Judgemental map of Vancouver

тони, престани да дъниш ванкувърските баровци, че чичо ти гац ще ти дърпа ушите, как може да спориш със ванкувърския гуру ?tonny написа:Има логика в тази карта, явно аз живея в района на гейовете. Днес видях пак 2-ма здравеняци как се държаха за ръка...
Доста accurate, но не е посмяла да сложи джихадистите от вашта махала. Иначе всичко друго е горе долу в десятката..MrGeek написа:
Judgemental map of Vancouver
Ванка, тия от нашата махала нямат нищо общо с джихадистите. Голяма грешка е да объркаш персийци с араби, пък и те самите подскачат като ужилени, ако някой ги сбърка по този начин. Да не говорим, че немалка част от тях са по-бели и от нас, пък чат-пат се срещат и такива със сини очи.ivandaman написа:Доста accurate, но не е посмяла да сложи джихадистите от вашта махала. Иначе всичко друго е горе долу в десятката..
Да така е, Някои от тях дори са християни. И като ги питаш от къде са обикновенно отговарят I'm Persian. (Срам ги е да кажат че са от Иран)MrGeek написа:Ванка, тия от нашата махала нямат нищо общо с джихадистите. Голяма грешка е да объркаш персийци с араби, пък и те самите подскачат като ужилени, ако някой ги сбърка по този начин. Да не говорим, че немалка част от тях са по-бели и от нас, пък чат-пат се срещат и такива със сини очи.ivandaman написа:Доста accurate, но не е посмяла да сложи джихадистите от вашта махала. Иначе всичко друго е горе долу в десятката..
tonny написа:Има логика в тази карта, явно аз живея в района на гейовете. Днес видях пак 2-ма здравеняци как се държаха за ръка...
Ха, ха, ха....speedy написа:Actual cougars
баси мамата.аз си мислех ,че офисите на ванкувърските баровци са сред сини теменужки и орхидеи,а то се оказва че са били от другата страна на свинарникаroumensp написа:Офисът ми бил в района на Pyramid Scheme Headquarters.Обаче като задуха вятърът откъм Farms and Swampland си требе противогаз.
Те са сред сини теменужки, ама вятъра не го интересува. Същото важи и за 5-те голфа в района, плащаш си като пич и се надяваш на благоприятен вятър.Pavel M написа:баси мамата.аз си мислех ,че офисите на ванкувърските баровци са сред сини теменужки и орхидеи,а то се оказва че са били от другата страна на свинарникаroumensp написа:Офисът ми бил в района на Pyramid Scheme Headquarters.Обаче като задуха вятърът откъм Farms and Swampland си требе противогаз.