Още веднъж за всички които си мислят че са патриоти тук!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

darklady написа:
miteto написа:Това си е стар номер на ЛаРю, преди ги повдигаше с мнения в които има само по един емотикон, сега поне си признава че повдига :lol:
Нещо лошо ли виждаш в това? :lol: :lol: :lol: В повдигането, де! :lol: :lol: :lol: :lol:
Зависи ко се повдига, Дарклейди - едни дигат теми, други чашката, трети - други неща и т.н. Ти за кое ме питаш :wink:
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

IvHaydu написа:Ти внимавай, че сега ще пуснат една анкета, че сапунисваш всички теми... :D :D :D
Аз съм смела, не се плаша така лесно! :lol:
miteto написа:Зависи ко се повдига, Дарклейди - едни дигат теми, други чашката, трети - други неща и т.н. Ти за кое ме питаш
За което се хванеш, все става! Аз не съм по тази част.... :lol: :lol: :lol: Но това не е нищо ... да знаеш аз само каква тема съм ви приготвила, но като му дойде времето! ... Ще се пробвам да я повдигна, де! :lol: :lol: :lol: Да знаеш само колко е забавно да гледаш отстрани как някой се подхлъзва на динени кори! :wink:
А вие, четете датите!!!! За да не се налага да псувате LaRue или който и да е друг! :lol: :lol: :lol:
Невъзможното е предизвикателство!
Leni
Обратна връзка:

Мнение от Leni »

Ei, to povdiganeto si e golqma rabota
:beer:
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

darklady написа:
IvHaydu написа:Ти внимавай, че сега ще пуснат една анкета, че сапунисваш всички теми... :D :D :D
Аз съм смела, не се плаша така лесно! :lol:
miteto написа:Зависи ко се повдига, Дарклейди - едни дигат теми, други чашката, трети - други неща и т.н. Ти за кое ме питаш
За което се хванеш, все става! Аз не съм по тази част.... :lol: :lol: :lol: Но това не е нищо ... да знаеш аз само каква тема съм ви приготвила, но като му дойде времето! ... Ще се пробвам да я повдигна, де! :lol: :lol: :lol: Да знаеш само колко е забавно да гледаш отстрани как някой се подхлъзва на динени кори! :wink:
А вие, четете датите!!!! За да не се налага да псувате LaRue или който и да е друг! :lol: :lol: :lol:
Може би нямаше да се налага да изчитаме всичко, ако нямаше провокативни действия... Все пак човек тук се чувства в приятелска среда, а не все едно взима на лизинг, та да чете по 3 пъти и най-малката точка и подточка...
А и внимавай за какво се хващаш, че някой път стават обърквания, разбираш ли...
И седни малко над френския, ще почнем да се изпитваме вече! :evil:
:D :D :D :D :D
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
darklady
Непокорна

Мнение от darklady »

IvHaydu написа: .....И седни малко над френския, ще почнем да се изпитваме вече! :evil:
:D :D :D :D :D
Не знаех, че тук е казарма!!!!!!!! :idea:
Аз и без това едно време исках да влизам там, но .... не ме взеха! :wink:
А и внимавай за какво се хващаш, че някой път стават обърквания, разбираш ли...
А това не го разбрах, но ... не ми обяснявай тук ... има функция ЛС за тези неща! :idea:
Невъзможното е предизвикателство!
Заключено