Как се кандидатства за социал в Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Аз съм най-добрият хирург не само в Монтреал, но и по цялото източно крайбрежие, очаквайте скоро и по западното;)
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

survivor написа:Tuk medicinskite sestri imat mnogo visok socialen status i dosta visoki zaplati. Neshto, koeto sas stereotipite si ot Balgaria trudno mozhem da proumeem.
Inache naistina stava malko kato detska gradina.
когато няма какво да се каже винаги се казва, че другите не разбират :wink:

Ами много просто! От всички регулирани с ордери професии сестрите са НАЙ-слабо заплатени!

Жой си почна да коментира колко била по-добре от другите и вие и се хващате.

Аз и казах, че не може да коментира без да ме знае и толкова не знам какво толкова сте и се хванали на ВЪН И ВЪТРЕ ОТ ИГРАТА :lol: :lol:

Докато тук не се яви човек от бранша дето е работил поне 15 МИНУТИ, няма смисъл от кошаревски свидетели да разправят колко велики били мед сестрите и как ние не сме могли да разберем това.

Аз съм финансов съветник на доста сестри и много добре поставен в йерархията доктор, та много добре знам кое какво е!!!
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

ето това e просто 1 обява за сестра

и тъй като съм от "бранша".. при нас лекар със специалност започва от 70К/година
не говоря за тези дето са утвърдени и със име, защото там са 6 цифрени

хайде със здраве
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

goliama mechka написа:
KolioBalkanski написа:
Veliko написа:Kole, Kak e polozhenieto w US? Imam priateli tam, ama te sa nelegalni i ne mogat da sa obrazec. A inache za BG, edin priatel vinagi e kazwal, che BG e edinstwenata dyrzhawa w sweta, w kojato mozhe nishto da ne prawish i da ne umresh ot glad.
v US?
tam s 10 dolara na chas chovek se opraviashe edno vreme
az bachkah za 12 po 30 chasa i ucheh i si biah sabral pari
ama sega mai ne e tolkova dobre
abe, koito e doshal na toia kontinent sled 1998ma e doshal na "obran bostan"
не знам кога си бил тук,но и сега 10$ на час са сума,с която човек се оправя без проблеми.Обикновенно емигрантите започват между 5 и 7 кинта на час,много често на минимална зплата,която е различна за различните щати.При мен 5.15.И в нашия бостан има много дини,поне тъй мисля аз :lol:
ами гласувай утре да я вдигнат на 6.15!

с $10 повече от първите 2-3 години няма да издържиш!
Апетита идва с яденето :wink:
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
survivor

Мнение от survivor »

OK, eto ti chovek ot bransha, tova e Nalex:

Tia ot Hull sa poludeli.Ima suma ti pozicii vav sferata na zdraveopazvaneto, koito Foreign Medical Graduates mogat da rabotitat v Canada bez poso4enite umopomra4itelni kursove.Kazvam go na bazata na uspeshni intervuta ( na koito az sam se iaviaval, a ne priatel na moi priatel na baba mu)i lichen opit.Tochno pak za PAB ne mi iskaha nikakvi kursove nito edin pat.
Vse pak merci na horata, postnali infoto- siguren sam sam, che sa se rakovodili ot jelanieto da pomognat.[color=red]Joy e prava- i tuk i vav Franzia med. sestri sa mnogo dobre zaplateni i uvajavani i sa defizitni kadri na trudovia pazar.[/color]

Ne moga da oformyam citatite, no eto vi linka s mnenieto mu:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ght=#58096

Za visokiya socialen status na medicinskite setri znaeh mnogo predi da naucha za Joy. Nedey da zlobeesh sreshtu neya, tuk vseki mozhe da stigne do kadeto poiska, stiga da ne go marzi.

[quote="bgmontreal"]

Докато тук не се яви човек от бранша дето е работил поне 15 МИНУТИ, няма смисъл от кошаревски свидетели да разправят колко велики били мед сестрите и как ние не сме могли да разберем това.
[/quote]
Joy

Мнение от Joy »

survivor,аз не разбрах в каква връзка цитираш Налекс... :roll:

PAB-това е санитар. И за такъв не винаги искат каквото и да било обучение...Но съвсем не са показател за заплащане... :lol:

bgmontreal, нямам никакво намерение да ти отварям очите за каквото и да било! Статуса на сестрите, както и заплащането касае само и единствено мен! Първо попитай клиентките си-сестри с какво образование са,преди да си правиш изводи!

Сара, не видях там обява... :roll:

Пумпи, винаги съм ти казвала,че не съм възпитаничка на Филаретова!
"Часовете по величие" си ги имам вродени.
А колкото до "сестринското племе", няма да ти го простя! :evil: Прекалената ми чувствителност към обиди от страна на такива като теб на тема "тъпи сестри" е придобита от достатъчно стаж в България!
Адски се кефя,когато точно такива,които най-обиждат и подценяват,остават с пръст в ..з! :evil:
survivor

Мнение от survivor »

Joy, citirah Nalex, zashtoto Bgmontreal go iskashe:
[quote="bgmontreal"]
[/quote]

Namerih mu chovek ot bransha, koyto e rabotil pone 15 min.

A ot citata na Nalex e vazno samo poslednoto izrechenie:

Joy e prava- i tuk i vav Franzia med. sestri sa mnogo dobre zaplateni i uvajavani i sa defizitni kadri na trudovia pazar.

Taka che tozi PAB e popadnal sluchayno.
Аватар
niki_70
Експерт по жените
Обратна връзка:

Мнение от niki_70 »

survivor написа:
Namerih mu chovek ot bransha, koyto e rabotil pone 15 min.

A ot citata na Nalex e vazno samo poslednoto izrechenie:

Joy e prava- i tuk i vav Franzia med. sestri sa mnogo dobre zaplateni i uvajavani i sa defizitni kadri na trudovia pazar.

Taka che tozi PAB e popadnal sluchayno.
Ima suma ti pozicii vav sferata na zdraveopazvaneto, koito Foreign Medical Graduates mogat da rabotitat v Canada bez poso4enite umopomra4itelni kursove.Kazvam go na bazata na uspeshni intervuta ( na koito az sam se iaviaval, a ne priatel na moi priatel na baba mu)i lichen opit.Tochno pak za PAB ne mi iskaha nikakvi kursove nito edin pat.
Ot zitata na Nalex se razbira , che negovia lichen opit e tochno kato PAB i za nqkoi drugi pozizii, no ne za infirmier. :D :D
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

George Carlin
Joy

Мнение от Joy »

Аз пък не мога да разбера защо всяка втора тема,в която взема участие все се завърта около заплащането на мед.сестри... :roll:
бгмонреал много явно се впечатли...Но не му трябва ничие мнение...Аз му дадох 2 реални обяви взети от сайт с поне 200 ! Между другото,това е сайта с най-ниско възможно заплащане,затова и никой не търси работа по този начин! Като толкова го интересува, да звънне в агенция! бгмонреал,10-тина хилядарки в евро/мес. искаш ли? :D Да ти дам телефонче за Швейцария? :D Остави,че разрив може да получиш!
Аватар
niki_70
Експерт по жените
Обратна връзка:

Мнение от niki_70 »

JOY написа:Аз пък не мога да разбера защо всяка втора тема,в която взема участие все се завърта около заплащането на мед.сестри... :roll:
бгмонреал много явно се впечатли...Но не му трябва ничие мнение...Аз му дадох 2 реални обяви взети от сайт с поне 200 ! Между другото,това е сайта с най-ниско възможно заплащане,затова и никой не търси работа по този начин! Като толкова го интересува, да звънне в агенция! бгмонреал,10-тина хилядарки в евро/мес. искаш ли? :D Да ти дам телефонче за Швейцария? :D Остави,че разрив може да получиш!
Abe neshto mnogo se palish?Tova neshto na kompleks namirisva :D :D
Eto gi zaplatite, kakvo sporite?

http://www.oiiq.org/infirmieres/profession/index.asp

A za edin toku shto zavurshil smetnete 30% nadolu. :lol:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

George Carlin
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

niki_70,

я намери и колко ще бъде мойта заплата че имам да връщам як кредит :)
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

bgmontreal написа:
goliama mechka написа:
KolioBalkanski написа:
Veliko написа:Kole, Kak e polozhenieto w US? Imam priateli tam, ama te sa nelegalni i ne mogat da sa obrazec. A inache za BG, edin priatel vinagi e kazwal, che BG e edinstwenata dyrzhawa w sweta, w kojato mozhe nishto da ne prawish i da ne umresh ot glad.
v US?
tam s 10 dolara na chas chovek se opraviashe edno vreme
az bachkah za 12 po 30 chasa i ucheh i si biah sabral pari
ama sega mai ne e tolkova dobre
abe, koito e doshal na toia kontinent sled 1998ma e doshal na "obran bostan"
не знам кога си бил тук,но и сега 10$ на час са сума,с която човек се оправя без проблеми.Обикновенно емигрантите започват между 5 и 7 кинта на час,много често на минимална зплата,която е различна за различните щати.При мен 5.15.И в нашия бостан има много дини,поне тъй мисля аз :lol:
ами гласувай утре да я вдигнат на 6.15!

с $10 повече от първите 2-3 години няма да издържиш!
Апетита идва с яденето :wink:
защо да гласувам,аз не искам да вдигат мин.заплащане.Просто не ме бърка,даже ми е по-добре.Прав си за апетита,че идва с яденето :lol: Но не си прав,че след втората година не можеш да живееш със 10 кинта на час.Познавам хора,които го правят и имат намерение цял живот да я карат тъй.При вас как има хора,дето цял живот са на социални помощи?Това е същото.изглежда,на тях не им се отваря апетита.Тук тези хора,дето се задоволят с по-малки заплати си карат на квартирки,карат старите си трошки,парите им стигат,и това ги прави доволни.Остават стотинки даже за БГ-ски ресторант,където чалгата се лее нонстоп.
Joy

Мнение от Joy »

Abe neshto mnogo se palish?Tova neshto na kompleks namirisva
Паля се,защото ме предизвиква.... :evil: И няма и намек за комплекс...Само искам да му покажа,че социала не ме е интересувал и никога няма да ме интересува. Би било глупаво да се мисли за социал ако имаш възможност за работа дори на най-ниско сестринско ниво.

Там са средни заплати,а аз не веднъж казах,че те много варират. Освен това,това са заплати на постоянно място с всички бенефити,а следователно и много по-ниски,само че малко са баламите така да работят! Дадох обяви за 30 дол./час за сестра с колеж (и без стаж),което е почти 58 000.Сестри с БАК заемат постове и си правят собственни фирми освен държавната работа. Заплатата в Швейцария е за сестри с колеж,а бакалаврите въобще не ми се мисли...Заплатите на сестри с магистърска степен са на ниво на лекарските и с всяка година се увеличават (това важи за всички!)
Освен това,не веднъж съм му обяснявала,че заплатата зависи от спецификата на работа. Заплата за домашно обслужване или в палиативни грижи за пом. мед.сестра е 2 пъти по-висока от средната.Същото е и за другите рангове.Не може да се сравнява заплата в "Изгаряния" или "Salle de reveil" или в акушерството например със средната.

Хайде преставайте вече с тази тема,че ми дойде до гуша от заяждания! :evil:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

poumpy написа:
goliama mechka написа: Та сега Помпи му дава рамо,и като не знае какво да пише,само дава рамо :lol: :lol: :lol:
аз не мога да разбира толкова ли е трудно да прочетете няколкото букви на прякора ми правилно - аз ли съм го съкратил неправилно или е прекалено сложно за някои ???
Брадчед,сори,ама аз чета трудно и бавно,защото съм учил до осми клас.И както писах по-горе,ама ти от бързото четене си го пропуснал,твоето име го преписах от човека,дето ти викаше "хелп"(не знам какво означава :lol: Та той ти изписа тъй името,и аз само го преписах,викам да не се изложа като неграмотник.Ама ти на него не му се впрягаш,а?Само на тези дето не мислим като вас.Сори още веднъж.Ама БГМонреал като започне да пише името ти тъй,както ти искаш,няма проблеми,аз ще го копи и паствам,най-ми е лесно
pumpy

Мнение от pumpy »

goliama mechka написа:
poumpy написа:
goliama mechka написа: Та сега Помпи му дава рамо,и като не знае какво да пише,само дава рамо :lol: :lol: :lol:
аз не мога да разбира толкова ли е трудно да прочетете няколкото букви на прякора ми правилно - аз ли съм го съкратил неправилно или е прекалено сложно за някои ???
Брадчед,сори,ама аз чета трудно и бавно,защото съм учил до осми клас.И както писах по-горе,ама ти от бързото четене си го пропуснал,твоето име го преписах от човека,дето ти викаше "хелп"(не знам какво означава :lol: Та той ти изписа тъй името,и аз само го преписах,викам да не се изложа като неграмотник.Ама ти на него не му се впрягаш,а?Само на тези дето не мислим като вас.Сори още веднъж.Ама БГМонреал като започне да пише името ти тъй,както ти искаш,няма проблеми,аз ще го копи и паствам,най-ми е лесно
един път търпя, но същата грешка да се повтаря не е много разумно, затова и реагирах едва втория път и няма нищо общо с изказванети мнения .
Заключено