Та нямам деца на моя издръжка и дохода на съпруга ЗА ПРЕДХОДНАТА година е под 11 000$ т.е. не ми влияе на стипендията. Ако е по-висок дохода му ще ми се намали стипендията, При теб как е станал този номер 15$ на час си минават 11 000 отвсякъде. Да не би той да работи сега - значи догодина ще ти намалят стипендията. Взема се моя доход за текущата година т.е доход от работа до 3 000 $ не оказват влияние.
Не знам под каква сума трябва да е дохода за да не намали стипендията,но 15 дол./час е доход от предходната година. Може да са различни правилата за магистратура и бак?
Дава се само за сесиите които ще учиш. ако си записала само два триместъра както казваш че сега ти свършва годината как ги смяташ 9 месеца т.е. не си записала летен. За лятото не ти се полага нищо.
Нямам летен-точно така! Затова ще използвам възможността и ще работя лятото-възможност,която вие имате през годината. Сметките за 9 мес. са ти ясни, нали?
Tvoite 7 izpita sa s po edin kredit a do kolkoto sum zapoznata kakvo predstavliavat i kolko raporti se praviat napravo sa 6ega rabota. Ne si misli 4e e sly4aino 4e sa mi slojili 3 kredita na kyrs. Ni6to sly4aino niama v kanadskoto obrazovanie. O6te pove4e 4e ti ima6 pravo na échec a az ne...
Не си запозната. Нямам курс с по-малко от 3 кредита, а повечето са над 3. Освен това, по всеки предмет има минимум 2 изпита-теория и практика + няколко писмени работи. Нямам право на échec и съм вън от Университета при първия. ОК! Малко пресилено казано...Нямам право на échec на стажа. На теория имам право на 1 поправка, която не ти поправя оценката, но дава право да минеш. Знам, че в Университета Лавал нямате право на нито един échec и съм още по-учудена от реакцията ви на стачката, която всеки ден ви приближава все повече към подобен развой на нещата.
Govorim za parite koito sa neobhodimi na edin stydent za da se izdurja i da "spestiava" zaema. Tova niama ni6to ob6to nito s Charest nito s Landry...
Но има връзка с избора на програма и правене на предварителна сметка...
ili pri edno dete 10664-(12x300$ detzki)= 7064$ razdeleni po mesetzi =883$ li4ni pari za teb (puk moje i za suprygut ti).
Детски?

Да,имам едно дете, за което си получавам редовно федерални+провинциални детски, които не смятам към тези пари...Ако имаш впредвид,че субсидията също се влияе от наличие/отсъствие на дете,не съм запозната. Но пък е логично, нали? Това дете също е намалък разход... Ще се поинтересувам колеги без деца какво всъщност получават...