Късмет ви желая на 10 ще си стискаме палци

Горе главата братле, животът не свършва дотук. Ще поучите език и пак ще се явите. В този форум има двойки (аз познавам една таква), които са кандидатствали втори път и тогава е станало. Дори не са ги върнали да доучват, а направо са ги отрязали на първото интервю. Подали са втори път документи и са минали през цялата процедура отново, но вече са там.colimacon написа:Да си кажем и ние.. нас за съжаление ни върна за доучаване на френски... но може би не ни стигали точки и може да ни откажат!!!! Каза, че ще получим отговор по пощата до един месец. Сега си чакаме, което е много изнервящо. Пита както казаха и другите съфорумци. Учете за мотивация и трудности. Много е важен френския аз бях с нива 4/4 водещ приятелката 3/3 и двамат с аглийски 9/9 помолихме я да говорим на английски но не помогна, много държи на френския явно подхожда индивидуално, иначе въпросите не бяха трудни но напражението беше повече и си оказа влияние. Това е от нас поздрави и успех на всички, ние явно ще се позабавим![]()
![]()
![]()