Не искам членство в ЕС !

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
myhata II

Re: Не искам членство в ЕС !

Мнение от myhata II »

7George написа:
myhata II написа:Е какво ще ме направят бе Коко ?
Те сами се правят,не виждаш ли колко са затънали САЩ и Европа в ДЪЛГ ?
Системата по целия свят е една и съща ! 8)
Накрая, ще пиете вода вие с депозитите. Ние с дълговете, ще минем метър, щото световната банкова, квато там е, ще се срине. 8)

Не ща мамо в ЕС, щото ще ми имплантират чип. С пряка връзка, демек с жица до Брюксел. :D Едно време като ни жигосваха, беше по-яко, личим си европейците отдалеч. :rock:
Евреите не прощават бе гоша ,помниш ли когато ти обаждах да не се грухаш със барака .....
Сега всеки изкаран долар отива за тях а не за теб скъпи мой гоша..... :(
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

MrGeek написа:
Kpetrov написа:Първо огромните средства за рехабилитация са вече били вложени и МААЕ е дала лиценз за работата им в следващите 8-10 години (3 - 4 блокове).
Първи и втори блок бяха затворени през 2002 година, 15 години преди срока им. Трети и четвърти блок бяха затворени през 2006 година – двайсет години преди срока. Незнам защо смяташ само 7 години.
Второ 60% е под нормално натоварване на блок от атомна централа.
Ахахахахаха, отново гнусни лъжи на килограм. Ами защото точно за толкова са били сертифицирани реакторите бе таварищ. Даже аз ги смятах да работят заедно до края, докато официалната сертификация на 3-ти блок изтича 2 години преди тази на 4-ти блок. Както ти самия си написал, това става през 2003-та с експертизата на Агенцията за ядрено регулиране и Международната агенция за атомна енергия (МААЕ), които определят сроковете за 3-ти и 4-ти блок съответно на 8 и 10 години. т.е. сертификацията е била максимум до 2011-та за 3-ти блок и 2013-та за 4-ти. Хайде сега кажи ти кой неземен гений определи безрисковата експлоатация на 3-ти и 4-ти блок за още 20 години след затварянето им през (смея да те поправя) 2007-ма? Ти колко смяташ, че трябва да работят бомбите със закъснител, пардон, руските атомни самовари от Чернобилски тип, а таварищ? По-голям спец си дори от мафиотите в МААЕ, които им дадоха живот максимум съответно до 2011 и 2013? :D
Видяхме ги и американските самовари колко са сигурни още през 1979г. Добре, че и те не са си правили експерименти, като в Чернобил.
Колкото до сертификацията и живота на реакторите... много ясно, че МААЕ неможе да сертифицира, каквото и да е за повече от 10 години напред пък дори и западно производство.
За живота на реакторите...
Е предполагам щом е за щатите може там винаги имат двойни стандарти. ;)
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

ablood написа:
Kpetrov написа:То по тази логика данъкоплатеца ще спести най-много ако се закрие всяко нещо, което не е "направи си сам"
Това си е твоя логика.

Аз просто уточнявам, че "пропуснатите ползи" далеч, че са такива, каквито изглеждат.

Но понякога наистина е по-добре нещо да се закрие, за да заработи друго, по-ефективно.
Да де ползите може и да са по-големи не такива каквито изглеждат.
Да, по принцип понякога наистина е по-добре нещо да се закрие, за да заработи друго, по-ефективно, но в днешно време когато плаща данъколпалатеца, и проектите се товарят в пъти това вече май не важи с пълна сила.
В крайна сметка ще видим, какво ще стане с западните централи дали ще ги закрият набързо като нашата. Мога да се обзаложа, че не.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Kpetrov написа:Е предполагам щом е за щатите може там винаги имат двойни стандарти. ;)
Типична пролетарска логика. Аз му показах с ясни факти защо старите руски самовари можеха да работят МАКСИМУМ до 2011 и 2013 съответно, той ми отговаря, че в Америка биели негрите. Толкова за десетте милиарда евро загуби. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

MrGeek написа:
Kpetrov написа:Е предполагам щом е за щатите може там винаги имат двойни стандарти. ;)
Типична пролетарска логика. Аз му показах с ясни факти защо старите руски самовари можеха да работят МАКСИМУМ до 2011 и 2013 съответно, той ми отговаря, че в Америка биели негрите. Толкова за десетте милиарда евро загуби. :D
Ха ха ха... факти! Какви факти "левичарско плямнпотене", "пролетарска логика", "самовари", "товарищ", това са ти фактите. Във всяко едно твое мнение всичко клони на там, към духът на комунизма. Всеки който вижда и изразява някаква критика, към запада за теб е комунист и други факти не са необходими.
фактите са, че не само в Чернобил е имало авария и е факт, че някой ще удължат живота на централите си над разчетния и вече го правят. И двойните стандарти са факт, ембарго за Куба, най-голям търговски партньор Китай. Още пикаят газ, че им бръкнаха в кесийката и няма да се успокоят доката не намърдат компаниите си пак там, а твоето не са факти, а чиста омраза.
Не разбра ли, че вече няма комунисти и другари, може да ги наричаш с истинските им имена.
Публикувай отговор