grozdan написа:Ивалине, много подготвено се изръсих. Но специално за тебе и една твоя приятелка следващият път ще почукам и (забележи!) помоля за разрешение да пиша
Чета те, гледам и не вярвам на очите си - как може да не пишеш правилно на родния си език, а едновременно с това се имаш за капацитет по много въпроси?! Как може да си едновременно патриот, комунист и русофил? Защо така внимателно, но все пак некадърно, подбираш фактите, за да подкрепиш съшитите си с бели конци тези? М?
Гроздане от възпитание ще отговоря на въпроса ти, защото ми го задаваш съвсем лично, можеше и на лични, но щом така предпочиташ... ОК. Явно не си достатъчно дорасъл, за да си отговориш... А за стила ми на писане старая се да подражавам и да изглеждам актуален, а и още от малък много бягах от училище. Така и не станах много грамотен. Та аз съм само един тракторист, а за това не се иска много граматика или висша математика.

Все пак да не забравяме, че след 10-ти това стана изключително модерно. Всички така пишат и говорят, като започнеш от журналистите, водещите на различни предавания, всички малки и големи политици, че и много преподаватели в училища и университети, та дори и в БАН... Аз защо да съм по-назад?! Всички да ме сочат с пръст и да ми викат, че съм динозавър ли? Питам те аз?! М?:lol:
ПП. И да не забравя да ти "благодаря", че успя да ме вкараш в шипките, ако не и в кофата, зависи кой ще се прецели!
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.