Blue Passion написа:miteto написа:Тва за производителите е яко, ама гледам не си седнал да произвеждаш в БГ, ами и ти се мъчиш тука на беднотията в Канада

Би ли ми показал,къде съм казал,че тук е беднотия?
А ти би ли ми показал къде написах че ТИ казваш, че тука е беднотия. Това аз го казвам, понеже очевидно доматите и пържолите тука са супер-скъпи, следователно - беднотия е
Между другото, много малко хора под 30-35 години в БГ имат собствен апартамент, така че когато ми казваш че разходите в БГ и Канада са различни, не е лошо да сравняваш ябълки с ябълки, а ня ябълки с портокали. Т.е. дай ми приходи и разходи за семейства които са под наем, или които имат собствени жилища, ама едно и също и в двете страни. А не да ми сравняваш реститути с по 3 апартамента в центъра на София с пресни имигранти под наем в Монреал !!!
Само да уточня - нали на собствен апартамент казваме, когато човек си го е купил със собствени пари и живее само той в него, а не когато е станал на 35 години и още живее при мама и тати. Не че има нещо лошо, но просто апартамента е на мама и тати, а не собствен