А тукашните гледат да падне снега, да натрупа, да улегне, да се събудят отговорните за почистването и от това се получават всички проблеми. На колежката свекъра работи "събудвач" на снегочистачите

Абе Кримон, къде сравняваш магистрала с път в града!!!!!!!!!!krimon написа:Ще ти кажа, Анито, защо батето пише това. В Алпите, по високопланинските проходи като Бриансон, в снежна буря (а не след нея) камионите вървят пред колите и излизват буквално снега до асфалта, без да хвърлят никаква сол - и това постоянно. Колоната с коли се движи след тях с прилична скорост - 60 км/ч. Сериозни машини с две крила и четки отдолу.
А тукашните гледат да падне снега, да натрупа, да улегне, да се събудят отговорните за почистването и от това се получават всички проблеми. На колежката свекъра работи "събудвач" на снегочистачитеКогато има снежна буря много рядко някой от тях вдига телефона, според него
Скъпи Линко, написаното по-горе не само , че не отговаря на позицията ти на модератор в този форум, но и е подсъдно.Linko написа: Но при теб това е се е превърнало в болест, ти си патологичен случай на мрънкалник. За теб всяко нещо от заобикялящия те свят е повод за недоволство, изразяавано по най-безсмисления и глупав начин където не трябва и пред когото не трябва.
Но никой не е длъжен да търпи твоето неадекватно поведение и патологичните ти псичхични разстройства по отношение мястото и начина на изразяване на тези ти чувства.
А и защо не последваш собствения си съвет: "Като не ти харесва, не чети."
Не съм и очаквал да рабереш смисъла, затова ще ти обясня. Ти може и да си 100 кила и огромен като полярна мечка, да изяждаш девет фурни хляб и изпиваш река вино. Но като годинки, житейски опити мъдрост си паленце според мен.filipne написа:А ти от къде знаеш колко съм голям/малък ?Linko написа: Много си малък за да ме ухапеш.
.
аз нямам проблеми - на южния бряг където ходя всичко е изчистеноSmart Dust написа:Абе Кримон, къде сравняваш магистрала с път в града!!!!!!!!!!krimon написа:Ще ти кажа, Анито, защо батето пише това. В Алпите, по високопланинските проходи като Бриансон, в снежна буря (а не след нея) камионите вървят пред колите и излизват буквално снега до асфалта, без да хвърлят никаква сол - и това постоянно. Колоната с коли се движи след тях с прилична скорост - 60 км/ч. Сериозни машини с две крила и четки отдолу.
А тукашните гледат да падне снега, да натрупа, да улегне, да се събудят отговорните за почистването и от това се получават всички проблеми. На колежката свекъра работи "събудвач" на снегочистачитеКогато има снежна буря много рядко някой от тях вдига телефона, според него
Абе вие мранкачите сте като хлебарките.![]()
Няма оттърване от вас.![]()
Дано падне още 40см. че тогава ще видите вие. Ще изпукате от недоволство и мрънкане.
Ей го на разковничетоkrimon написа:
... ама ако ползваме метро или не си показваме носа от къщи - какъв ти проблемМрън-мрън
Значи ти остават още 10 дена да мрънкаш, че не са изчистили снега.filipne написа:Чета в сутрешния вестник 24 часа , че към днешна дата , тоест 5 дни след снежната буря , в Монреал са почистени цели 30 % от улиците.
Оптимистично погледнато , ако запазят тези ударни темпове , всичко ще бъде на 100 % след около 10 дни .