тук се води здрава престрелка понякога имам чуството че във форума оставаме аз, Жой и монреалеца и всеки се заяжда със всеки. докат не дойде Лисана и не ни набие кофата , та вземем да млъкнем
aз не се заяждам!
данъците трябва да се взимат насериозно както всичко друго и ПОМОЩНИК сестри в съдружие с ПРОДАВАЧКИ в книжарници да почнат да обясняват как ЗАКОНА не бил за четене (а за ядене ли е тогава ) е меко казано смешно.
Защо един път завинаги не се научиме, че не знаеме всичко и да се спре да се коментира без да се знае АБВто или да се слуша каквото ти казват по руските форуми или колежки румънки от КОФИто.
бгмонреал,ти не се заяждаш! Ти си майстор по директните обиди и не спираш да ръсиш такива с невероятен цинизъм и арогантност!
Няма за какво да спорим! Ще му дойде времето и на таксите и пак ще си говорим на тази тема!
тук се води здрава престрелка понякога имам чуството че във форума оставаме аз, Жой и монреалеца и всеки се заяжда със всеки. докат не дойде Лисана и не ни набие кофата , та вземем да млъкнем
Ти не виждаш ли,че ме преследва? И като счупен грамофон си повтаря едно и също когато няма какво да каже...Ще взема да преброя колко пъти е написал "ПОМОЩНИК мед.сестра" (какво ли общо има това с разговорите ни?),колко ли пъти е споменал за за някакви рускини и румънки -сега пък в Кофи-то...
JOY написа:
Ти не виждаш ли,че ме преследва? И като счупен грамофон си повтаря едно и също когато няма какво да каже...Ще взема да преброя колко пъти е написал "ПОМОЩНИК мед.сестра" (какво ли общо има това с разговорите ни?),колко ли пъти е споменал за за някакви рускини и румънки -сега пък в Кофи-то...
aaa, aз мисля че водя със чековете дето питах едно време и монреалеца оттогава постоянно ми го напомня ама недей да спориш с човек, чийто приятел е шефа на БНБ и други видни бг финансисти
JOY написа:бгмонреал,ти не се заяждаш! Ти си майстор по директните обиди и не спираш да ръсиш такива с невероятен цинизъм и арогантност!
Няма за какво да спорим! Ще му дойде времето и на таксите и пак ще си говорим на тази тема!
я виж кой говори!
ти хрисимата девица
"Една препоръка да се поинтересуваш по-добре! Определено не бих искала документите ми за данъците да се попълват от човек,който не е наясно! Може да е нещо ново...Потърси,разпитай! Само в твоя полза е."
"Да не сте си правили таксите при някой неориентиран като бгмонреал?"
тези ла%$а си ги писала днес, след като ти предложих да ти помогна .
Не мога да разбера защо се месиш в теми дето не ти е работа и после обясняваш колко съм бил неориентиран az в област в която имам 8 годишна практика и graduate degree.
Я наблягайте с сашето над учебниците, че идва сесия.
жой после ще ни обясниш ли как си взела бележка с общата сума за цялото следване. тия бележки да не ги раздават руснаците или румънците?
Ai stiga de! Pak li vie dvamata. :nenam: Egati dosadata! Hvani edinia udaria drugia.Shto ne vzemete malko da pokontaktuvate s jivi hora, che kato gledam virtualnite kontakti ne vi se otraziava mnogo dobre!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Който напише нещо след мен е гаден провокатор и ще бъде санкциониран
Майтап, хайде наистина престанете. Трябва да приемете факта, че тук всички сме професори
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
ЛаРю, както казах по-горе - ти си един гаден провокатор
Избери си как да бъдеш санкциониран хехе
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Решение е твое, в теб е и хляба и ножа, но все пак не бъди много жестока
Темата е много интересна :idea: Имам чувството, че си говорят две различни радиопрограми и никоя от тях не слуша другата :idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
LaRue написа:Нека темата да продължи, аз я следя с огромен интерес и за това не се включвам активно в нея за да не я разваля
ПП Аз се възхищавам на разнородине таланти на бг мед. сестрите от детективи до финансови експерти
тук и аз го подкрепям от личен контакт с такива
на мен лично темата ми е интересна защото ми предстои кандидатстване за заем и стипендия и реално игнорирам леките закачки между специалиста и професионалиста и реално чета това което ме интересува, така че плийз не заключвайте темата
Ла Рю, недей така да се предаваш в женски ръце без бой, знам, че си по-изобретателен
Аз само се майтапя, нали за това е разделена темата от оригинала - измести се тематиката. Пишете си, спорете, нали в спора се раждала истината, поне така казват