Явно си е до човека и самочувствието му.myhata II написа:може да почнете като ВОЛАНТАЙРИ–не мога да ви преведа буквално какво значение има тази дума защото в българския език няма точно определение е може да се каже доброволец,ама направо аз си му викам аргатин на ангарията и както и да е там им слугувате 3 или 6 месеца зависи от Коопа и после ви дават Референс писмо с което вие след това започвате да си търсите работа по специалността
Аз лично до сега безплатно не съм работил на никого. Всяка работа има някаква цел. В голям процент от случаите това е заплата. Ако някой преследва друга цел сигурно си струва да работиш без да получаваш пари, но със сигурност получаваш нещо друго под някаква форма: опит, доументи, бенефити за майчинство/безработица.... винаги има нещо. Въпрос на личен избор какво и как да постигнеш, никой не е вързан с камък за шията да работи доброволец.
Вчера между другото имаше програма в Щата "Give kids a smile" - и цялото ми училище, както и много познати зъболекари работеха БЕЗПЛАТНО, или доброволно на деца до 18 годишна възраст....