Тя и радиоточката беше с. пари - смътни спомени имам, че съм и плащал таксата - 4-5 лева на година някъде. Любима беше на баща ми - казваше и "клюкарчето", заради излъчването на местни новини и съобщения7George написа:Радиоточката си беше класика, не знам кой от вас я помни още. Сега кабела - с пари, и пак пропаганда и реклами...
Мухъ,myhata II написа:Е затова обаждах на по горните самозабравили се вещомани !!!
На мен лично това много ми липсва ....!
Е все пак поздрав до всички бели и червени от Мухата.....!!!!![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=A-vWQBIELC0"
Малко късничко се включвам с коментара си по тази глупост, ама не можах да се сдържа. С крайно наивното си съчененийце, ако може въобще така да се нарече, Юлианчо Попов доста се е пообъркал да не казвам без едното (о), че може да се сметне за обида и пак да получа мъмрене от модератор. Няма как да се вмени подобна глупост за една нация, която е един от най-големите консуматори на чай в света и са с най-дългогодишни трации. Не може и да си помислиш руските групи да са обект на подигравки, защото за това се наказваше строго, а за "съжаление" - пълен абсурд, само им завиждахме, защото те можеха да си позволят почивка в България, докато обратното за хората извън елита, беше само мечтиии... Дори и да допуснем, че се е случило как мислите въпросния "герой" дали щеше да се отърве само с уволнение или щеше да бъде зачислен на храна в "Белене" или "Скравена" въпрос на "личен" избор...Руските групи бяха предмет на постоянни подигравки, а понякога на съжаление. Един български екскурзовод беше подредил веднъж група от 120 руски крайморски туристи, които за първи път виждаха чай в хартиена торбичка, с конец и етикет накрая. Те запитали как се пие този чай и той се изкушил да им каже, че торбичката се слага в устата, конецът и етикетът висят навън, а ти бавно отпиваш гореща вода. Задържаш я в устата си и после преглъщаш. Така 120-те члена на руската група чинно лапнала пакетчетата, пуснали всички конците с етикетчетата навън и засърбали гореща вода. Екскурзоводът си загубил работата, но казвал, че гледката си заслужавала. Не знам доколко е вярно.
Кой би искал да отиде на почивка в СССР?ivalin написа:Малко късничко се включвам с коментара си по тази глупост, ама неможах да се здържа. С крайно наивното си съченение, ако може въобще така да се каже, Юлианчо Попов доста се е пообъркал да не казвам без едното (о), че може да се сметне за обида и пак да получа мъмрене от модератор. Няма как да се вмени подобна глупост за една нация, която е един от най-големите консуматори на чай и са с най-дългогодишни трации. Неможе и да си помислиш руските групи да са обект на подигравки, защото за това се наказваше строго, а за "съжаление" - пълен абсурд, само им завиждахме, защото те можеха да си позволят почивка в България, докато обратното за хората извън елита, беше само мечтиии... Дори и да допуснем, че се е случило как мислите въпросния "герой" дали щеше да се отърве само с уволнение или щеше да бъде зачислен на храна в "Белене" или "Скравена" въпрос на "личен" избор...![]()
Аман от грамотници, които раздават акъл!Independent написа:Аман от неграмотници, които се опитват да раздават акъл!
Как можа да напишеш "съчененийце", когато знаеш, че идва от "съчИнение"? И как разбра, че Русия е "с най-дългогодишни трации" (надявам се става въпрос за "траДИции") в пиенето на чай при положение, че цял Китай го прави същото? М?ivalin написа: Малко късничко се включвам с коментара си по тази глупост, ама не можах да се сдържа. С крайно наивното си съчененийце, ако може въобще така да се нарече, Юлианчо Попов доста се е пообъркал да не казвам без едното (о), че може да се сметне за обида и пак да получа мъмрене от модератор. Няма как да се вмени подобна глупост за една нация, която е един от най-големите консуматори на чай в света и са с най-дългогодишни трации. Не може и да си помислиш руските групи да са обект на подигравки, защото за това се наказваше строго, а за "съжаление" - пълен абсурд, само им завиждахме, защото те можеха да си позволят почивка в България, докато обратното за хората извън елита, беше само мечтиии... Дори и да допуснем, че се е случило как мислите въпросния "герой" дали щеше да се отърве само с уволнение или щеше да бъде зачислен на храна в "Белене" или "Скравена" въпрос на "личен" избор...![]()
Стара мома/ерген?scoubidou написа:26. Девствеността си, това не се отнася за Бистра-та, тя я изгуби доста по-рано.
Аз ли не съм в редBistra написа:Стара мома/ерген?scoubidou написа:26. Девствеността си, това не се отнася за Бистра-та, тя я изгуби доста по-рано.
Няма страшно, сега има русские сексоложки, дето открехват по-застреляните, така че напредваме, напредваме!![]()
Tо не са Кобилкина, па Кучкова...Боже, Българийо, на какво заприлича?!
scoubidou написа:Аз ли не съм в ред