Kонцерта на Слави- носталгия, комплекс или его?....
-
- Напуснал форума
Re: Kонцерта на Слави- носталгия, комплекс или его?....
Ми Дон Майкъл Пол през цялото време казваше на Слави Трифонов: " Ти си абсолютен бездарник", а Вини Джоунс си беше просто по английски учтив. Но съм сигурен, че по-късно двамата са си викали през смях: Абе тоя българин е баси тъпака 

Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
- UnHoly
- Напуснал форума
Понеже от прастари времена не гледам телевизия с образа на тоя наш ро̀ден чукундур, пробвах само да слушам. Изтраях така докъм 6-тата минута и го спрях, та, въпросът ми е - дали има нещо от жизненоважно значение (освен поуката, разбира се) което да пропускам, като не догледам докрай този материал?ivandaman написа:Ужас братче...
Вижте това "интервю на Слави Трифонуф с Вини Джоун ... айкъл Пол"
Един особен микс от "брутална балканска простащина, наглост, грандомания и безсрамие" чак става неудобно да гледаш ..
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
- mortigur
- Обратна връзка:
Ти се чудиш ХЪХ! Няма нищо което да е толкова важно че да ме задържи да гледам тоя. Честно не помня да съм гледал повече от две негови предавания през живота си. За сега съм жив и здрав да чукна на дървоUnHoly написа:Понеже от прастари времена не гледам телевизия с образа на тоя наш ро̀ден чукундур, пробвах само да слушам. Изтраях така докъм 6-тата минута и го спрях, та, въпросът ми е - дали има нещо от жизненоважно значение (освен поуката, разбира се) което да пропускам, като не догледам докрай този материал?ivandaman написа:Ужас братче...
Вижте това "интервю на Слави Трифонуф с Вини Джоун ... айкъл Пол"
Един особен микс от "брутална балканска простащина, наглост, грандомания и безсрамие" чак става неудобно да гледаш ..

Taxation is theft.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Направо са разплаках, кат червена бабичка на концерт на Веселин Маринов!