Jasmin_Veni много време чакахме. И дам да си пожелаем една лека и успешна сесия. Много добър "изпитващ".
Май трябва да си отворим една тема за подготовката.....
А като се получи поканата, не трябва ли в определен срок да се потвърди присъствието и в противен случай да канят някой друг? Т.е. ако rade12 не направи нищо, те да поканят някой друг вместо него?karelia79 написа:rade12, ако твърдо сте решили да не се явявате, наистина е добре да откажете по-скоро, за да освободите място за някой друг... Успех и на вас на където сте се запътили!
Всеки сам си преценява ситуацията, но преди да се откажеш с лека ръка, вземи го премесли хубаво, понеже ако сега им откажеш, просто забравяш за Канада до края на живота си. Просто влизаш в черен списък и колкото и пъти след това да подаваш дори и за туристическа виза за Канада документите ти просто ще отиват в кошчето за боклука, поради твоят отказ от интервю. Така като гледам новините в БГ за последните 2 години положението се е влошило, а Канада ти дава възможности за много по-добър живот. добре го обмисли, имаш 30 дена и прецени всички положителни страни. Успехrade12 написа: За статистиката да кажа, че днес и аз получих покана за интервю на 20-ти септември, а документите са подадени през септември 2011(вече забравих и на коя дата ги изпратих). Нещата наистина много се проточиха, а при мен много неща се промениха, така че много се радвам, че накрая стигнах до тук, но няма да отида. Успех на всички, които ще се явят през тази есенна сесия.
ако в 30 дневен срок не се потвърди пресъствието, смятат, че кандидата се е отказал/а и ще поканят другacsior написа:А като се получи поканата, не трябва ли в определен срок да се потвърди присъствието и в противен случай да канят някой друг? Т.е. ако rade12 не направи нищо, те да поканят някой друг вместо него?
Мъдро решение!rade12 написа: За статистиката да кажа, че днес и аз получих покана за интервю на 20-ти септември, а документите са подадени през септември 2011(вече забравих и на коя дата ги изпратих). Нещата наистина много се проточиха, а при мен много неща се промениха, така че много се радвам, че накрая стигнах до тук, но няма да отида. Успех на всички, които ще се явят през тази есенна сесия.
Desito написа:![]()
![]()
![]()
Не мога да бъда по щастлива . Честито на всички.
Jasmin_Veni много време чакахме. И дам да си пожелаем една лека и успешна сесия. Много добър "изпитващ".
Май трябва да си отворим една тема за подготовката.....
Zvezdichka написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Какви новини само!!!!! Е това е дъжд от покани!
По принцип избягвам да пиша, но сега просто не мога да се сдържа.
Те ни подкараха по домовата книга![]()
Ужасно се радвам за всички и особено за Вени, Карелия, Криси, Деси, uncontrollableчакам и Мили да се похвали.
Има ли поканени от 10.30, от 14.30 и от 15.30? Аз не виждам някой да е отбелязал тези часове. Да не се окаже, че минават само по 3 кандидатури дневно?
До нас не зная дали ще стигнат, ще видим.
Успех в подготовката!