roumensp написа:... Така че тия правила не винаги се спазват толкова строго. Не всички кооперации са толкова flexible разбира се, вероятно повечето стриктно си спазват правилата. Е затова и съм в къща, да няма кой да ми определя живота.
Хм, това не мога да го разбера някакси, я постнете един такъв договор за наем, където се казва да не отглеждаш деца.
Ако става дума за адълт комюнити или наемаш сапунерка, може би не е практично да се замисляш да отглеждаш деца, защото старците ще искат да дремят или няма практически място за дете в твоята резиденция

. Но явно напоследък се опитват да го прават все пак, та се налага да слагат и клауза в договорите ...
В Онтарио стратите загубиха доста дела и вече даже не се опитват да забраняват кучета и котки, гледат само да не са повече от две и не много големи, но на нашия етаж има един немски дог, явно на днешния человек дето си плаща, нищо не може да му се каже. За деца не е стоял въпроса, затова ми се вижда странно. В нашия блок с 440 апартамента няма старци и има само 10-тина деца. Явно не са много желаещите, хората с деца предпочитат къщи.