Az shte doida da ia vidia taz kanada April, no tia ako beshe tolkova xubava, amerikantsite shtiaxa tam da biagat...a za zakoni - vie vse oshte ste directno ypravliavani ot UK, taka 4e ne se izxvurliai mnogo

Tuk xorata pliuiat bulgarskoto obrazovanie (vkliu4itelno i ti samiat), no ina4e v sushtoto vreme se xvalish 4e go prieli v Kanada (moje bi edinstvenata strana v sveta) - protivore4ish si ti...
Az li4no ako resha da imam dete - v BG shte go otgledam. Vse oshte viarvam 4e BG se sustoi predimno ot dobri xora, obrazovanieto e na nivo koeto shte dade na deteto mi goliam krugozor ot znania, a za da se spetsializira - shte go izpratia v BG universitet - predi niakolko godini az plashtax $50 na semestur v moiat universitet, i mi prepodavaxa svetila v moiata oblast, xora pisali stotitsi nay4ni trudove, i se she nameria $50-$100 da otdelia za tova.
I v sushtoto vreme jivotut v BG shte go nay4i da tseni tova koeto az sum postignal i tova koeto to shte postigne, a ne da 4aka sotsialni ot Kanada. I po-trudniat jivot v BG shte my dade nyjnite "street smarts", i motivatsia za postoianen excel...
Li4no mnenie...
az nikoga ne sum obviniaval moite roditeli 4e ne sum se rodil bogat, ili v Kanada...