Фактите на доктора са повечето верни, но внимателно подбрани, други не по-малко силни в обратна посока просто са премълчани. Може да се чете, ама само за сведение, иначе трябва да се гръмне читателя по средата и няма да види ко стаа накрая

They may reduce the life span of the animals that feedspeedy написа:
Въпросът на Godis остава неотговорен - с какво са вредни за здравето тези ГМ храни? И аз търсих преди време информация, защото ми беше интересно, но не намерих нищо по-различно от подобни писания.
Разбира се. И не само заради вредно или полезно. Изобщо не ми звучи вкусно трихлорполициклоокисен тетракалиевмоноаспирин.Leni написа:![]()
Абе четене на опаковките му е майката и да се избягват храни с много незнайни добавки. Направо се изумявах като търсех щпеков салам/сухи колбаси, 90% процента от предтавените на пазара имат царевични, соеви съставки и захар....гадос
Val ,Val написа:
alen vid,
Мисля, че трябва да се ориентираш към по-достоверни източници от дечурлигата.![]()
Това е прочутата English breakfast - не виждам как, и при най-добро желание, можем да припишем тоя грях на Канада.
Ето един алтернативен източник за справка:
http://en.wikipedia.org/wiki/English_breakfast
Не виждам, обаче, каква е връзката на традиционната закуска с ежедневната такава. Твоите познати канадци това ли закусват?