Канадски простотии

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Re: Канадски простотии

Мнение от MrGeek »

Чудех се къде да го сложа това, което излезе в днешните новини. Едва ли си струва отварянето на отделна тема, та затова го пускам тук в простотиите за забавление (за тези от региона, защото останалите едва ли ще схванат повечето от тънкостите). :D :rofl:

Judgemental map of Vancouver

Изображение
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
tonny

Мнение от tonny »

Има логика в тази карта, явно аз живея в района на гейовете. Днес видях пак 2-ма здравеняци как се държаха за ръка... :rofl:
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

От горната карта:
"This way to Abbotsford" :rofl: :D :rofl:
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

tonny написа:Има логика в тази карта, явно аз живея в района на гейовете. Днес видях пак 2-ма здравеняци как се държаха за ръка... :rofl:
тони, престани да дъниш ванкувърските баровци, че чичо ти гац ще ти дърпа ушите, как може да спориш със ванкувърския гуру ? ;) :rofl:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
tonny

Мнение от tonny »

С никой не споря муха, West End наистина си има доста педерасТи. Виж картата. :rofl:
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

MrGeek написа:
Judgemental map of Vancouver
Доста accurate, но не е посмяла да сложи джихадистите от вашта махала. Иначе всичко друго е горе долу в десятката..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

ivandaman написа:Доста accurate, но не е посмяла да сложи джихадистите от вашта махала. Иначе всичко друго е горе долу в десятката..
Ванка, тия от нашата махала нямат нищо общо с джихадистите. Голяма грешка е да объркаш персийци с араби, пък и те самите подскачат като ужилени, ако някой ги сбърка по този начин. Да не говорим, че немалка част от тях са по-бели и от нас, пък чат-пат се срещат и такива със сини очи. ;)
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

аз се бях дислоцирал в южната част на ванк.
там където са надписите-сари,тюрбан,виндалоу :lol:
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Офисът ми бил в района на Pyramid Scheme Headquarters. :D Обаче като задуха вятърът откъм Farms and Swampland си требе противогаз.
speedy

Мнение от speedy »

Actual cougars :rofl:
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

MrGeek написа:
ivandaman написа:Доста accurate, но не е посмяла да сложи джихадистите от вашта махала. Иначе всичко друго е горе долу в десятката..
Ванка, тия от нашата махала нямат нищо общо с джихадистите. Голяма грешка е да объркаш персийци с араби, пък и те самите подскачат като ужилени, ако някой ги сбърка по този начин. Да не говорим, че немалка част от тях са по-бели и от нас, пък чат-пат се срещат и такива със сини очи. ;)
Да така е, Някои от тях дори са християни. И като ги питаш от къде са обикновенно отговарят I'm Persian. (Срам ги е да кажат че са от Иран)
Не знам дали си бил тук 2001 9/11 но на този ден имаше доста celebration във вашата махала въпреки че не знам точно кои са празнували дали тези със сините очи, по-белите от нас или по-тъмните. Сигурен съм обаче че не са били "християните"..

Иначе относно картата.. Всъщност мисля че си заслужава отделна тема (озаглавена "the invasive species") защото нагледно показава завладяването, претопяването и унижщожаването на канадската култура и влияние в метро Ванкувър.

Аз обещавам че ще потъдржам теама акативна :) .. Може и за "модератор" да ме сложиш ;)
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

tonny написа:Има логика в тази карта, явно аз живея в района на гейовете. Днес видях пак 2-ма здравеняци как се държаха за ръка... :rofl:

тони,преди няколко месеца когато пита още от варна с какво е забележим и известен уест енд аз ти отговорих с огромния си брой педали
тогава ти ме наруга ,че се заяждам,но квиждам ,че сам си се убедил в правотата на твърдението ми
нау уелъм ин педал енд :lol:
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

speedy написа:Actual cougars :rofl:
Ха, ха, ха....
Точно мислех да го отбележа. :rofl:
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

roumensp написа:Офисът ми бил в района на Pyramid Scheme Headquarters. :D Обаче като задуха вятърът откъм Farms and Swampland си требе противогаз.
баси мамата.аз си мислех ,че офисите на ванкувърските баровци са сред сини теменужки и орхидеи,а то се оказва че са били от другата страна на свинарника
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Pavel M написа:
roumensp написа:Офисът ми бил в района на Pyramid Scheme Headquarters. :D Обаче като задуха вятърът откъм Farms and Swampland си требе противогаз.
баси мамата.аз си мислех ,че офисите на ванкувърските баровци са сред сини теменужки и орхидеи,а то се оказва че са били от другата страна на свинарника
Те са сред сини теменужки, ама вятъра не го интересува. Същото важи и за 5-те голфа в района, плащаш си като пич и се надяваш на благоприятен вятър. :D Неслучайно го споменавам в темата за простотиите.
Заключено