БПЦ в Монреал - интересна публикация
- Bistra
- Напуснал форума
Re: БПЦ в Монреал - интересна публикация
Демокрацията иска жертви -10$! Иначе няма : "Аз съм късоглед и пея в хора!"...Ама-ха! 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Естествено, че се шегувам. Една църква имаме, но все дрязги и интриги около нея. Викам и до бой може да стигне както е тръгнало.4o4i написа: grozdane, а дано да се майтапиш!
Току-виж някой не ти разбрал дебелашкия майтап и те израпортувал на 911 за подстекаване към агресия и насилие. Тукашните ченгета не са много по черния хумор.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Ква демокрация, ако се чувстваш православна християнка, плати си вноската и ходи по събрания, ако си фен на голфа, плащай си клубната такса и ходи да играеш голф. Всеки си плаща за кефа. Публикуват си там разни отчети, резултати от събрания, решения, отваряй интернета и чети.konstanta написа:IFF , много ограничено мислене имаш......Ти за демокрация и прозрачност чувал ли си ????
IFF за вярата си ли трябва да плащам...??? Безсрамници !!!! Само пари ви интересуват . Превърнахте и църквата в комунистическо предприятие....!!!! Вън неверниците от храма , такива като теб и още много подобни ......
grozdan написа:Бой няма ли да има?
В Торонто се сбиха, вие няма да оставате по назад...
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел

Dead Eyes See No Future
блъде, не ми вкарвай думи в устата. Прочети пак първичния ми пост и се осведоми за причината за тази thread.ablood написа:И к'во стана с'а?
Pointzero разлая кучетата със "случайно" намерена статия, подкрепи я като "вероятно 100% вярна", но се разграничи от автора за да не се налага да отговаря на най-неудобните въпроси.
За какво ти трябваше да започваш пак интриги във форума?!?
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
- ablood
- Обратна връзка:
Няма да се учудя, ако си.... (психологическа диагноза по твой избор).Pointzero написа:...няма да се учудя ако е на 100% вярно
Това би ли те обидило?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
малииииии, ти нещо много си се превъзбудил!4o4i написа: ...................................
.................................
..................................
Освен, че ти липсва елементарна логика, нещо много лично го удари.
Да не те настъпих по мазола, а?
Май, май, точно така е станало.
Сега, пробвай да избягваш пространни постове и употребата на всички цветове на дъгата, кажи с "да" или "не" - нарушен ли е бил чл. 65?

само мъничко ще ти напомня:
Чл. 65 – Председателят председателства всички извънредни и редовни общи събрания....
и тук изобщо не става дума за това на кого е давал/не давал думата....събранието беше водено от Веселин Василев, външен за Настоятелството,
Последно промяна от Pointzero на Вто Апр 08, 2014 11:39 am, променено общо 1 път.
Едва ли. И негативно, и позитивно да е посланието (многоточието), пред вид субекта, които го е предал, не би ми направило впечатление.ablood написа:Няма да се учудя, ако си.... (психологическа диагноза по твой избор).Pointzero написа:...няма да се учудя ако е на 100% вярно
Това би ли те обидило?
Относно цитата ти - Защо вадиш от контекста, мммм?
Доколко е вярно - не знам. Интересна би била дискусия от хора, които са присъствали на отчетно - изборното събрание тази 2014 г.
Ако в гореизложеното има поне 50% истина (няма да се учудя ако е на 100% вярно), то делата църковни отидоха в батака... или пак: "хубава работа, ама българска".
- Bistra
- Напуснал форума
Тогава моето, защо го изтрихте?Pointzero написа:Едва ли. И негативно, и позитивно да е посланието (многоточието), пред вид субекта, които го е предал, не би ми направило впечатление.

Знам, че от истината боли, особено ако се припознаеш, ама си е така.

А Г-н или Г-жа Pointzero ( не ме интересува, какво си ) е известен, само да припомня (от предишните писания) с инсинуациите си, че попът поддържал харем едва ли не.

Правете си сметка колко е обективен/а/ с мухите дето ви пуска.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Pointzero написа:малииииии, ти нещо много си се превъзбудил!4o4i написа: ...................................
..................................
Освен, че ти липсва елементарна логика, нещо много лично го удари.
Да не те настъпих по мазола, а?
Май, май, точно така е станало.
Сега, пробвай да избягваш пространни постове и употребата на всички цветове на дъгата, кажи с "да" или "не" - нарушен ли е бил чл. 65?
![]()
само мъничко ще ти напомня:Чл. 65 – Председателят председателства всички извънредни и редовни общи събрания....и тук изобщо не става дума за това на кого е давал/не давал думата....събранието беше водено от Веселин Василев, външен за Настоятелството,
Миличкия Pointzero, сега пробва и със лични обиди да ме предизвика! Много сладко и детинско е, но няма да ти се получи.
Драги/а, четири пъти го задаваш този въпрос и четири пъти ти отговорихме.
Не е наш проблем, ако не разбираш или не харесваш отговорите.
Ако имаш друг въпрос за събранието на драго сърце ще ти отговоря.
Мисля че тази тема отива към достойния си финал, ще спрете ли да се карате или аз да й ударя катинара?
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- Bistra
- Напуснал форума
Аз лично смятам, че темата трябва да се заключи. Нито публикацията е интересна, нито пък ни обогатява кой знае колко, нито отговаря на някакви въпроси. Абе общо взето преливане от пусто в празно по типично български маниер, това е. 

Виждам че има некакво недоразумение, аз в храма не ходяkonstanta написа:IFF за вярата си ли трябва да плащам...??? Безсрамници !!!! Само пари ви интересуват . Превърнахте и църквата в комунистическо предприятие....!!!! Вън неверниците от храма , такива като теб и още много подобни ......

Сега по темата, в постта ти има логическо противоречие, обвиняваш някого си, че бил превърнал църквата в "комунистическо предприятие", а както много добре помним, комунизма се славеше с безплатните мероприятия. От друга страна искаш да участваш в събранията на църквата, ама ако може без да плащаш(сиреч, искаш църквата да работи на комунистически принцип - безплатно

ПС. Не забравяй, че църквата е отворена за БЕЗПЛАТНИ посещения, като можеш също така да си вземаш от угасналите свещи докато никой не те гледа.