Едно предупреждение към майките на бебета
- optics
- Модератор
Re: Едно предупреждение към майките на бебета
Още нещо:
Fluoride in foods, supplements and water enters the bloodstream through the stomach. From there, it is absorbed into the body. In children, the fluoride then becomes available to the teeth that are developing in the jaw. Swallowed fluorides do not add fluoride to the teeth in someone older than age 16.
Fluoride in foods, supplements and water enters the bloodstream through the stomach. From there, it is absorbed into the body. In children, the fluoride then becomes available to the teeth that are developing in the jaw. Swallowed fluorides do not add fluoride to the teeth in someone older than age 16.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Не че има значение, но изопачаваш думите ми. Позицията ми не е свързана с финикийските значи. Ако беше така, аз, а и цялото стоматологично братство щеше да е най-върлия противник на флуоридирането на водата.....Kpetrov написа:Значи нито те интересува, нито има значение, въпроса е във финикийските знаци... благодаря, че изясни позицията си.pumpy написа:А защо е натриев, а не калиев или калциев флуорид - честно казана, нито ме интересува, нито мисля, че има значение, но все си мисля, че причината е в едни финикийски знаци...
То беше конспирация и какво слагат и че е токсично, но се оказа че май не е.
И няма какво да ни плашиш с Хошелага. Вече видяхме, че почти цяла Европа се отказва, а и дори не е започвала тази практика.
Идеята за финикийските знаци идва, според мен от съпоставянето на полза/цена и намиране на най-евтиното решение в случая.
И последно: ако не си давал съгласие да те лекуват медикаментозно си избери квартал, където не се флуоридира и be happy. Нима е толкова сложно ?
- ablood
- Обратна връзка:
Напротив!Kpetrov написа: Но всичките тези неща са второстепенни, но на първо място (ако говорим за всеки в личен план) аз не съм си давал съгласието за медимекаментозно лечение.
Гласувайки за дадено правителство, или негласувайки за опозицията ти подкрепяш действията на тези, които определят начина ти на живот.
Ако не те кефи, купи си остров и си основи графство!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Добре е специалистите да си вярват в това което правят, но още по-добре е че са ни оставили все още правото да избираме къде и как да живеем както и при кого и как да се лекуваме (ако се наложи). Макар и вече да струва прекалено скъпо за да се живее здравословно и природосъобразно.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Pumpy, aз съм избрал квартал където не се флуорира няма страшно.ablood написа:Напротив!Kpetrov написа: Но всичките тези неща са второстепенни, но на първо място (ако говорим за всеки в личен план) аз не съм си давал съгласието за медимекаментозно лечение.
Гласувайки за дадено правителство, или негласувайки за опозицията ти подкрепяш действията на тези, които определят начина ти на живот.
Ако не те кефи, купи си остров и си основи графство!

Ablood, значи да смятам, че след като живееш в Лавал подкрепяш корупцията!!! Гласувал негласувал, кмета ви е корумпуран и... много жалко, но значи си дал съгласието си.
Благодаря за безценният съвет.

А ако някой не го кефи може ли да гласува на следващите избори със бюлетината на Smith & Wesson?
Аз съм съгласен, че не е 100% коректно държавата да практикува "лечение" без съгласие, още повече че липсата на фуориране, за разлика от липсата на ваксинация, няма ефект върху останалите хора. Т.е. ако някой е тъп и упорит, последствията си ги носи сам, докато ако не са сложени ваксини може да се натръшка половината училище.Kpetrov написа:Значи нито те интересува, нито има значение, въпроса е във финикийските знаци... благодаря, че изясни позицията си.
То беше конспирация и какво слагат и че е токсично, но се оказа че май не е.
И няма какво да ни плашиш с Хошелага. Вече видяхме, че почти цяла Европа се отказва, а и дори не е започвала тази практика.
Въпросът ми е, каква е теорията? Защо според теб слагат флуорид във водата? Mind control или нещо друго?
Е как ще натръшка половината училище? Другите нали са ваксинирани. Ако не работят тия ваксини за какво въобще си ги слагаме.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
Става въпрос ако не са задължителни ваксините - ще се тръшнат половината (примерно) дето не са се ваксинирали.IRA написа:Е как ще натръшка половината училище? Другите нали са ваксинирани. Ако не работят тия ваксини за какво въобще си ги слагаме.
интересно: нормално е да ни третират насила с ваксини, защото видиш ли ще разболеем половината училище? но не е нормално да ни третират насила, когато ще подобрят нашето собствено здраве (по-малко кариеси) ?
Честно казано никога не съм се замислял, че ще ваксинирам сина си срещу полиомиелит например, за да предпазя другите.
Честно казано никога не съм се замислял, че ще ваксинирам сина си срещу полиомиелит например, за да предпазя другите.
Ама ваксините не са задължителни. Никой никого не насилва.
Аз лично предпочитам кариеси пред увредена щитовидна жлеза.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин
Може и да съм се объркал, струваше ми се че ти искат картона с имунизациите на детето при записване в училище. В Квебек може и да е различно, де да знам...IRA написа:Ама ваксините не са задължителни. Никой никого не насилва.
То е ясно че ти не си се замислял, въпросът е че провинцията и училищата са се замислялиpumpy написа:Честно казано никога не съм се замислял, че ще ваксинирам сина си срещу полиомиелит например, за да предпазя другите.

Иначе не е нормално да ни третират насила при никакви положения, просто имах предвид, че в единия случай разбирам мотивацията за задължителното прилагане (да не плъзват епидемии).
- ablood
- Обратна връзка:
"Насилствено" налагане на флуор, ваксини, предпазни колани, ограничения за тютюнопушенето, детските проходилки, кога можеш да оставиш детето си само...
Ясно е, че мнозинството няма достатъчно самодисциплина (или мозък) за да се грижи адекватно за себе си, децата и околните. Колкото и да се дразним, тези вмешателства в личните ни дела спасяват/удължават непрекъснато нечий живот/здраве. Всичко е много относително, така, че можем да дискутираме до безкрайност кое е прекалено и кое пропуснато. Решено е така и точка. Който не го кефи да ходи да скандира пред кметството.
Ясно е, че мнозинството няма достатъчно самодисциплина (или мозък) за да се грижи адекватно за себе си, децата и околните. Колкото и да се дразним, тези вмешателства в личните ни дела спасяват/удължават непрекъснато нечий живот/здраве. Всичко е много относително, така, че можем да дискутираме до безкрайност кое е прекалено и кое пропуснато. Решено е така и точка. Който не го кефи да ходи да скандира пред кметството.
Чета и не вярвам на ушите сиablood написа:"Насилствено" налагане на флуор, ваксини, предпазни колани, ограничения за тютюнопушенето, детските проходилки, кога можеш да оставиш детето си само...

Отнемането на свободата е епидемия много по-страшна от всички изброени по-горе в началото на цитата заплахи. Така се почва, после забраните и ограниченията се разширяват. Накрая започват да пращат хората в концентрационни лагери.
ablood, утре ще решат, че да имаш три деца е прекалено. Решено е и точка. Идват и ти вземат едното дете. Ти какво ще направиш?
Не случайно Томас Джеферсън е въвел в американската конституция правото за притежаване на оръжие.
Освен това не може да се сложи под един знаменател ползването на предпазен колан и ваксинирането. Колана влиза в действие само при катастрофа (много рядко) и ни пази да не излетим от колата, докато ваксината действа винаги, независимо дали има пряка заплаха или не. Действа по начин, който на нас не ни е известен, а трябва да се доверим, че е безопасен.
- ablood
- Обратна връзка:
Излизаш пред кметството с лозунг, почваш да скандираш и чакаш някой да дойде да дискутира с теб.