Не искам членство в ЕС !
Re: Не искам членство в ЕС !
За България може да си спорим ( според мен трябваше да влезем в този смотан съюз, но трябваше и да си отстояваме интересите ). Но и аз им се чудя на украинците! Kъде са тръгнали да си правят сепуко влизайки в Евр. съюз, вместо да заложат на БРИКС ?
”Do not be wise in your own ieyes”
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
внук на Леон
С помощта на европейски фондовеmyhata II написа: До сега с какво се възползва българския народ от ЕС,да чуем ?
200 км нови магистрали и още 3000 километра рехабилитирани пътища
Ремонти и подобрения на ж.п. линиите от Пловдив до Свиленград, София-Калотина и др.
2-и мост на река Дунав
2-и диаметър на метрото в София
2 милиарда евро субсидии за земеделието
и още хиляди знайни и незнайни......
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Най-малко 10 милиарда евро загуби от затварянето на блоковете в АЕЦ-козлудуй.joro написа:С помощта на европейски фондовеmyhata II написа: До сега с какво се възползва българския народ от ЕС,да чуем ?
200 км нови магистрали и още 3000 километра рехабилитирани пътища
Ремонти и подобрения на ж.п. линиите от Пловдив до Свиленград, София-Калотина и др.
2-и мост на река Дунав
2-и диаметър на метрото в София
2 милиарда евро субсидии за земеделието
и още хиляди знайни и незнайни......
Знайни и незнайни квоти за земеделието.
Обядът е безплатен само в капана за мишки, както казват.

Не че сме имали някакъв избор де! Иначе щяха да ни разцепят, като Югославия.
Любопитно ми стана - как ги изчисли тези 10 милиарда?Kpetrov написа:Най-малко 10 милиарда евро загуби от затварянето на блоковете в АЕЦ-козлудуй.
Знайни и незнайни квоти за земеделието.
Обядът е безплатен само в капана за мишки, както казват.
Не че сме имали някакъв избор де! Иначе щяха да ни разцепят, като Югославия.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Не мисля че могат да отговорят на критерийте за членство в БРИКС, но виж в новия Евразийски съюз другаря Путин ще ги прибере всякак.domino написа:За България може да си спорим ( според мен трябваше да влезем в този смотан съюз, но трябваше и да си отстояваме интересите ). Но и аз им се чудя на украинците! Kъде са тръгнали да си правят сепуко влизайки в Евр. съюз, вместо да заложат на БРИКС ?
Разговор за украинската икономика.
Въпрос: Какво е единственото хубаво нещо което произвеждат украинците?
Отговор: Украинки!
Последно промяна от domino на Пет Дек 27, 2013 11:39 am, променено общо 2 пъти.
внук на Леон
внук на Леон
Да, също така се котират добре като стока за износ.domino написа:Разговор за украинската икономика.
Koko написа:Не мисля че могат да отговорят на критерийте за членство в БРИКС, но виж в новия Евразийски съюз другаря Путин ще ги прибере всякак.domino написа:За България може да си спорим ( според мен трябваше да влезем в този смотан съюз, но трябваше и да си отстояваме интересите ). Но и аз им се чудя на украинците! Kъде са тръгнали да си правят сепуко влизайки в Евр. съюз, вместо да заложат на БРИКС ?
Така е! Путин никак не иска да ги изпусне! А за икономиката им - дори нещата са още по-зле. Сега май за никъде не са. Но в дългосрочен план, вероятно за тях ще е по-добре да гледат по посока на БРИКС, ако въобще някога успеят да му покрият критериите и на него.
"....
Так вот, думаю, что и в Таможенном союзе Украине будет трудно. Потому что у Таможенного союза тоже существуют определенные правила. Думаю, что в том виде, в каком она сейчас существует, Украина будет и сам Союз тянуть вниз. Украина в очень тяжелом положении. С моей точки зрения, единственный выход для Украины, если она хочет развиваться - попросить и Россию, и Евросоюз вместе наводить порядок там. ..."
Из: Сергей Караганов: “Евросоюз хотел получить Украину бесплатно” (Да не забравяме все пак, че това е мнението на Русия по въпроса.)
Пълният текст на статията: http://rus.ruvr.ru/2013_12_04/exvideo-S ... atno-5721/"
внук на Леон
внук на Леон
- MrGeek
- Путлер Капут
Ахахахахахахаха, това е култова пропагандна изцепка съвсем в стила на левичарското плямпотене. Я да видим какво показват сметките съвсем грубо - 10 милиарда евро за 7 години прави по 1.429 милиарда евро на година. Значи ако допуснем, че реакторите работят на максимум през всичкото това време (нещо на практика абсурдно разбира се), ще получим за година 7,708,800 Мегаватчаса произведена електроенергия или според горните глупости, това означава печалба от продажбата на електричество в размер на 19 евроцента на киловатчас. Това трябва да е печалбата, щом говорим за загубена стойност от липсата на въпросните производствени мощности. Значи при 100% натоварване, 24х7х365 бачкане на руските атомни самовари, получаваме гигантската печалба от 19 евроцента за киловатчас. Не ми се иска да си представям колко трябва да е продажната цена на този киловатчас. Ако сложим някакви разумни параметри на натоварване (да речем 60%) тази гигантска печалба скача още повече - до 31 евроцента. Венсеремос и да живее пропагандата за мухите! На практика ако се сложат в сметката огромните средства за рехабилитация на тези дремещи бомби и поддържането на адекватна сигурност, съвсем спокойно разходите могат дори да надвишат експортните цени, на които България може да си позволи да продава (съобразявайки се с конкуренцията).Kpetrov написа:Най-малко 10 милиарда евро загуби от затварянето на блоковете в АЕЦ-козлудуй.
Ето специално за таварищ КПетров, каква е била ралността на експортните цени тази есен според НСИ:

Тавирищ КПетров, можеш ли да направиш някакво сравнение на твоите безумни локуми със загубените десет милиарда евро и горните РЕАЛНИ експортни цени от тази година?

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Първо огромните средства за рехабилитация са вече били вложени и МААЕ е дала лиценз за работата им в следващите 8-10 години (3 - 4 блокове).
Първи и втори блок бяха затворени през 2002 година, 15 години преди срока им. Трети и четвърти блок бяха затворени през 2006 година – двайсет години преди срока. Незнам защо смяташ само 7 години.
Второ 60% е под нормално натоварване на блок от атомна централа.
Първи и втори блок бяха затворени през 2002 година, 15 години преди срока им. Трети и четвърти блок бяха затворени през 2006 година – двайсет години преди срока. Незнам защо смяташ само 7 години.
- ablood
- Обратна връзка:
Цифрата 10'000'000'000 може да се окаже доста реална в дългосрочен план, но това в никакъв случай не са пропуснати ползи за българския народ, а за нечий комунистически джоб. Дори напротив - данъкоплатецът вероятно си е спестил сума ти субсидии, неплатени дългове, съхраняване на отработено гориво, задължителни изкупни цени и недай-си-боже някой Чернобил.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- MrGeek
- Путлер Капут
Ахахахахаха, отново гнусни лъжи на килограм. Ами защото точно за толкова са били сертифицирани реакторите бе таварищ. Даже аз ги смятах да работят заедно до края, докато официалната сертификация на 3-ти блок изтича 2 години преди тази на 4-ти блок. Както ти самия си написал, това става през 2003-та с експертизата на Агенцията за ядрено регулиране и Международната агенция за атомна енергия (МААЕ), които определят сроковете за 3-ти и 4-ти блок съответно на 8 и 10 години. т.е. сертификацията е била максимум до 2011-та за 3-ти блок и 2013-та за 4-ти. Хайде сега кажи ти кой неземен гений определи безрисковата експлоатация на 3-ти и 4-ти блок за още 20 години след затварянето им през (смея да те поправя) 2007-ма? Ти колко смяташ, че трябва да работят бомбите със закъснител, пардон, руските атомни самовари от Чернобилски тип, а таварищ? По-голям спец си дори от мафиотите в МААЕ, които им дадоха живот максимум съответно до 2011 и 2013?Kpetrov написа:Първо огромните средства за рехабилитация са вече били вложени и МААЕ е дала лиценз за работата им в следващите 8-10 години (3 - 4 блокове).

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Накрая, ще пиете вода вие с депозитите. Ние с дълговете, ще минем метър, щото световната банкова, квато там е, ще се срине.myhata II написа:Е какво ще ме направят бе Коко ?
Те сами се правят,не виждаш ли колко са затънали САЩ и Европа в ДЪЛГ ?
Системата по целия свят е една и съща !

Не ща мамо в ЕС, щото ще ми имплантират чип. С пряка връзка, демек с жица до Брюксел.

Embrace your climate change!
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
То по тази логика данъкоплатеца ще спести най-много ако се закрие всяко нещо, което не е "направи си сам"ablood написа:Цифрата 10'000'000'000 може да се окаже доста реална в дългосрочен план, но това в никакъв случай не са пропуснати ползи за българския народ, а за нечий комунистически джоб. Дори напротив - данъкоплатецът вероятно си е спестил сума ти субсидии, неплатени дългове, съхраняване на отработено гориво, задължителни изкупни цени и недай-си-боже някой Чернобил.
Кокото до това къде щели да отидат пропуснатите ползи... което си е така си е така, но след като сме в еврото и половината компании опериращи в България може без проблем да са чужди, къде отиват ползите тогава?!
Така че въпросът е не комунисти или чужденци да обират каймака, а да има контрол от страна на гласоподавателите към управляващите - исландски модели или незнам там какво.
И вече не им се вика комунисти, а обикновени кожодери.
- ablood
- Обратна връзка:
Това си е твоя логика.Kpetrov написа:То по тази логика данъкоплатеца ще спести най-много ако се закрие всяко нещо, което не е "направи си сам"
Аз просто уточнявам, че "пропуснатите ползи" далеч, че са такива, каквито изглеждат.
Но понякога наистина е по-добре нещо да се закрие, за да заработи друго, по-ефективно.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.