Анжу за кои хвърлени пари става дума дето много бързо ще ги изкара ,цитирам те :един път като почне работа.За 4те хиляди които е платил до тук ли става дума бързо да изкара или цялата сума която ще изхарчи тук до започването на работа.Тук ми идват и други въпроси,ами кога ще я започне тази работа ,след 2 дни,след 2 месеца или след 2 години,както и колко ще получава от тази работа 200д,200000д или 2000000д.
По моя калколатор ,ама никак бърже няма да си ги върне ,да не говорим и да му останат освен не е някой гений

като Гийка дето го лапнаха от летището.
Сега малко да посмятаме,съвсем грубо и условно:
Билети за 4 членно семейство за идване ,разходи по наемане на квартира,семпло обзавеждане,евтина кола,ядене пиене за поне 3 месеца докато се огледа ,билети за обратно връщане на 4 членно семейство.Каква стана тя,първите 2-3 месеца избягаха 10-15К,ако калкулираме и билетите за връщане станаха 20к,като прибавим и ония 4к дето бързо и лесно ще ги избие сметката се закръгли на 25к.Значи господин и госпожа Клисурови дойдоха в Мтл да напипат почвата ,т.е. да преценят и да се огледат и на 3-4 месец вече са -25К за които имат 2 варианта или да ги прежалят и да си кажат -е направихме си една доста скъпа екскурзия ,но поне дойдохме видяхме и сме на ясно със себе си или другият вариант да започват да ги избиват и чак тогава да се връщат.За да изпълнят втория вариант господин и госпожа Клисурови най късно на 3-4 месец трябва да си намерят добре платена работа ,а да не чакат социал ,който ще им стига само да ядат.А знаеме,че добре платената работа е квалифицираната работа ,тая за която се иска канадски опит и канадска диплома/най грубо и широко казано/.От тук на татък оставям на вас да пишете сценариите ,щото колкото хора толкова и сценарии,но искам матиматиците и икономистите да сметнат на каква заплата трябва да се реализират господин и госпожа Клисурови за да могат да избият разходите си от първоначално набутаните 25к след като са си платили всички сметки за бита и да се завърнат по родните си места след една година.

Като напишете колко брут трябва да вземат,тогава ,аз пък ще им напиша кои хора и професии могат да разчитат на такова заплащане ,за да си направят те сметката дали могат да се класират,а не да се говорят празни приказки-4000 са нищо идваш тука и почнеш ли работа за отрицателно време ги избиваш.Да ама не са само 4К и времето не е отрицателно,ами е един цял комплекс.На мен идването ми в Ка ми коства например 50К американки ,които за5 г. работа тук все още не съм избил ,ама не ме вземайте за най точния пример ,може би съм некадърник и мързелив.