Mr.Gecko написа:О всичко хубаво в Канада и то в Монреал , аз имам наблюдение мога да кажа че здравеопазването им без коментар.За инфекции като Любо нема да бъбря само ще спомена че сестрите тук отиват на работа и се връщат от същата с работното си облекло, демек много още трябва да учат за здравната хигиена или това е така защото не са измислили перми за нея?
Да не споменавам че за ехография можеш да пукнеш докато ти доиде реда.Не се опитвайте да ми обяснявате за часните клиники и разните му там чалъми че съм ги пробвал.
Neveroiatno prav si - tova sam go vigdal s
as sobstvenite si o4i v gr Kebek .
Vednag dage biahme sas edin kolega kebekua i az mu kazah : abe Jef ,abe taia luda li e be . a toi mi vika : "shto be "
i az mu otgovariam - ami neia li vigdash `e e s rabotno obleklo ........
i toi otgovaria -abe ia stiga be ti i az nali sashto sme s rabotno obleklo ot rabota i za rabota ........
Az go gledaam gleeeeeedam , a toi : "kvo me gledash be" a az : ami misli dali vednaga da ti pukna glavata ili si prost po-rogdenie - ama ne mi izglegdash tolkova tap , ta ia mi kagi sega ti na taia deto e sediala v reisa a moge i po-ulizite s TAIA SASHTATA PRESTILKOA shte li i dadesh da ti pipne v ranata deto si ia napravi v4era ot izgariane a ?
toia kato se zamisli i mi vika : "abe mai ne - nema da i dam ..." i kakto si sedeshe toia mi ti pi4 i kato se zati4a prez reisa i pravo pri genata sas prestilkata ....... ne mogah da go spra ama vaobshte - dage i neznaeh kvo vsashtnost iska da pravi .........
Na4i vna4aloto toi i tia si prikazvaha tiho - normalno ... i po-edno vreme kato se zapo4na edno karane ama karene s kriaskane dage prosto ugas .
Shofiora spria `ak tova TABARNAK SZI KOLIS GO NEMAHA ZA NISHTO TI KAZVAM.
ZA higienata sam kazval - pod vsiakakvo nivo e osobenno komunalnata takava .
li4no gef m9i e kazval prez opredeleni mesezi da ne pia voda direktno ot 4eshmata shtoto imalo opasnost ot stomashno nerazpologenie - pital sam go shto be , a toi mi vika : "ami tam kadeto bilo zonata za sabirane i kaptirane na vodata - tam savsem nablizo se izhvarlia i snega ot ulizite deto go sabirat s kamionite.
"
Taka 4e pi4 az pak ti kazvam - az nishto losho ili nishto hubavo niama da kaga bez da mi se e slu4ilo i li4no da se obedia 4e e taka , a osnovnoto e 4e tova sa si moite nabludenia i ne karam nikoi da se saobraziava s tiah .