Какви коли карате

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

MrGeek написа:
ablood написа:Много смешен виц:
http://www.chrysler.ca/en/sebring_sedan ... sgodXWqUDQ
Мда, даже много смешен. Базовия модел на Себринг се продава за $18,000 докато този на Ауди А4 стартира от $41,000. Когато схванеш каква е разликата между двете числа, тогава евентуално ще разбереш смисъла на значението луксозен седан. :lol:
На този относителен принцип трябва да те сравня с някой много по-умен и преуспял от теб. После да ти кажа колко си глупав и окаян.
Аз сега трябва ли да сравня семплото А4 с един Вайпър?
Щото който си купува Събринг, едва ли скача на базовия модел, дето си го дал за пример, за да спести някой долар.

Съни, давай в тоя дух! Вярвам, че и двамата карате по-луксозни, скъпи и разточителни автомобили. Или като семейство споделяте една кола?
Аватар
troll

Мнение от troll »

Мноо гадни двигатели за американски коли! :lol:
Друго си е японското ша знайш! :lol:
А мене кво ми каза механика от гаража няма да ви кажа , че току виж сте казали на крайслер и те са го оправили! :lol:

Mitsubishi Motors V6
2.5 L 6G73 - Used in the Chrysler Sebring, Dodge Avenger, Chrysler Cirrus, and Dodge Stratus
3.0 L 6G72 - Used in the Plymouth Acclaim/Dodge Spirit and 1987-2000 Dodge Caravan/Plymouth Voyager, also Dodge Dynasty, Chrysler LeBaron, Chrysler TC, Chrysler New Yorker, Dodge Daytona, Dodge Stealth, Chrysler Sebring (Coupe), Dodge Stratus(Coupe), Dodge Shadow ES, and Plymouth Duster

:lol: :lol: :lol:
Емигрант! Терминатор! Губернатор !
Аватар
troll

Мнение от troll »

Руския Себринг - най-големия в света!
А па ква кошка се е подпрела на волгата - неам думи!
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Volg ... _26_08.jpg
Аватар
7George

Мнение от 7George »

troll написа: А па ква кошка се е подпрела на волгата - неам думи!
Кошките са две! :D Аз тъкмо се чудех, какво работят феминистките в Русия, в последнее время? :beer:
Аватар
troll

Мнение от troll »

Я сефте раз вижу такая! :lol: :lol: :lol: :lol:
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

ablood написа:
MrGeek написа:
ablood написа:Много смешен виц:
http://www.chrysler.ca/en/sebring_sedan ... sgodXWqUDQ
Мда, даже много смешен. Базовия модел на Себринг се продава за $18,000 докато този на Ауди А4 стартира от $41,000. Когато схванеш каква е разликата между двете числа, тогава евентуално ще разбереш смисъла на значението луксозен седан. :lol:
На този относителен принцип трябва да те сравня с някой много по-умен и преуспял от теб. После да ти кажа колко си глупав и окаян.
Аз сега трябва ли да сравня семплото А4 с един Вайпър?
Щото който си купува Събринг, едва ли скача на базовия модел, дето си го дал за пример, за да спести някой долар.

Съни, давай в тоя дух! Вярвам, че и двамата карате по-луксозни, скъпи и разточителни автомобили. Или като семейство споделяте една кола?
Абсолютно вярно :wink: Ако трябва да ги притежаваш,ще трябва да се откажеш от половината "фиксър ъпър"дето иначе му казваш "къщата" :lol: :wink:
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Ivet написа:Ох, какви приятели баровци съм имала пък да не знам! :rotfl: :rotfl:
Не сме вече приятели, поне докато не си смениш колата :)
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

ablood написа:Аз сега трябва ли да сравня семплото А4 с един Вайпър?
Вече почва да става фрапиращо колко си наясно с елементарните отличителни белези на различните автомобилни класове. Това обаче е добре, защото предвещава нестихващо забавление. Ти влизал ли си изобщо във Вайпър и имаш ли идея в кой клас се намира въпросното возило? Очевидно също така изобщо не си и помирисвал Ауди А4, за да го обявяваш като "семпло". Продължавай в същия дух, ние ще ти ръкопляскаме, вервай ми. :lol: :rotfl:
Pepon

Мнение от Pepon »

Няма американска кола, която да може да се сравни с Audi A4 /особено ако е 3.0TDI Quattro :)/ и като гледам тенденциите в американското автомобилостроене в следващите 10 години няма и да има. Детройт никога няма да стане Инголщадт :):

Изображение
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Гиката пак започна с простотиите. Хайде чети, дали съм написал, че са от един клас? Изобщо? Или може би Събринг и А4 са от един клас? При над 30 см разлика? Защото ти направи това сравнение.
Разбира се, че Аудито е по-скъпо! Цифри са това, нищо относително! Хубавото си е хубаво. Макар, че и те започват от 23,783 USD свършват доста високо.
Отговорих ти, понеже сравни една относително скъпа и луксозна кола, с друга още по-скъпа, за да я умаловжиш. И изрично упоменах, че правя сравнението като несериозен отговор на твоето. Така можем като децата да сравняваме и да се караме докато стигнем до совалките на NASA. Всичко е относително, и повод да го охулите.

Гийк и Съни,

Ако обичате, спрете да коментирате моите постове! Изобщо! Безкраините ви припирни с Хъл са ви достатъчни. Моля дори да не намеквате индиректни коментари по адрес на моите мнения! Не влизам в този форум за да се обиждаме като дечица и подхвърляме нелепи твърдения.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

ablood написа:Ако обичате, спрете да коментирате моите постове! Изобщо! Безкраините ви припирни с Хъл са ви достатъчни. Моля дори да не намеквате индиректни коментари по адрес на моите мнения! Не влизам в този форум за да се обиждаме като дечица и подхвърляме нелепи твърдения.
Усилията ти да се изкараш жертва на световната конспирация са доста комични. А нещата иначе са толкова прости - хората винаги ще ти се смеят, когато се изхвърляш с висококомпетенти смешки. Няма как. Апропо, сравнението ти с Хълц беше доста сполучливо. :lol:
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

Виж ко Блъди мери.Когато се изцепиш в твоя си стил,постинга ти плаче за коментар./Себринг-Луксозен автомобил :shock: /.Поне доуточнявай,че от твоя чардак на теб ти изглежда така. :wink:
Аватар
troll

Мнение от troll »

Ехооооо! :lol:
Крайслера винаги е бил луксозна мечта!
Който не е карал Плимут Краулер, не разбира какво казвам! :lol:
Ауди е добър здрав автомобил, но е марка на Народните коли! :lol:
Покажете ми друга фирма дето компания произвеждаща Мерцедес и Майбах се напъва да се слее с тях(туй за по евро ориентираните дето разбират от Евроавто де).
Крайслер няма финансовия успех на фолксваген и компания, но прави забележителни коли и разрешете ми да напомня , че дизайнера на 300 и либерти, които носят компанията заедно с Каравана е от Монреал и още не живе в Алберта. :lol:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

troll написа:Ехооооо! :lol:
Крайслера винаги е бил луксозна мечта!
Който не е карал Плимут Краулер, не разбира какво казвам! :lol:
Ауди е добър здрав автомобил, но е марка на Народните коли! :lol:
Покажете ми друга фирма дето компания произвеждаща Мерцедес и Майбах се напъва да се слее с тях(туй за по евро ориентираните дето разбират от Евроавто де).
Крайслер няма финансовия успех на фолксваген и компания, но прави забележителни коли и разрешете ми да напомня , че дизайнера на 300 и либерти, които носят компанията заедно с Каравана е от Монреал и още не живе в Алберта. :lol:
Праулър ...
Аватар
troll

Мнение от troll »

Мислех си аз К** за Ауди, да живеее Plymouth/Chrysler Prowler а глей кво стана! :oops:
Публикувай отговор