Проблема на българките, а като цяло и на европейките (изключая скандинавките), са лошите зъби. В Щатите децата ги водят на ортодонт още при появата на млечни зъби и жените пушат много, ама много по-малко. За съжаление в Канада пушат повече в сравнение със САЩ.
Ябълке, отдавна съм си надделял на масрафа, чувствам се много конфортно и от там съм доста благоразположен към хората като цяло, така че много трудно бих изпитал неприязън към някой, който познавам виртуално и който нищо не ми е направил. Ти дразниш (не само мен!) с това, че хем питаш за неща от които си нямаш хабер на понятие, хем не приемаш съвети и го раздаваш много cocky. Аз имам 20 години емигрантски стаж в две държави и съм се нагледал на всякакви – включително и на такива самонадеяни като теб. Точно ми дреме на шишарката дали имаш виза (продължавам да твърдя, че нямаш) или не, както и къде ще се заселиш. Само ти казвам да не си въобразяваш, че местенето от село в големия 80 хиляден окръжен град е равно на местенето от България в друга държава. Запазваш си напълно правото да си строшиш главата както и когато поискаш.
apple написа: Кой знае може пък да стигнем до диалектиката някой ден

?
Пак ти казвам, в друго време и при други обстоятелства единственото нещо до което бих стигнал с теб е не диалектика, а креват-атлетика. Както каза Кели Бънди в една от сериите на "Женен с деца" :
"Ако имах нужда от интелектуален разговор, щях да дейтвам учителя си по математика"...