Като се вземе предвид, че не дава пари за шампоан, сапун и паста за зъби, това си е сериозна сума

Умря циганката, дето ви хвалеше
Абе не знам какво сънуваме, защото аз определено не сънувам кинти, но все си мисля, че процетно тези, които правят 7000 в Канада са малко повечко от същите в Бг.
Йорко,
На шофьорите на камиони, когато правят курсове по няколко дни им дават командировъчни. Това са допълнителни пари за храна, за хотели- да пренощуват и да се изкъпят, и да не пикаят в буркани да осмърдяват камиона. Далаверата е вместо да даваш 50 долара за хотел- да спиш в кабината и тия 50 долара да си ги спестиш. Нашите шофьори, които пътуват до Западна Европа също получават много пари- 500 лева заплата и по 50 евро на ден командировъчни. Затова са против пакета "Макрон", който ги задължава да спят в хотели и да се къпят, вместо в кабините, когато пътуват за повече от 3 дни. Така, че баровците шофьори, които изкарват много пари, като спят в кабините, не се къпят цяла седмица и с..рат в храстите край пътя за да си спестят от командировъчните не са никакви баровци.
joro написа: ↑Нед Окт 06, 2019 11:34 pmНа шофьорите на камиони, когато правят курсове по няколко дни им дават командировъчни. Това са допълнителни пари за храна, за хотели- да пренощуват и да се изкъпят, и да не пикаят в буркани да осмърдяват камиона. Далаверата е вместо да даваш 50 долара за хотел- да спиш в кабината и тия 50 долара да си ги спестиш. Нашите шофьори, които пътуват до Западна Европа също получават много пари- 500 лева заплата и по 50 евро на ден командировъчни. Затова са против пакета "Макрон", който ги задължава да спят в хотели и да се къпят, вместо в кабините, когато пътуват за повече от 3 дни. Така, че баровците шофьори, които изкарват много пари, като спят в кабините, не се къпят цяла седмица и с..рат в храстите край пътя за да си спестят от командировъчните не са никакви баровци.
пасете
Умря циганката, дето ви хвалеше. Колко българи дойдоха в Канада след като паднаха визите? Май преди това, като имаше визи в Канада отиваха 10 пъти повече хора от България.the_coach написа: ↑Пон Окт 07, 2019 12:19 amjoro написа: ↑Нед Окт 06, 2019 11:34 pmНа шофьорите на камиони, когато правят курсове по няколко дни им дават командировъчни. Това са допълнителни пари за храна, за хотели- да пренощуват и да се изкъпят, и да не пикаят в буркани да осмърдяват камиона. Далаверата е вместо да даваш 50 долара за хотел- да спиш в кабината и тия 50 долара да си ги спестиш. Нашите шофьори, които пътуват до Западна Европа също получават много пари- 500 лева заплата и по 50 евро на ден командировъчни. Затова са против пакета "Макрон", който ги задължава да спят в хотели и да се къпят, вместо в кабините, когато пътуват за повече от 3 дни. Така, че баровците шофьори, които изкарват много пари, като спят в кабините, не се къпят цяла седмица и с..рат в храстите край пътя за да си спестят от командировъчните не са никакви баровци.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Йори, подобни представи могат да бъдат единствено в главите на магаретата![]()
Северна Америка не е Европа. А ти явно си нямаш и понятие за какво иде реч. В Европа няма достатъчно трък стопове където хората да спрат един душ да си вземат. Имам приятел който кара в Европа и работи за 60 евро на ден, като се прибира в България за две седмици на всеки два месеца.
Аз работя за минимум 300 кинта на ден, и нямам никакви командировъчни
Въпросните пари ги правя, защото има условия за това. А условията в Северна Америка се създават от Държавата в услуга на Бизнеса, и това е нещото което магарешката ти глава не може да проумеее
Както и няма как да проумееш, че тоалетни има буквално на всеки 30 мили по пътя. Както и че трък стопове по магистралите в Северна Америка има колкото искаш, и че аз лично няма ден в който да пропусна да се изкъпяКакто и че компанията много добре знае, че това е приоритет лично за мен и че техните товари, деливърита и скеджъли остават на втори план за мен
![]()
А, вече всичко си дойде по местата, щом и Йорко довтаса по команда за изборите след дълга пауза. Йорко, явно и хиляда пъти да ти се обясни едно и също нещо, май пак няма да схванеш, че няма нищо общо между туристическите визи, които паднаха и имигрантските такива.
Нали ревахте преди време, че като паднат визите Канада щяла да се напълни с румънци и българи?MrGeek написа: ↑Пон Окт 07, 2019 2:57 amА, вече всичко си дойде по местата, щом и Йорко довтаса по команда за изборите след дълга пауза. Йорко, явно и хиляда пъти да ти се обясни едно и също нещо, май пак няма да схванеш, че няма нищо общо между туристическите визи, които паднаха и имигрантските такива.![]()
![]()
Йорко,joro написа: ↑Пон Окт 07, 2019 2:16 am
Колко българи дойдоха в Канада след като паднаха визите? Май преди това, като имаше визи в Канада отиваха 10 пъти повече хора от България.
Ще ти плащат на километър ако имаш собствен камион и му плащаш всичките разходи.
За живота в Америка знаем достатъчно, имаме си Интернет, телевизия, вестници, информация бол. Приказките за това, как в чужбина кокошките снасят шоколадови яйца са за хората, живели в Соца и гледали шоколадовите яйца в Корекома през витрината.
https://ca.indeed.com/m/viewjob?jk=cd40 ... 277f6b99df0.50 cents per mile plus benefits.
Job Type: Full-time
Salary: $75,000.00 to $85,000.00 /year
https://ca.indeed.com/m/viewjob?jk=eb01 ... le%2BTruckCompany Drivers
Competitive Mileage rate up to 52 cents
Plus 2 Cent Safety bonus per mile
Paid all live pick up & drops ($35)
Paid Stat holidays
New Equipment 2017 plus
Extended medical plan paid by employer
Paid twice a month
$50 incentive for past inspections all levels
Ми подценихме ви ве, Йорко - ей на и ти щеше да идваш, ама нямаш пари за билетjoro написа: ↑Пон Окт 07, 2019 4:22 am
Нали ревахте преди време, че като паднат визите Канада щяла да се напълни с румънци и българи?
То и англичаните реваха, пък сега се молят на българите и румънците да дойдат, че няма кой да им бере ягодите.
Дали има или не визи за Канада няма значение. Голямата емиграция на българи в Канада е вече в миналото, сегашната емиграция е по 200-300 българи на година, а почти толкова се връщат обратно.