Има ли българи в Nanaimo BC?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
becks

Re: Има ли българи в Nanaimo BC?

Мнение от becks »

Marto написа: Казвал съм го и преди, на който и да е средно-голям университетски campus, дори и в квардратните щати, за 30 минути човек ще види повече яки парчета отколкото за 2 часа в София или Варна.
[/quote]

ха ха, знаех си, че живота в щатите нанася поражения на психиката за цял живот .

проблема ти е, че не си ходил в 'средноголям кампус' в България за да разбереш разликата :)
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Прехвалените Българки са като всичко останало прехвалено и родно.
Нито е по-добро нито по-лошо от средностатистическото на друго място, но нали трябва да се млатим в косматите гърди като орангутани и да избиваме комплекси..

Кой беше последният спечелен "мис вселена" или "мис свят" от българка че в момента не мога да си спомня???
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Младо ли е няма лошо... Както се казва "Дядо ханджия не е махнаджия" :D На мен ми е по-интересно в тукашния кампус... по-цветно е някак... Ама и търновският много си ми харесваше...
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Проблема на българките, а като цяло и на европейките (изключая скандинавките), са лошите зъби. В Щатите децата ги водят на ортодонт още при появата на млечни зъби и жените пушат много, ама много по-малко. За съжаление в Канада пушат повече в сравнение със САЩ.

Ябълке, отдавна съм си надделял на масрафа, чувствам се много конфортно и от там съм доста благоразположен към хората като цяло, така че много трудно бих изпитал неприязън към някой, който познавам виртуално и който нищо не ми е направил. Ти дразниш (не само мен!) с това, че хем питаш за неща от които си нямаш хабер на понятие, хем не приемаш съвети и го раздаваш много cocky. Аз имам 20 години емигрантски стаж в две държави и съм се нагледал на всякакви – включително и на такива самонадеяни като теб. Точно ми дреме на шишарката дали имаш виза (продължавам да твърдя, че нямаш) или не, както и къде ще се заселиш. Само ти казвам да не си въобразяваш, че местенето от село в големия 80 хиляден окръжен град е равно на местенето от България в друга държава. Запазваш си напълно правото да си строшиш главата както и когато поискаш.
apple написа: Кой знае може пък да стигнем до диалектиката някой ден :?: ?
Пак ти казвам, в друго време и при други обстоятелства единственото нещо до което бих стигнал с теб е не диалектика, а креват-атлетика. Както каза Кели Бънди в една от сериите на "Женен с деца" :
"Ако имах нужда от интелектуален разговор, щях да дейтвам учителя си по математика"...
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Ми ябълката може да е учителка по математика :lol: ...
Павка, какво все скачаш и плашиш с кревата не разбирам, кой говори така?
Ти също дисмисваш хората заради едно-две изречения които са ти накривили шапката, приличате си с ябълката, да не свършите наистина в кревата накрая, незнам :!: ...
Хайде мир.
Циганите - на Сатурн !
apple

Мнение от apple »

Павлето оригиналничи:
Точно ми дреме на шишарката дали имаш виза (продължавам да твърдя, че нямаш) или не, както и къде ще се заселиш.
Като не ти дреме не влизай в тази тема. И освен това не мога да разбера защо си въобразяваш, че получаването на канадска виза е нещо толкова уникално, че може да се случи само на богоизбрани като тебе? И после ще ми говориш за самонадеяност.... :fubar:

Споко, anxeli няма начин да се окажа в кревата с комплексар като Павлето. И както преди време казах дори само, за да се забележи нещо толкова дребно е нужен Хъбъл. Дребна фрустрирана душица изпълнена с мераци, ама моженето, моженето вече го няма...отишло си е по време на 20 годишния изтощителен емигрантски стаж.
Мислех да приключа със заядките ама не би. "Оно кое си требе, то само си сака" казват шопите :lol: Та как да му го не рекна след поредния му недодялан опит да ми се направи на мачо.
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

Мили деца, мисля, че е време да сложим край на тази тема......
Заключено