Най-любимият ми твой "факт" е неколкократно използваното от теб "Няма пушек без огън".joro написа:За разика от теб аз подкрепям всичките си твърдения с факти
Някой врънкаше, че фракингът бил забранен в България
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Някой врънкаше, че фракингът бил забранен в България
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- roumensp
Къде го Йорко да обясни пак как се справяли чудесно.
Окончателно: 30% увеличение на природния газ от утре
Жан Виденов го каза преди години - Русия поддържа политика на високи цени на горивата за България.
Нали разправяхте, че ниските цени в България били недостатък? Сега ревете срещу поскъпването. Ако в България цените са ниски- лошо. Ако са високи- пак лошо. Хейтър умора няма.roumensp написа:Къде го Йорко да обясни пак как се справяли чудесно.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Румбата - хейтърjoro написа:Нали разправяхте, че ниските цени в България били недостатък? Сега ревете срещу поскъпването. Ако в България цените са ниски- лошо. Ако са високи- пак лошо. Хейтър умора няма.roumensp написа:Къде го Йорко да обясни пак как се справяли чудесно.

Йоро кърти

- roumensp
За какво точно да хейтваме, от завист, че ще плащате повече за газ ?
Ми оплачи се от медиите дето го поместват, че са хейтъри.
Ми оплачи се от медиите дето го поместват, че са хейтъри.

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Не се сещам в коя тема, но Гийка не аплодираше ли Европа, че била сложила монопола на руските газови доставчици под чехъл!?
BTW, от миналата зима газта на американския пазар е скочила от 1.8$ на 3$
BTW, от миналата зима газта на американския пазар е скочила от 1.8$ на 3$
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Мда. Ми много ясно - като обявят въглищата и нефта за "мръсни", то газта ще поскъпне. Само че в Европа за това е виновен лошия монополист Газпром. А в Америка - просто нефетените компании се стремят да оцелеят, когато нефта се е сринал. И въобще не се наговарят, а това са си естествени пазарни механизми, а от акциите и данъците печели цялото общество, особено ако си плаща всичко навреме.
Рилакс - иде пролет, другата зима ще му мислите за тия неща.

Рилакс - иде пролет, другата зима ще му мислите за тия неща.

Embrace your climate change!
В действителност през последните няколко години цената на газта в България е намаляла почти наполовина.
http://www.economynews.bg/m/r_76705"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- roumensp
Да бе, знаем, цените в България постоянно падат и после някой като Батката като покаже истинска сметка излиза, че платил 300 кинта за ток за един месец.joro написа:В действителност през последните няколко години цената на газта в България е намаляла почти наполовина.
Да не говорим, че цените на едро малко засягат крайния потребител, в момента цените на бензина по бензиностанциите са почти същите като преди няколко години, когато барела беше на двойна цена. В случая проблема не е толкова в цената на газта на едро, а в това, че хиените от Топлофикация само чакат да чуят нещо подобно, за да вдигнат цените на парното и топлата вода.
В България действат принципите на пазарната икономика и никакъв Батка не казва на хората какво да продават и какво да купуват, какво да мислят и колко години да чакат за Лада. Но вие, които отдавна сте напуснали България няма как да го знаете.roumensp написа:Да бе, знаем, цените в България постоянно падат и после някой като Батката като покаже истинска сметка излиза, че платил 300 кинта за ток за един месец.joro написа:В действителност през последните няколко години цената на газта в България е намаляла почти наполовина.
Да не говорим, че цените на едро малко засягат крайния потребител, в момента цените на бензина по бензиностанциите са почти същите като преди няколко години, когато барела беше на двойна цена. В случая проблема не е толкова в цената на газа на едро, а в това, че хиените от топлофикация само чакат да чуят нещо подобно, за да вдигнат цените на парното и топлата вода.
- roumensp
Да, ние нямаме роднини и приятели в България и никой от нас не е стъпвал там от 20 години ... и сме забравили българския и не можем да четем български медии. Не знам дали не трябваше да си изберете комунягите, гледам че трети мандат на тиквата не ви се отразява добре на интелектуалното ниво. 

Четете хейтърски медии и слушате пенсионерите на над 70 години. Не можете ли да вденете, че врънкането "колко сме бедни, колко сме гладни, неграмотни, че в Африка били по-напред, че всички българи измираме от глад" вече омръзнаха на повечето българи, особено на тия с къщи, коли, добри професии, дето ходят на почивка в Гърция и т.н. Затова и тия, дето четат медиите и общуват с пенсионерите губят изборите. Наливането на песимизъм в съзнанието на хората не води до положителни резултати.roumensp написа:Да, ние нямаме роднини и приятели в България и никой от нас не е стъпвал там от 20 години ... и сме забравили българския и не можем да четем български медии. Не знам дали не трябваше да си изберете комунягите, гледам че трети мандат на тиквата не ви се отразява добре на интелектуалното ниво.
[quote="joro..Наливането на песимизъм.[/quote]
то това не е никакъв песимизъм. оправдание. оправдания за провалените животи, там някъде в трудовият лагер.
толко години питам в този форум:
- какво прикриват тези с това листо......
то това не е никакъв песимизъм. оправдание. оправдания за провалените животи, там някъде в трудовият лагер.
толко години питам в този форум:
- какво прикриват тези с това листо......
„България е устояла на всички бури и не може да бъде унищожена, защото е ДЪРЖАВА НА ДУХА!“.
Публикувано на: Сря Май 17, 2006 4:27 am
колко точно.
Благодаря Ви, Joana.
Ivanov100, ще се намеся само, защото искам да те попитам ти защо се върна от Ванкувър - нали всички разправят, че там е по-доброто място? Аз също те питам от любопитство, защото събирам сведения за най-добрите възможности. Ако искаш ми отговори, ще ти бъда благодарна.
Иначе си прав, че не всичко е пари, обаче, когато разполагаш с повече финансови ресурси, възможностите да те третират по начин, който не ти харесва, стават по-ограничени. Парите наистина не са най-важната ценност в живота на мислещия човек, но за съжаление обществото е създадено по начин, който ни прави абсолютно зависими от тяхното придобиване и акумулиране. Това обстоятелство всъщност има предвид bateto - връзката между независимостта и финансовата обезпеченост. Едва ли създава временния си дискомфорт от проста човешка алчност, просто, струва ми се, иска да скъси времето, през което да живее в дискомфорт, като оползотвори най-добрите възможности, които да му послужат в преследването на целта. А неговата цел, както знаем, е връщането там, където се чувства добре - обаче, материално осигурен и съответно по-независим.
Усмииивки за теб,
Joana
колко точно.
Благодаря Ви, Joana.
„България е устояла на всички бури и не може да бъде унищожена, защото е ДЪРЖАВА НА ДУХА!“.