това при конкретен гинеколог ли или при който е свободен ?mama_kenga написа:Просто не мога да се сдържа - току-що се обадих в Шарл Лемоан да искам рандеву със специалист - гинеколог. Днес сме 31 януари, предложиха ми за 7 февруари сутринта, не мога , викам друга дата - 11 февруари от 10 часа - пак не мога н азъбар съм ( местен, о ужас), викам нещо за 13 февруари - тя ми дава от 8, 30 , а не много ми е рано - малко по-късно - ами за 13 часа. Та взех накрая за 13 фверуари от 13 часа. Та това имам аз да ви кажа за канадската система и чакането по 2 месеца за специалист. И това е първото място, където съм се обадила.
Това специално за Мария и за специалистите и за хилядите, дето ги плащаш по специалистите и изследванията. И съм сигурна, че пак ще ми пусне изследвания. Безплатно.
За недоволните от здравната система в Квебек
Пумпи, и ти май не четеш - обаждам се и питам за рандеву с доктор Низар, не с филанкишията. Той не следи бременни - каза, че като забремениея ще ме насочи където трябва, но той не следи и не изражда. Още някой неразбрал има ли?poumpy написа:това при конкретен гинеколог ли или при който е свободен ?mama_kenga написа:Просто не мога да се сдържа - току-що се обадих в Шарл Лемоан да искам рандеву със специалист - гинеколог. Днес сме 31 януари, предложиха ми за 7 февруари сутринта, не мога , викам друга дата - 11 февруари от 10 часа - пак не мога н азъбар съм ( местен, о ужас), викам нещо за 13 февруари - тя ми дава от 8, 30 , а не много ми е рано - малко по-късно - ами за 13 часа. Та взех накрая за 13 фверуари от 13 часа. Та това имам аз да ви кажа за канадската система и чакането по 2 месеца за специалист. И това е първото място, където съм се обадила.
Това специално за Мария и за специалистите и за хилядите, дето ги плащаш по специалистите и изследванията. И съм сигурна, че пак ще ми пусне изследвания. Безплатно.
ААА това ли било, как не съм се сетила досега - всеки път значи съм била бременна. Е така е, тя Кримон даже знае кой е бременен.. Аз пък знам кой е луд....Трябва да се избият всички бременни, за да може "другите" жени да имат достъп до гинеколози.krimon написа:всичко това си има просто обяснение - бременните жени са редовно следени- имат право да си запазват час от днес за утре ако се налага за изследвания и подобни .... затова другите жени са в подобно положение, да чакат с месеци за рандуву
Тази тема е просто уникална - научих, че е по-добре да се лекуваш в Африка, че час за гинеколог можеш да получиш не по-рано от 1 година след поискването му, защото разни бременни все се пререждат, да ги еба!
Изключително интелигентно, бравос!
Лъжи бе. Няма как да разберат преди прегледа.THC написа:аз вече толкоз време не мога да взема час за гинеколог.
все ме питат за пол и после ми затварят.

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
то моя въпрос е малко извън темата ,ама пак е свързан със здравеопазването,та преди в Бг. като се напиех до козирката се обаждидваха на 160 и като им кажех пожарррр,няма ли кой да го загаси пращаха едни чичковци които ме прибираха за няколко дни в изтрезвителното докато се излекувам.тука кат се насвяткам и звънна на 911 за помощ не ме ебават даже и за върбова свирка,та питам тука нямат ли си такъв стационар за хронични случаи като моя или трябва да се спасявам по единично. 

- ZanzibarHero
Това е така, защото викаш "пожарррр" и диспечерът изпраща пожарната. Те се повъртяват наоколо и като не им мирише на изгоряло се прибират в кръчмата. Смени позивния с "парамедициииии" и ще ти изпратят превоз до най-близката болница.bateto написа:то моя въпрос е малко извън темата ,ама пак е свързан със здравеопазването,та преди в Бг. като се напиех до козирката се обаждидваха на 160 и като им кажех пожарррр,няма ли кой да го загаси пращаха едни чичковци които ме прибираха за няколко дни в изтрезвителното докато се излекувам.тука кат се насвяткам и звънна на 911 за помощ не ме ебават даже и за върбова свирка,та питам тука нямат ли си такъв стационар за хронични случаи като моя или трябва да се спасявам по единично.