ти казали му че все още си на заплата при Баце ,но си търсиш нова работаSFBG82 написа:Вчера влизам във фризьорския салон където се подстругвам и на съседния стол изненада- подстригват Цецо Асансьора. Даже здрасти не му казах, но много хора го поздравяваха. Общо взето не изглеждаше лош човек. Пич е.
Средната заплата достигна 1205 лева
Re: Средната заплата достигна 1205 лева
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Никога не съм бил фен на Баце.Pavel M написа:ти казали му че все още си на заплата при Баце ,но си търсиш нова работаSFBG82 написа:Вчера влизам във фризьорския салон където се подстругвам и на съседния стол изненада- подстригват Цецо Асансьора. Даже здрасти не му казах, но много хора го поздравяваха. Общо взето не изглеждаше лош човек. Пич е.
По-вероятно е за мошениците от БСП да пусна вот, отколкото за Баце.

Между другото, да се похваля. Предлагат ми работа в една фирма в България с 4 до 5 командировки в Канада годишно за по месец, два всеки път.
Другите месеци (равностойно време) ще са ми почивка вкъщи в България, при течаща заплата. Не е зле. 5 бона нет. Дано си струва.
SFBG82 написа:Никога не съм бил фен на Баце.Pavel M написа:ти казали му че все още си на заплата при Баце ,но си търсиш нова работаSFBG82 написа:Вчера влизам във фризьорския салон където се подстругвам и на съседния стол изненада- подстригват Цецо Асансьора. Даже здрасти не му казах, но много хора го поздравяваха. Общо взето не изглеждаше лош човек. Пич е.
По-вероятно е за мошениците от БСП да пусна вот, отколкото за Баце.![]()
Между другото, да се похваля. Предлагат ми работа в една фирма в България с 4 до 5 командировки в Канада годишно за по месец, два всеки път.
Другите месеци (равностойно време) ще са ми почивка вкъщи в България, при течаща заплата. Не е зле. 5 бона нет. Дано си струва.
браво.имаш едно черпене от мен
Опитвам се и аз да се уредя на хубава работа.Pavel M написа:SFBG82 написа:Никога не съм бил фен на Баце.Pavel M написа:ти казали му че все още си на заплата при Баце ,но си търсиш нова работаSFBG82 написа:Вчера влизам във фризьорския салон където се подстругвам и на съседния стол изненада- подстригват Цецо Асансьора. Даже здрасти не му казах, но много хора го поздравяваха. Общо взето не изглеждаше лош човек. Пич е.
По-вероятно е за мошениците от БСП да пусна вот, отколкото за Баце.![]()
браво.имаш едно черпене от мен
В АйБиЕм също ме искат, но ми дават 2600 лева. Да ходят да се скрият.
Сеаг да помислим, ако изобщо можем да мислим ?
Канадска фирма предлага да лети, настани, храни и плаща 6 месеца ваканция на работник от България. Дали това е защото работника е НЕВЕРОЯТНО специален или защото за същото ще й струва много повече да плаща на местен ???
Няма нужда да ми отговаряш нито ти, нито батката на горния риторичен въпрос.....
Канадска фирма предлага да лети, настани, храни и плаща 6 месеца ваканция на работник от България. Дали това е защото работника е НЕВЕРОЯТНО специален или защото за същото ще й струва много повече да плаща на местен ???
Няма нужда да ми отговаряш нито ти, нито батката на горния риторичен въпрос.....
Пумпи от 2 дни чета наръчника на медицинската стоматологична сестра и се подготвям за новата си роля.
Ще ме наемеш ли за месец в американския Сибир за асистент.
Пътните,режийните и заплатата от теб ,от мен работата.
Ще ме наемеш ли за месец в американския Сибир за асистент.
Пътните,режийните и заплатата от теб ,от мен работата.
– И що не за 6 месеца? Пътеката от паркинга до кабинета трябва да е като писта, за да могат клиентите да дошляпат по джапанки.Ще ме наемеш ли за месец в американския Сибир за асистент.

Embrace your climate change!
Листа няма ни лете, ни есен, ни зима над полярния кръг. Пробвай пак7George написа:– И що не за 6 месеца? Пътеката от паркинга до кабинета трябва да е като писта, за да могат клиентите да дошляпат по джапанки.Ще ме наемеш ли за месец в американския Сибир за асистент.Есента ще има и листа за метене. Другото е 4 месеца (платени) на Слънчев бряг.

pumpy написа:Листа няма ни лете, ни есен, ни зима над полярния кръг. Пробвай пак7George написа:– И що не за 6 месеца? Пътеката от паркинга до кабинета трябва да е като писта, за да могат клиентите да дошляпат по джапанки.Ще ме наемеш ли за месец в американския Сибир за асистент.Есента ще има и листа за метене. Другото е 4 месеца (платени) на Слънчев бряг.
заеби.шегаджия.
на 4 месеца оф на година си търси друга сестра.
аз работя макс 2 и 10 почивам
ама като работя работя
Месеците може да станат по 2 -3 всеки път и тогава ще имаш много време да снимаш небостъргачи, отвън и отвътре. Кюбикълите са ужасно сиви, както и стените, нямай съмнение.Предлагат ми работа в една фирма в България с 4 до 5 командировки в Канада годишно за по месец, два всеки път.
Embrace your climate change!
Предполагам е така.7George написа:Месеците може да станат по 2 -3 всеки път и тогава ще имаш много време да снимаш небостъргачи, отвън и отвътре. Кюбикълите са ужасно сиви, както и стените, нямай съмнение.Предлагат ми работа в една фирма в България с 4 до 5 командировки в Канада годишно за по месец, два всеки път.
- optics
- Модератор
Това е нормално и точно в духа на европейската идея - най-изостаналите трябва (и може) да дръпнат най-бързо за да се достигне след време едно що-годе близко ниво из цяла Европа.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel