Много бели мъже навремето са се женили и правили деца точно на афро-американските слугини...........от мен да знаеш, няма мъж който да не харесва да му казват колко е велик, жена му.Bistra написа:Проследявайки горната дискусия стигам до извода, че повечето български мъже си търсят за спътница в живота слугиня, не императрица.Обаче, не ми е известно някой Император до момента да се е оженил за слугиня. Начи изводът, който автоматично се налага е, че се броят на пръсти Императорите сред българите.

А към жените трябва да е обратното......трябва да се "гавриш" тоест да не я обгрижваш много за да те уважава.......иначе лошо......(тук прочети мнението на мечката) ама това важи за България....за Америка - ще ти бие шута жената така.......

Ние се заговорихме де за жени с едни приятели на срещата, щото ще водя една японо-китайка за нова година при нашите в Канада, ще видим кво ще излезне(с нея лошото е, че не смея да се държа както аз си знам, щото ще ме зареже пък не ми се седи сам) ма не е жената която търся - надали ще ми готви.........да му се невиди.....ох няма идеално щастие - пак ще си остана без както обичам от малък - като се прибера - да ме чакат 3 кифтака, пържени картофки и салатка от домати и краставици.....да ми се обаждат, какво искам за вечеря и така всеки ден.....да перат, да готвят.......пуууууууууу искам жена като майка ми.

Драма, драма драма.......та си говорехме с тези приятели, извън лиричното отклонение - че много е попюлярно тук Българи вече граждани обаче да си взимат Българки - връщат се до България за 1-2седмици и се женят на бързо и така......щото иначе е трудно тук с жените......много мъже на клона......в тая ареа....мъжка..........