki, kato naprimer, che imash pravo na dvegodishen work permit sled zavrshvaneto veche, a ne na edna godina samo no pri uslovie, che ne uchish v Montreal, Toronto ili Vancouver i vtoro-tryabva da si uchil pone dve godini v Canada. Az primerno ne se klasirah za udaljavane na work permita, zashtoto sam uchil 3 semestera, a ne 4. Dobre, che stanah permanent resident brzo. :lol:
Намерих го :idea:

http://www.cic.gc.ca/english/study/offcampus-work.html
Pincher

Мнение от Pincher »

v CA ako ti plashtat 20$ na chas predi danaci e mnogo dobre. ako vzemash 25+ si e napravo super. drug e vaprosa dali shte se uredish i za kolko vreme. :lol: :beer: :beer: :beer:
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Eee, Koko! Super si! Excellent job! Tozi link e mnogo vajen i e hubavo da se sledyat dogovorkite s razlichnite provincii. :beer:
Per aspera ad astra!
bateto

Мнение от bateto »

Мале,аз съм леле нескромния ,в главата ми се въртят минимум 50 на час.Честно казано,не мисля че 20 на час преди данъци е много добра пара и можеш да си позволиш кой знае какво,просто добра.
Заключено