Кога започнахте да живеете по-добре?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор

Кога започнах да живея по-добре в сравнение с живота ми в България?

Още от летище "София"
19
21%
По-малко от 1 година
11
12%
1 до 3 години
19
21%
3 до 5 години
15
16%
5 до 10 години
10
11%
Повече от 10 години
1
1%
Никога, затова се върнах
6
7%
Още не съм постигнал нивото от България (моля споделете от колко време сте напуснали България)
10
11%

Общо гласове: 91
Аватар
Californian

Re: Кога започнахте да живеете по-добре?

Мнение от Californian »

Bistra написа:Проследявайки горната дискусия стигам до извода, че повечето български мъже си търсят за спътница в живота слугиня, не императрица.Обаче, не ми е известно някой Император до момента да се е оженил за слугиня. Начи изводът, който автоматично се налага е, че се броят на пръсти Императорите сред българите. :)
Много бели мъже навремето са се женили и правили деца точно на афро-американските слугини...........от мен да знаеш, няма мъж който да не харесва да му казват колко е велик, жена му. 8) :rofl: 8) Пък и дори и да не е така. :lol:

А към жените трябва да е обратното......трябва да се "гавриш" тоест да не я обгрижваш много за да те уважава.......иначе лошо......(тук прочети мнението на мечката) ама това важи за България....за Америка - ще ти бие шута жената така....... :rock: тук мъже да искаш.....в тая америка, на последната сбирка на Българи в града ми - 33 мъже и 2 жени(заети вече с вирнато самочувствие до небесата) щото жените са по-малко и са усъзнали, че държат ключа наречен **** и си правят квото си искат с който си искат.......

Ние се заговорихме де за жени с едни приятели на срещата, щото ще водя една японо-китайка за нова година при нашите в Канада, ще видим кво ще излезне(с нея лошото е, че не смея да се държа както аз си знам, щото ще ме зареже пък не ми се седи сам) ма не е жената която търся - надали ще ми готви.........да му се невиди.....ох няма идеално щастие - пак ще си остана без както обичам от малък - като се прибера - да ме чакат 3 кифтака, пържени картофки и салатка от домати и краставици.....да ми се обаждат, какво искам за вечеря и така всеки ден.....да перат, да готвят.......пуууууууууу искам жена като майка ми. :rofl:

Драма, драма драма.......та си говорехме с тези приятели, извън лиричното отклонение - че много е попюлярно тук Българи вече граждани обаче да си взимат Българки - връщат се до България за 1-2седмици и се женят на бързо и така......щото иначе е трудно тук с жените......много мъже на клона......в тая ареа....мъжка..........
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ние идваме от Европа, Бейби, но не с шхуна, която отдавна се е разбила в непристъпните скали, а със самолет, т.е. съкращава се времето за пътуване и винаги можеш да се върнеш също толкова скоростно. Съмнявам се дълбоко обаче, че в България ще откриеш това, което търсиш.Времето на Корекомите и евтините подаръчета отдавна е отминало. Като мъж в Америка или където и да е било другаде не си в позиция на силата да диктуваш условията, иначе жал ми е за теб, но ще бъдеш доста безжалостно подритван, ако не се отнасяш с необходимото уважение и респект.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Bistra написа:Ние идваме от Европа, Бейби, но не с шхуна, която отдавна се е разбила в непристъпните скали, а със самолет, т.е. съкращава се времето за пътуване и винаги можеш да се върнеш също толкова скоростно. Съмнявам се дълбоко обаче, че в България ще откриеш това, което търсиш.Времето на Корекомите и евтините подаръчета отдавна е отминало. Като мъж в Америка или където и да е било другаде не си в позиция на силата да диктуваш условията, иначе жал ми е за теб, но ще бъдеш доста безжалостно подритван, ако не се отнасяш с необходимото уважение и респект.

Ааа не е така, аз сега да се върна в България след 2 седмици съм женен, ако не едната то другата и искаш ли да ти ги опиша.
Идеалните Българки.
Едната 28годишна с висше, изкарва хубави пари, но много иска семейство с деца и от сега ми говори как ще ми готви - тиквички, сърми и такива неща, ще си седи в къщи, ще чисти и всичко......и слуша и се държи добре......и въобще супер, недей така в България много от жените не са еманципирани кучки.......каквито са по тези земи, и каквито стават Българките живеещи тук.......а си мислят за децата и семейството си, как да се грижат за тях.
Последно промяна от Californian на Пон Ное 07, 2011 4:24 pm, променено общо 1 път.
grozdan

Мнение от grozdan »

speedy написа:Проблем. Явно ще трябва да знае да чете. Няма аз да седна да и чета ръководството на прахосмукачката, я.
Решение: няма да купуваш прахосмукачка! Ще се оправя с метлата и парцала! Иначе какво ще прави по цял ден?

Ти сега ще кажеш, че и съдомиялна ще купуваш. Ай, стига бе ;)

Бистра, чети между редовете, мани ги тия императори.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Ей боже за тези три кюфтака, какъв рев орева |( ... Японката суши и гъоци ще ти прави, толкова вкусни ! А и пица има, важното е да е весела жената :D! Като толкова искаш доведи си от бг, разпитай роднини, братчедки, спри до някое уни с хамъра и за една седмица ще се обзаведеш с жена.
Циганите - на Сатурн !
speedy

Мнение от speedy »

grozdan написа:Решение: няма да купуваш прахосмукачка! Ще се оправя с метлата и парцала! Иначе какво ще прави по цял ден?
Жив и здрав да си! Не бях се сетил.

Ей го на - пак мъж намери решението. Парцалът ваш, идеите наши.

Жена, ако четеш тука, тури едно пиле със зеле за вечеря!
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
grozdan

Мнение от grozdan »

Californian написа: ...недей така в България много от жените не са еманципирани кучки.......каквито са по тези земи, и каквито стават Българките живеещи тук.......а си мислят за децата и семейството си, как да се грижат за тях.
Дрън-дрън. Ти ако си егоист, естествено, че тя ще е еманципирана кучка. Така де - ти искаш да ти е гот, нали? Ама и тя (те) иска(т) същото!
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Брей как ме дразниш, сега ти завиждам.......... :devil: :devil: :devil:

Аз ще си кажа на себе си тогава: (Калифорниан да не забравиш да минеш през Сейфуей-а и да си купиш нещо за вечеря) :devil:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Californian написа: Едната 28годишна с висше, изкарва хубави пари, но много иска семейство с деца и от сега ми говори как ще ми готви - тиквички, сърми и такива неща, ще си седи в къщи, ще чисти и всичко......и слуша и се държи добре......и въобще супер, недей така в България много от жените не са еманципирани кучки.......каквито са по тези земи, и каквито стават Българките живеещи тук.......а си мислят за децата и семейството си, как да се грижат за тях.
Ма, ти знаеш ли, че моят е супер доволен, че работя. :D
Точно от седенето в къщи възниква проблема.Тиквичките се готвят максимум за 45 минути, ами после? :lol:
Не забравяй, че деца се гледат до време, ами след това? :party:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

grozdan написа:
Californian написа: ...недей така в България много от жените не са еманципирани кучки.......каквито са по тези земи, и каквито стават Българките живеещи тук.......а си мислят за децата и семейството си, как да се грижат за тях.
Дрън-дрън. Ти ако си егоист, естествено, че тя ще е еманципирана кучка. Така де - ти искаш да ти е гот, нали? Ама и тя (те) иска(т) същото!
Е и на нея ще и е гот - ще има семейство - мъж и деца за които да се грижи :inlove: :inlove: :inlove:
grozdan

Мнение от grozdan »

Californian написа: Е и на нея ще и е гот - ще има семейство - мъж и деца за които да се грижи :inlove: :inlove: :inlove:
Ще й е гот според тебе. А според нея дали е така? Помисли от нейна гледна точка.
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Bistra написа:
Californian написа: Едната 28годишна с висше, изкарва хубави пари, но много иска семейство с деца и от сега ми говори как ще ми готви - тиквички, сърми и такива неща, ще си седи в къщи, ще чисти и всичко......и слуша и се държи добре......и въобще супер, недей така в България много от жените не са еманципирани кучки.......каквито са по тези земи, и каквито стават Българките живеещи тук.......а си мислят за децата и семейството си, как да се грижат за тях.
Ма, ти знаеш ли, че моят е супер доволен, че работя. :D
Точно от седенето в къщи възниква проблема.Тиквичките се готвят максимум за 45 минути, ами после? :lol:
Не забравяй, че деца се гледат до време, ами след това? :party:

Ми нека работи........дори супер........ама от това ще пострадат кюфтаците ми....щото незнам защо усещам ще има нещо като..........."сега съм много уморена направи си сандвич" ма за кво си ми тогава.......аз и сам си ям сандвичи и си имам японки и други за "ч***не"
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

speedy написа:
grozdan написа:Решение: няма да купуваш прахосмукачка! Ще се оправя с метлата и парцала! Иначе какво ще прави по цял ден?
Жив и здрав да си! Не бях се сетил.

Ей го на - пак мъж намери решението. Парцалът ваш, идеите наши.

Жена, ако четеш тука, тури едно пиле със зеле за вечеря!
Не се перчи много,че ще ту го нахлупи на главата.

И моя понякога се мъчи да ми обясни баба му какво правела.... после що съм викала, той говорел спокойно. :D
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Californian написа:Ми нека работи........дори супер........ама от това ще пострадат кюфтаците ми....щото незнам защо усещам ще има нещо като..........."сега съм много уморена направи си сандвич" ма за кво си ми тогава.......аз и сам си ям сандвичи и си имам японки и други за "ч***не"
Да ти кажа ли моята гледна точка, защото аз имам син, който лека-полека пораства.
Ами, понякога ми се иска да избягам от него (честно), да се порадвам сама на себе си или на мъжа си, който не мисли като теб. Така знам, че след време той (синът ми) няма да се държи за полата ми, ще е самостоятелен и съответно ще търси да свърже съдбата си с истинска жена, а не с майка си. ;)
А, на другите жени (не майките) е понякога позволено да са уморени и те са хора все пак. :)
Аватар
GRus

Мнение от GRus »

Калифорниец, чета и не мога да повярвам че има някой, който все още може да разсъждава като теб. Направи си услуга - върни се в БГ, намери си една българка и спри да страдаш.
Последно промяна от GRus на Пон Ное 07, 2011 5:26 pm, променено общо 1 път.
If everything seems under control you're just not going fast enough
Публикувай отговор