Коя банка предлага кредитна карта с най-много възвръщаемост?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Uspial
Изгонен от форума

Re: Коя банка предлага кредитна карта с най-много възвръщаемост?

Мнение от Uspial »

Така де Коко.
Само дето подкупния служител не е толкова прост да се хване да изнася даните за някой дето не ползва кредитна карта а има само една разплащателна сметка и като стане белята е ясно че е работа на вътрешен човек.
Хващат се винаги за тези с кредитните карти щото утре като стане белята винаги може да се каже че картата е копирана някъде или човека сам си е дал доста от даните.

Който не вярва колко дани се искат на разни места може да кликне на моята страница на Пай Пал бутона и ще види колко полета с инфо трябва да попълни за да плати ако някой няма Пай Пал акоунт а само кредитна карта.

Ето за да ви улесня ви пускам да видите какво се иска за да платите с кредитна карта.

Country:..............
Credit Card Details
Credit Card Number:..........

Payment Type
Select:
Visa
MasterCard
American Express

Expiration Date: .............

CSC:............. това са тите цифри отзад на картата ( метод за проверка и сигурност. Отдолу е обяснено.
What's this?
For MasterCard or Visa, it's the last three digits in the signature area on the back of your card. For American Express, it's the four digits on the front of the card.

First Name:............
Last Name:................
Billing Address Line 1:..................
Billing Address Line 2:...............
(optional)
City:......................
Province:...................
Postal Code:.................
Home Telephone:................
Email:.................

Това не са мои изисквания а на Пей Пал.
И като се появи някой хакер дето разбира какво прави какво става с колеционерите лакомници на точки и мили. :D
Аватар
klisurov
Обратна връзка:

Мнение от klisurov »

Uspial написа: ... И като се появи някой хакер дето разбира ...
https://usa.visa.com/personal/security/ ... m_verified

http://www.mastercard.com/us/personal/e ... index.html
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?

Koko

Julian_04

Мнение от Julian_04 »

М-Да така си и знаех, че са кьор фишеци тия работи! За 200$ не си струва и труда даже и да се замисля!.. ;)
Колко до открадването на самоличността си е жива реалност и става точно през банките!На мъжа ми се е случвало, както и на повечето ми приятели поне по един път. Смяната на документите е много неприятна процедура със всичките разправии и ходене по служби и полиция... :(
Кредитните карти са нужни за кредитното ви досие, но по своята същност са създадени да ви накарат да харчите повече пари, а не да печелите чрез тях... :!:
Ето например на мен ми изпратиха чекове с 0% лихва на VISA-та...Уловката е да изтеглите сумата и после да изпуснете срока и после... Гледай Да видиш!... :D
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Uspial написа:И като се появи някой хакер дето разбира какво прави какво става с колеционерите лакомници на точки и мили. :D
Абе ти си уникално обратното на остър. Знам, че не разбираш английски, но хвани някой кoйто го разбира да ти прочете за Visa Zero Liability Policy:
No consumer liability on fraudulent transactions
The Visa Zero Liability policy provides you with protection against fraud. Should someone steal your Visa card number, you pay nothing for their fraudulent activity. This policy applies to any item purchased with your Visa card or card number including purchases made through the Internet.
Спри се с глупостите, защото вече минаваш всякакви граници. Кражба на лична информация може да стане по хиляди различни начини, но в случая с транзакции с кредитни карти такъв филм няма. Ако някой идиот обаче те накара в интернет да си попълниш всичките данни, номер на кредитна карта, шофьорска кинжка, SIN номер и прочее, то в случая транзакциите няма да имат нищо общо, а вината ще си бъде само на чейнчаджийската неграмотност. :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Uspial написа:miro_m
Ти не разбра ли и не чете ли по назад в темата че за да ти върнат тези 1-2 % има условия.
Най често са че се връщат до някаква сума да кажем 250 $ на година.
Което означава че след първите 25 000 $ похарчени ако ще още 200 000 да похарчиш все тая. Връщат 250 и това е.
Второ условие може да не е картата на бизнес щото тези с бизнесите пазаруват за такива суми.
Отделно правилния термин когато ти връщат пари от кредитна карта не е дивидент.
Пиши по пестеливо икономически термини които не разбираш какво означават.
Всъщност контракторските карти са различни, но те ЗАПОЧВАТ от %2 и всеки контрактор си има различна карта към различните търговци. Нарича се отстъпка чрез натрупване - колкото повече харчиш, толкова по-горна графа клиент ставаш. Парите идват от крайния клиент, магазина си прави печалбата, а контракторът - допълнителни няколко процента.
А колкото до лимита от $250 на карта - банки, колкото искаш. Моята карта такъв лимит няма.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Uspial
Изгонен от форума

Мнение от Uspial »

МрГиик като ти откраднат даните от кредитната карта и като попазаруват малко с нея а след това на теб ти се обадят по телефона или ти пратят стейтмента за плащане друга песен ще запееш.
Върни се назад в темата и чети внимателно какво съм написъл.
Не съм казал че ти ще платиш за напазаруваните стоки.
Казвам че е разправия да доказваш че не си ти. Че по това време си бил на работа или другаде а не в магазина. Че е разправия да си говорш с банката по телефона или в техния офис да подписваш разни документи че не си дал картата на друг и т.н.
Пей Пал не са идиоти а сериозна компания която ти само може да мечтаеш да ги консултираш. :D
Видя колко инфо искат за да стане сделката.
Подобни сайтове с подобни въпроси в интернет колкото искаш.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Uspial написа:Казвам че е разправия да доказваш че не си ти. Че по това време си бил на работа или другаде а не в магазина. Че е разправия да си говорш с банката по телефона или в техния офис да подписваш разни документи че не си дал картата на друг и т.н.
Престани да говориш глупости за неща, които изобщо, ама изобщо не са ти ясни. В повечето случаи изобщо не се налага на картопритежателя да се обажда. Fraud detection софтуера на картовите оператори и банките реагира автоматично и нещата приключват с телефонно обаждане от отдела за сигурност на самата банка до клиента и то най-вече за да го уведомят за случая и да му съобщят, че картата е блокирана, измамните транзакции са анулирани и че до няколко дни ще получи нова карта на адреса си. Тия разправии и ходене за подписи до банката са само в болната фантазия на хълц. Всичко става по телефона за минути. Вече почвам да си мисля, че ти доставя някакво извратено удоволствие на плещиш абсолютни глупости. Ама нищо чудно де, света е пълен с всякакви откачалки. :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
mama mia

Мнение от mama mia »

Само един въпрос към MrGeek-случвало ли се е да ти блокират картата и верно ли се оправи за минути по телефона,какво те питаха като въпроси?Много ми е интересно ,защото скоро ни се случи и бая ядове брахме.
Съединението прави силата!
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Няма "оправяне" по телефона на блокирана карта. Анулира се и се изпраща нова, обикновено до 10 работни дни.
Може да я блокира и самата банка по своя преценка (и хич не обясняват на клиента защо), малко кофти като се усети човек на касата в магазина, обаче това е положението.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
mama mia

Мнение от mama mia »

Ами в нашия случай я блокираха и деблокираха без да получаваме по пощата нова.Само че не беше открадната ,а просто от дълго време неизползвана и им се е видяло странно че изведнъж се плаща с нея та бяха я блокирали.Доста въпроси обяснения и след време я деблокираха .
Съединението прави силата!
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Аз се оправих за две минути по телефона т.е накарах ги да блокират картата, но проблема го забелязах аз ,а не те. После ми пратиха един документ да подпиша и това беше. Пратиха ми нова карта.
Проблема беше ,че при подмяната с нова карта с чип, тя въобще не беше стигнала до мен. Картата ,която имах беше блокирана и аз говорих с тях и те ми казаха ,че всеки момент трябва да получа нова, но аз не я получих ,а видях онлаин, че някой е направил кеш адванс в Торонто и веднага им звъннах. Казаха,че блокират картата и ми пратиха нова, до 3-4 дни я получих. На един колега му звъннах да го питат дали преди 5 мин. е купил не знам какъв си пръстен от някъде и той каза не, веднага бяха блокирали всичко. Не знам как ги хващат тия работи ,но понякога реагират много бързо.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

Добре колеги,от постовете ви разбирам,че е по-изгодно да се пазари с кред. карта,от колкото да се тегло кеш от нея.Защо,каква е разликата? И верно ли лихвите са 18%-20%.?
Защото и аз на два пъти теглих пари,станах пишман...така и не разбрах,колко пари върнах в последствие.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Защото ако изтеглиш кеш от нея лихвата почва да тече веднага + че има и някаква такса.

Радой Ралин
Аватар
martatabs
Модератор

Мнение от martatabs »

Дочух и друго.Ако лимита ми е 500 лв и изтегля 200 лева,лихва ми се начислява върху целия лимит,а не върху 200 лева.Няма логика,ако лимита ми е 1 000 лева,а тегля 200,какво правим? Дали е истина или е блъф,защото ако е така,голяма набутка е.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

ще плащаш ливата само на изтеглените пари до момента на дата на която трябва да платиш кредитната карта, ако не си платиш всичко почваш да плащаш лихва върху всичко похарчено върху карата.Ако си похарчил целия лимит ще плащаш върху него,ако ли не - не . Плащаш лихва върху целите похарчени пари докато картата не стано 0.
Никак ,ама никак не изгодно да теглиш пари кеш от кредитната карта.

Радой Ралин
Заключено